allahım yarabbim adem senin subaplar pistonun tepesine vuruyo dikkat et bak motoru yeme sonra
günaydın arkadaşlar hepinize iyi sürüşler dilerim
beyler herkeze iyi günler
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
arkadaşlar bir dostum 2011 model ybr sini satıyor daha 2.000 km de. 3.500 e bitirecem.
ancak sormak istediğim şu; bu 2011 ybr lerin 2009-2008 lerden makyaj dışında motor/performans farkı var mıdır?
güç, yakıt veya motor teknoloji aynı mıdır?
birinden yeni kasaların yarı enjeksiyonlu v.s. olduğunu duymuştum?????
---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:24 ----------
http://www.anesmotor.com/?urun-1385-...rka-Takim.html
ybr için bu lastiklere ne dersiniz..........
başka bir öneriniz var mı ?
hayırlısı acele etme önce derleri hallet o arada dediğin gibi yaza biter inş. ondan sonra gezersin bol bol
şu yeni motor aldın mı rodaj süresini hiç sevmiyorum en nefret ettiğim şey
2011 ile 2008 arasında dediğin gibi makyaj ve karbüratör farkı var yarı enjeksiyon diye bir şey yoktur ya enjeksiyonlu dur yada karbüratörlü ve 2011 lerde karbüratörlü dür yakıtları performansı aynıdır sadece açmadan açmaya fark olur hız çekiş de
o gösterdiğin lastikden ben aldım çok iyi memnunum performansı flan güzel hem düzde hemde taşlı yollarda sürebilirsin hızında azalma flan olmuyor bazı arkadaşlar bana hızın düşer demişti dişli olunca bende öğle bir şey olmadı almanı tavsiye ederim
2009 ile 2011 modeller arasında bir fark yoksa....
3.000 tl e 2009 ybr mi satıp 3.500 e 2011 modelini almak anlamsız bir hareket olur...............
Pirelli Duraction lastikleri takıp sezona başlamalı...........
http://www.anesmotor.com/?urun-1385-...rka-Takim.html
aralara gelesin,kırdığın aynalar üryanda seni kovalasın dürümüm dönerim ulem varya bi siteden soğudum bakıyorum haftalardır hafta arasın ybr neredeyse ikinci sayfalara düşecek bir hafta sonu ana sayfada görünüyo okadar vallaha ben beykozda 3 cbfli 7-8 de chopperli genç buldum hepsi aynı mahallenin çocukları abi bize gezecek yer bul diyolar bende gezdğimiz yerleri anlattım dipleri düştü şu yağmurlar geçsin full kadro eylem var yollarda haberiniz olsun şimdiden önleminizi alın bak karışmam sonra uzun yol yapıcaz ...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
ayırlı cumalar ayırlı cumalar kardeşim neyapıyon beya epten aykırı gitmeye başladın beya
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
öle benden demekle olmaz gönderdinde almadık mı???bu arada hakkaten videolar nerede hadiben yaşlıyım yazıyı yazıp videoyu atmayı unutuyorum senin yaşında genç ama ! bu arada kız arkadaşının motor konusunda kafa dengi olmasına sevindim o olayı yaşayamayan arkadaşlar var aramızda hep dırdır hep dırdır çok şanslısın ama şuda var motorkonusunda seni geçerse hiç şaşmam!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
motorundan memnun olmayanlar için çözüm https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------
NTV de haber geçiyo denizlide motorsiklet ile savrulan bir kişi hayatını kaybetti fırtınada
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Vay memleketimin haline,125 lik commuterin benzin hesabını yapar olmuşuz
Eminim yamaha mühendislerinin ölçümü dahi bizimkisi kadar kesin değildir,zamlar nelere kadir arkadaş !
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
fırtınanın hızı 100 kilometreyi buluyormuş NTV yi açın
ben sana canlısını göstereyım ihtiyar ybr uçuyor rüzgarda resmen
döner kardeşid sabah sabah senin gazabına uğruyodum sabah 07:00 de eve dönerken fırtına elektrik direğinden elektrik telini koparmış. Yola sarkmış tel. Sağ şeridin ortasına. Teli resmen teğet geçtim. Dokunsaydım pişmiş tavuğa döner, bendende dürümdöner yapardın
Şu an bu konu içerisinde 103 kullanıcı var. (0 üye ve 103 misafir)