gezi müfredatı yerinize ulaştınızssa ulaştık deyin adamı hasta etmeyin
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
avrupa kıt'asının keşmekeş trafiğinde bugün yine slolom yaptık anasını satayım
gezi müfredatı yerinize ulaştınızssa ulaştık deyin adamı hasta etmeyin
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
avrupa kıt'asının keşmekeş trafiğinde bugün yine slolom yaptık anasını satayım
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Arkadaşlar cok acil...
Zinciri gazyagi ve sungerle temizledim. Sonra zincir yaglamak için vitesi bire atıp debriyaji bıraktım. O sıra zincir resmen 8 çiziyordu. Zincir bazı yerlerde düz değil, bir bakla aşağı eğilmiş... Kaç tane böyle bakla vardı...
2300 kmdir ilk kez zinciri temizledikten sonra yağ spreyledim.önceden 2 kere kendim spreyledim. 2 kere de fırça ve çıkma yağ ile yaglandi.
Zincir ölmüş mu?
bugünkü güzergahımız şöyle idi haremden izmit yolcuları alındı sonra 1.köprüden maslak yönünde sanayiiden sonra durmuşla buluşulup rumeli fenerine gidildi orada yemekti falan kilyosa geçilecekti ama izmitli arkadaşların sıkılabileceği düşüncesi ile sirkeciden arabalıyla hareme ve birinci köprü sapağından TEM güzergahı üzerinden paralı yol yönüne doğru arkadaşlarla vedalaşılıp biz bana doğru döndük durmuşla benden istediklerini temin edip onuda yolcu ettim ve böylece bir gezininde dibine vurmuş olduk
bunlarda resimler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
el fatiha üzerine bir bardak su içiver sen katilmisin evladım yaa çıkma yağla zincir yağlanırmı
üzerine kumda dökseydin bari !!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
birincisi zincirinde çok boşluk var analdığım kadarıyla ikincisi gaz yağı ile yıkadığın için baklalar arasındaki yağ gittiğinden sürtünme artmış ve baklalar birbiri üzerinden kaymadığı için öyle kilitlenmeler olabilir baklalar arasında yağlayınca geçer,zincirin öldüğünü gerdikten sonra kısa sürde gevşiyosa anlarsın değişmen gerekir
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
bu hafta itibariyle YBR 125 esd almayı düşünüyorum ancak 2011 model renklerinden birini tercih edeceğim sanırım,
Çok teşekkür ederim, mavi çok güzel gerçekten ama ben kırmızı buldum konuştuk anlaştık kısmetse hafta için gidip alıp döneceğim...
topoş durmuş, çok yaramaz adamsın len... panpiş... o nasıl bir motor kullanmaktır..
tekere kalkmalar.. slalom çizmeler... trafikte kavga etmeler.. ama gezi çok güzeldi ..
20 senedir ben o iki tekerin üstündeyim olum ben motorumdan yapamayacağı şeyleri istemiyorum ki kaldırıp beni üzerinden atsın sen altındaki motorun neler yapabileceğini bilmiyon panpişim slalomları lastikleri ısıtmak için yapıyorum o zaman süper yol tutuyor bu dandik cstler yumuşak hamurlu zaten hem kimseyle de kavga etmedim olum kı sen bide kavga ederken gör motorun üstünden arabanın aynasına nasıl uçan tekme atılıyormus öğrenirsin
ulen panpiş gençlere örnek ol, pis apaçi
sana abi tavsiyesi düzgün kullan motoru..
75 yaşındaki şenol dedeyide kendine benzettin ,nasıl gazlıyor nasıl aralara giriyor..
sonra eve gelince romatizmalarım ağrıyo diyo
yok kanka almam..ben bu motoru alırsam çocuğum olmaz çok güzel maşallah ama benim gibi adamın bineceği motor değil..
durmuş dötün yere yakın ya kanka senden korkulur...
--- abi sen alkol aldın mı?
he valla moruk boy kısa olunca böyle oluyo
kanka senin adına gerçekten üzgünüm..
abisi ben hayatta ki bütün emellerime ulaşmama az kaldı bu dünya da sahip olmayı istediğim herşey im var sayılır 1 şey eksik o da olursa bu dünya da işlerim bitmiş olacak yani yaşamak için yaşacağım sadece hayattan zevk almaya bakacağım ondan kendim için kendi hayatımı yaşacağım umarım o günleride en kısa zamanda göreceğim ben zaten kişilik olarak kafaya hiçbie şey takmayan bi insanım o sebeple her daim mutlu olmayı başarıyorum umarım sende benim kadar mutlu olursun hayatın boyunca..
ama benden sana bi tavsiye hayatında bazı kısıtlamalar yapmaya çalışan hiçbir insanla mutlu olamadım hür doğdum hür yaşamaya çalışıyorum ..
sana hayatın boyunca başırılar sen iyi bir arkadaşımsın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
eyvallah kanka.. zaten satılmasını istemiyorum sürekli takas mesajları geliyor.. bizimkilerde ilanı görünce biraz bozuldular.. şimdi gönlümü almaya çalışıyorlar.. bakalım ne olacak ..bende biraz inat ettim..
şuan için ilanı çekmeyi düşünmüyorum.. satılırsa herşeye son .. artık artçın olurum bugün 300 km falan gezdik.. millet diyo olum satacan zaten bas biraz ,yok diyorum o benim canım
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)