şenol abi bu cam üretimini serileştirmek lazım,gerçekten çok güzel olmuş..
nasip olurda gelirsek yanına, yeni alacağım motora bitane kaptırırız
şenol abi bu cam üretimini serileştirmek lazım,gerçekten çok güzel olmuş..
nasip olurda gelirsek yanına, yeni alacağım motora bitane kaptırırız
Bmw F650cs scarver / Scarabeo 200
yardımcı olabildiysem nemutlu sormak istediğin birşey olursa detaylarla ilgili bana mesaj at yada faceden ulaş şenol tetik diye ok
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------
başımın üstünde yerin var 2 satte olurbiterde karaköyden gidip alması uzun sürüyo bisürü yol ama hazır alıp gelirsen sorun yok ölçüleri 55cmx65cm yada sen nasıl istiyorsan öyle al daha uzun daha kısa farketmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
yuvarlak farın ayaklarını bulabilirsen zannederim mümkün olabilir yada oturup operasyon düzenlemek lazım
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
arkadaşlar ve abilerim sizlere bişey sormak istiyorum antalyada ilan ararken su motor dikkatimi cekti moturun daha km si 2933 km de ama niye sahibi motor bayisine satmış olablir acaba bu motorda herhangi bi sıkıntı yoksa bu moturu almayı düşnüyorum ama rodajı kötü yapılmış ise ne yapabilirim yapabilcegim bişey varmı veya rodajının nasıl yapdılgını bi ustaya flaan göstersem anlama gibi bi şansı olur mu? acaba iyi rodaj yapılmışmı veya kötümü yapılmış orası kafama takıldı şuda dikkkatimi cekti aynı mtoor bayisine 4 tane ybr satılmış 3 tanesi 2011 model 1 tanesi 2012 model bu ilandaki motorların hepsinin plakasıda 44 plakalı moturun link atıcamda bi yardımcı olur musunz? sizce problem varmıdır alınabilir mi motor mudur ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82443095/detay
Uploaded with ImageShack.us
tam bir motorcu bildiğim herşeyi ona öğreteceğim.. yeteneği iyi olursa piste çıkması için elimden geleni yapacağım... maşallah demeyi unutmayın...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
çok da ucuz değil ki bu motor normal piyasa fiyatına satıyor
peki rodajla ilgili ne düşünüyorsunuz?
rodaj aslında ilk 30 dakikadir silindir pistonun sekmanlarin birbirine alışmasi oturması için yeterli bir zaman yarım saat..sonrasındaki 1000 km tamamlaninca rodaj tamamlanmış olmuyor ama tüm parçaların birbirine alışmasi daha uzun zaman gerektirir..sanzuman olsun krank olsun krank kolu balansor olsun tüm hareketli parçalar yavaş yavaş zamanla alışır birbirine..motorun üzerindeki lastiklerin bile 2bin 3bin km sonra ilk halinden daha iyi olacağını görürsün motoru aldığın zaman..
selam gençlik...
lan acılı ekmek arası ,sen ne anlarsın rodajdan...
allah motoruna acısın
senin motoruna acısın panpa zavallının 80den yüksek hız mı görmüşlüğü var adrenalın nedir bilmez adam
kanka biz adrenalini cbf 500 le fz 6 fazerle cbr 600 rr geçmişte yaşamıştık ...
ybr benim için kamil işi... en sağdan 80 e bağlarım geze geze kamile bağlarım
olum hakkını vermek lazım ybr küçük hacimli olabilir ama köpek gibi motor panpişim benım canım ciğerim hem istanbulda en sağdan 80le gidersen kesın 2 güne kalmaz biri ezer adamı
kanka bu ara tvs kafamı fena kurcalıyor ama hadiş hayırlısı...
nede olsa 2008 i vardı bizde... neden olmasın diyorum
al kanka..koray almazsan hep içinde kalır al da bin..nasıl olsa gezilerde onunla da arkalarda gezinip durucan
hız motoru almıyoruz kanka, heralde arkalarda kalıcam...
şu 2011 model kullanıcıları acep memnun mu? sayfalarına bakıyorum ama
inan cbf ten daha az sorunlu..
valla durmuş abi benim motor ybr çakması olmasına karşın 500 km lik yola çıktım cuma günü cümartesi de geri döndüm alanyadan kütahyaya gittim geldim sadece yolun ortasında ısğpartada mola verdim diğerleri tam gaz gittim hiç sıkıntı olmadı 6:30 saatde gittim giderken tık demedi benim salco motorla takas edecedim allahtan motor iyi çıkımadı etmedim bu gidişlede satmam artık beni her geçen gün daha çok bağlıyor kendine :D
rodaj ilk 30 daikadır banada göre... bu güne kadar aldığım tüm motorlara rodaj yapmadım.. ama kullanmasını bildim..... hiç birinde erken motor bitirme falan görmedim.. 2004 ybr ile 135000 küsür km orjinal motor ile devam ettim.. mz ile 200 000 km titanı 110 000 km sattım 2006 ybr 115 000 km satıldı.... şimdiki motorum daha 30 000 görmedi tvs en son aldığım yine rodaj nedir bilmedi.... bana göre rodaj 30 dakikada şanzuman ve motordaki parçaların çapaklarını atmasından ibaret ..ilk yağ bana göre 250 km ikinci yağ 500-700 km arasında 3, yağ ise 1000 km yapıldıktan sonra devam edilmeli.. hatta ilk yağ şehir içinde çok kısa ve uzun vadede olacaksa 100 km bile yapıla bilir. yani sadece pazar günü binip en fazla 25 km yapan kişi için.... şunu bilin 6 yıl kuryelik yapmış 50 küsür motora sahip olmuş biri olarak bunu söylüyorum ki zaten tanıyanlar bilir... dip not biz ilk kureyelerdeniz..o zaman böyle çok marka dandik dündük motorlar yoktu... 125 lik bir motor dünya paraydı..o zamanlar milletvekili kadar para kazanır koyacak yer bulamazdık.. günde en az 800 km yol yapardık.... o zamanlar benle kuryelik yapanlar ya sakat ya ölü yada şirket sahibi....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
koray bunlar senin için... bak sadece tip ve güç için ybr satılmaz.....
bir ybr nin yerini anca ybr doldurur....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 196 kullanıcı var. (0 üye ve 196 misafir)