Arkadaşlar ybr 125 esd için uzun ön cam, çanta önerinizi alabilirmiyim... Teşekkür ederim.
Bmw F650cs scarver / Scarabeo 200
koray ve ghostcorc isimli arkadaşların profil albümlerine bir göz at dilersen bulabileceğin en iyi seçenekler onların motorlarında
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
degerli kardesim ogrenmeye cok ac bır ınsan oldugun ıcın anlayacagın dılde tum sorularını cevaplayacagım.
evet kara sımsek devresının orjınalı serı sekılde yanıyordu. ancak elımdekı entegreyle ancak bu kadarını yapabılıyordum. aslında bı nevı hıle. kullandıgım entegrenin 20 ledi serı bı sekılde sıralı yakacak kadar kapasıtesı yoktu. bende 4 er led yaptım kı her 4 led 1 ledmıs gıbı calıssın kı toplamda 20 led ıcın 5 kapı kullanayım.
ıkıncı soruna gelınce malum koy yerındeyız. tavuk ta olur ınekte gordugun acık garaj. kedı de olur kopekte. yanı sen koy yerınde garajda bı hayvan gorupte araclarımı beklıyo bu dersen sana mıllet bu herif te neyın nesı yav dıyerekten bı bakarlar.
sonuncu olarak elektronık bılgını bılmem ama youtube dan hıc anlamadıgını gayet rahat ıfade edebılırım. you tube da bır vıdeo ızledıgın zaman o vıdeo bıttıgınde ızledıgın vıdeonun ısımsel olarak benzerlerı kucuk pencereler olarak sana sunulur kı sende haa sunuda ızlıyeyım dersın. dılımız malum turkce. vıdeonun ana baslıgı o hatunların baslıgıyla benzerlık gostermıs olabılır. acıkca goruluyo kı senın kafa hatunlara takılmıs. sen onlara kafa yor. nıhayetınde benım zevkım bana senın zevkın sana...baska aklına takılan bısey varsa cekınme degerlı kardesım...
koptum ben burda yahu
kızlar meraba
ulen handikap koray hani bugün açılışa gelecektin insan bi telefon açar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
kusura bakma anlamayacağını bilemedim hani elektronikçisin diye bilirsin bizler pratik zekalıyız ince espiridende anlarız ama sen bu guruba dahil değilmişin bilemedim kusura bakma !
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------
Gözüm sen çağıracağın adamı bilememişin amma burada harbiden seller gitti eğer haberleri izlediysen yüzyılın yağmuru diyo yani öyleydi ama ben öyle bir sözverseydim kıyamet kopsaydı gelirdim
---------- Mesajlar birleştirildi 15-04-2012 - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14-04-2012 23:57 ----------
dur kopma bağlayamayız biz herkezi kendimiz gibi zannettğimiz için hata yaptık memleketine bakmayı unuttuk!!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
senle fazla muhatab olmak istemedim ama şeytan dürtüyo işte http://translate.google.com.tr/trans...t_car/home.htm
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Öncelikle buradan F54 Fatih'e teşekkür ediyorum,adamın dibisin
Olayı bilmeyenler için laf arasında sele'den konu açıldı ben de bahsettim selenin yırtık olduğunu değiştireceğimi falan o arada kendisi de arkadaşında bulunan deriden bahsetti ertesi günü adresimi alıp kargoladı,çok makbule geçti yoksa şu ipli sele kılıfından alacaktım böylesi daha sağlam oldu en azından,döşemeciye gidip diktirdim buyrun bir kaç resim,orjinal desene sadık kalmaya çalıştık ;
Bu da kırık çamurluğu tamir esnasında çamurluksuz hali,apaçi olmaya niyetli yada yeltenen varsa bu plakalık iptali sonrasındaki görüntü sizin için emsal teşkil edebilir,tabi plaka ve çamur olayını hallederseniz tadından yenmez
Selametle..
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
120 km 3/4 işaret depo çizgisi üstünde. haydi bakalım.
Lan akraba evliliği F54; ben kendi adımı unutuyorum sen açılıştan bahsediyon..
sen demedin mi ben seni ararım, vallahi unuttum.. yoksa hava müsaitti.. hatunla gelirdim..
İşlerin yoğunluğundan nete giremiyorum.. ulem dürümdöner acılı dürüm yedireyimi sana,ne dersin..
foruma çadır kurmuşun boğlum
günaydın milllet nasılsınız.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
carlos sancez
koltuk güzel olmuş resimlerden gördüğüm kadarı ile orj hali ile nerdeyse birebir keşke biraz da sünger yollasaydım kaplamışken oturan yerlerin ağrımaz dı
rahat olurdu
ama neyse artık bir daha yırtılırsa yeni yaptırarsan sünger eklemesi yaparsın
allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın elimden geldiğince arkadaşlarımın işini görürüm
özellikle koray döşeme yaptırır sa onu ben döşeyeceğim kendi ellerime
herkeze bol şans
navigatörle kaybolan ilk insan sözlerim sana ya arkadaş açılış var dedik insan saat 2 de sakaryada olur bi gözükür giderdi ama kime diyorsun adam patates soymaktan bizleri unutmuş vaziyette
şenol abi kusura bakma abi seni ta oralardan kaldırıp getirmek istemezdim malum havalar yağışlı bu aralar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
maxi 180 km civarı oldu mu depo göstergesi tam yarıya gelecek panik yapma devam et
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
sana kurmadım ya kanka çadırı foruma kurdum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
hava felaket yüzyılın yağmuru bol yağışlı falan diyorsunuz da ybr ön takımı, dünkü yağmurda çatır çatır çalıştım ulen ben koçlar gibi hemde bi ara basın ekspress yolunda 120 dedim motor jet ski gibi suyun üstünde akıp gidiyordu resmen
slm arkadaşlar nasılsınız bakem cuma günü kütahya ya gittim gt250 ile motorumu takas edecektim beğenmedim dün geri geldim ama yolda deli yağmura tutuldum iyi bir macera oldu :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
@Fatih yolladığın deriden baya bi arttı hatta 1 koltuk daha kaplanırdı sakladım ne olur ne olmaz
Sünger olayı aklıma gelmedi yoksa öyle yaptırırdım popom rahat görürdü ya neyse bi daha ki sefere artık.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
s.a arkadaslar. su anda motorumda kullandıgım metzeller lastıgımı yavas yavas degıstırme zamanı geldı dıye dusunuyorum. fakat aklımda yıne ıkı lastık markası var bırısı metzeller resımde gorunen model .
bırde su anda kafamda mıchelın pılot modelı var resımlerde gorunen model var.
sız hangı modelı tavsıye edersınız ve tavsıyenızdekı asıl sebep nedır arkadaslar bunuda bılmek ıstıyorum. yıne aynı lastıgımı alıp kullanıyım yoksa bu sefer mıchelın mı alıyım tam karar veremedım :(
---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 11:50 ----------
sabah evimden işime gelmek için yola çıkdım =) biraz hava yağmurluydu. bu arada motoruma eski motorumda olan çantamı takdım sizlerinde yorumlarını almak istedim acaba nasıl olmuş diye.
benim motordan bir kaç kare . . .
kendim ankaralıyım ankarada oturuyorum forumda tanıyan arkadaşlarım vardır. kırşehirde hem üni okuyorum hemde aveada mağaza satış sorumlusuyum.
Çanta fazla büyük gibi duruyor..
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
kızlar aramızda bazı arkadaşlar var ybr almak için sebep arıyorlar kendileri 500luk makinelerle 90,100u geçmeyen insan..ybr için ona ne söylesek ikna olur? ben, ybr sırf sorunsuzluğu için bile alınır diyorum..ya siz?
Şu an bu konu içerisinde 140 kullanıcı var. (0 üye ve 140 misafir)