Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Nisan 2012, 00:11
K o r @ y adlı üyeden alıntı
aslanım madem motoru swatışa çıkardın ailevi sorunların var yarınki geziyi iptal et motoru kullanma madem satışta göze gelir falan neme lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun ne ameliyatı önemlimi???
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Reklamlar
-
08 Nisan 2012, 00:55
beyler herkeze iyi gecele RR
OĞLUM HANDİKAP hayırdır len umarım önemli bir dert tasa yoktur...
motorunu sattığına inanki senden çok üzüldüm keşke bende motorumu satmış olsam senin motoru alırdım hiç değilse bildik bi motor..
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:16 ----------
Fatihle durmuş ; ikinizde çok teneke adamsınız...
fatih hele sırf çene icraat yok.. forumu oku sana çektiğim mesajlara var... bugün gelme, işim var diyen sensin..
cuma günü gelmemi söyleyende sensin...
bi ip var iki tarafında da yürüyosun.. canbaz çinli seni...
durmuş sende durdun durdun yağmurlu havayı mı buldun acılı ekmek arası.. hava yarın yağıyor kanka...
nasıl zevk alacaz nasıl motor sürecez... ıslanacaz ulem..
hele o fatihin beynini serçeye taksan ,imanıma serçe ters uçar..
benim varım yoğum şenol abi... dağılın ulen tikanın önünü kapamayın şoparlar
abisi sen rahat ol benim beynimi neye takarsan tak eskisinden daha güzel olur hele bendeki beyni sana taksak senin ne olacağın allah kerim yani...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
08 Nisan 2012, 01:00
Kardeşim forumu uzun süredir takip ediyorum.
Muhabbetinizi roman okur gibi takip ediyor, adeta hepinizi tanır gibiyim.
Motoru satmanıza üzüldüm (ekipmanları da), hayırdır inşallah.
Hayırlısı olsun diyelim...
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
-
08 Nisan 2012, 01:08
ghostcorc adlı üyeden alıntı
peluş ne dansözlüğümüzü gördün de böyle konuşuyosun
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
biz birileri gibi hanım köylü değilizki ben hanımla beraberken bile basar giderdim ozaman bisiklet vardı sabaha kadar taban teptiğimiz oldu ki şimdi en hür zamanımdayım çadırı aldımmı sen sağ ben selamet
abi sözüm sana değil senin taş fırın erkeği olduğunu bilmeyen yok sen takma kafana
-
08 Nisan 2012, 01:17
Yarınki gezi iptal heralde çünkü koraya üzüldük şimdi bu moralle gezi mezi olmaz
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
08 Nisan 2012, 01:25
birşey olmaz abi merak etme saabah ara gelsin hem kafasını dağıtır
-
08 Nisan 2012, 01:59
sımdı ıstanbulda olmak vardı. motoru bostancı sahıle bırakıp banklarda oturup kola ve cekırdek cıtleyıp denızı ızlemek vardı =)))
-
08 Nisan 2012, 02:47
arasıra bakarım ama hayırdır ne oldu ?
buluşma-toplaşmaya "zirve" dedin ya, zirve lafını sözlükte biz çıkarmıştık. sen de yazar mısın diye sordum sadece. abi motoru satma diyeceğim ama aile deyince akan sular duruyor :(.
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
sımdı ıstanbulda olmak vardı. motoru bostancı sahıle bırakıp banklarda oturup kola ve cekırdek cıtleyıp denızı ızlemek vardı =)))
malatyadan kalkıp istanbul'a sırf bunu yapmak için geleceğim.
geçen sordum, krom kaplamaları kaça yaptırdınız diye, sanırım cevap vermediniz?
-
08 Nisan 2012, 03:20
Antalyali arkadaslar bilirler, 2 haftaya kadar yeni aldigim ybrmin bakimini yaptirmak icin antalya ya gidecegim (ispartadan) hangi yetkili servisi tavsiye edersiniz??
-
08 Nisan 2012, 07:11
aslanım madem motoru swatışa çıkardın ailevi sorunların var yarınki geziyi iptal et motoru kullanma madem satışta göze gelir falan neme lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
geçmiş olsun ne ameliyatı önemlimi???
karaciğerin büyük bir kısmı alındı.. aynı zamanda safra kesesi.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
08 Nisan 2012, 08:49
aslanım madem motoru swatışa çıkardın ailevi sorunların var yarınki geziyi iptal et motoru kullanma madem satışta göze gelir falan neme lazım[COLOR="Silver"]
yok abi bişey olmaz... zaten kafa dağıtmam lazım... benim kaderim bu anasını satayım... hergün aynı terane...
---------- Post added at 07:45 ---------- Previous post was at 07:43 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
beyler herkeze iyi gecele RR
OĞLUM HANDİKAP hayırdır len umarım önemli bir dert tasa yoktur...
motorunu sattığına inanki senden çok üzüldüm keşke bende motorumu satmış olsam senin motoru alırdım hiç değilse bildik bi motor..
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:16 ----------
abisi sen rahat ol benim beynimi neye takarsan tak eskisinden daha güzel olur hele bendeki beyni sana taksak senin ne olacağın allah kerim yani...
kanka sıkıntı yok yaw... ailevi işte.. binme, gezme, bişey olur zaman ayır bizede... senin motordan başkadüşüncen yok mu?
ee durum böyle olunca sinirlilikle ilana koyuldu.. hayırlısı olsun ..alanada satanada
---------- Post added at 07:49 ---------- Previous post was at 07:45 ----------
bluebird64 adlı üyeden alıntı
Kardeşim forumu uzun süredir takip ediyorum.
Muhabbetinizi roman okur gibi takip ediyor, adeta hepinizi tanır gibiyim.
Motoru satmanıza üzüldüm (ekipmanları da), hayırdır inşallah.
Hayırlısı olsun diyelim...
eyvallah kardeşim... motoru satma sebebim tamamen nişanlım ve ailem yüzünden.. artık söyledikleri kelimelerden usandım..
10 yıldır bu alet üstündeyim, ayrılmak inan çok zor olacak... herkesin bi dayanma sınırı var.. benden buraya kadar
-
08 Nisan 2012, 08:59
kanka hayırlı olsun be napalim aile bi yana motor bi yana..onlarida üzmemek lazim arada sırada binmeden de olmaz bilmiyom artık bu kadar emek verip o kadar ugraştiktan sonra motor için satmak agrina gider insanin.. sıkma canını..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
08 Nisan 2012, 11:32
ihtiyar cepten dön bana pek acil hemde
-
08 Nisan 2012, 11:41
maxi97 adlı üyeden alıntı
buluşma-toplaşmaya "zirve" dedin ya, zirve lafını sözlükte biz çıkarmıştık. sen de yazar mısın diye sordum sadece. abi motoru satma diyeceğim ama aile deyince akan sular duruyor :(.
malatyadan kalkıp istanbul'a sırf bunu yapmak için geleceğim.
geçen sordum, krom kaplamaları kaça yaptırdınız diye, sanırım cevap vermediniz?
dostum kusura bakma belkı gormemıs olabılırım. krom kaplamaların malıyetı 1800tl(miş) . ben motoru aldıgımda kromlar kaplıydı. ama yaptıran kısı 1800tl vermiş 4 yıldır kaplamalar duruyormus halende ılk gunkı gıbı guzel duruyorlar. bır arkadasımda 450 tl ye fılan yapdırmısdı ama cok cabuk attı.
-
08 Nisan 2012, 15:17
Karma kullanım yarı yarıya artçılı 5000-7500 dd aralıklı 100 km de 2.6 lt yakıt tüketmişim. Koray satma motorunu bak sonra daha çok başın ağrır sıkıldıkça bu sefer sen ailenle nişanlına sararsın.Dinleme kimseyi ihtiyacın yoksa parasına sırf ailem öyle istiyor diye satma motorunu çok sıkntı çekersin.Sonra sizin yüzünüzden ler başlar .............. akaar gider.
-
08 Nisan 2012, 15:27
Merhaba ahali, ben ybrmi 7bin kilometrede almıştım servise götürdüğümde öncesinde kayıt yok demişlerdi yani ilk sahibi bakımını serviste yaptırmayıp kendisi yapmış. ben bakımını orada yaptırıp yeni bir garanti el kitabı alıp ona işletmiştim ama ilk bakımları yapılmadığı için garantisi iptal olmuş motorun. şimdi 10bin bakımı geldi sizce garantisi olmamasına rağmen serviste mi yaptırayım bakımı yoksa kendime iyi bir usta bulup onla mı devam edeyim? bu bakımda 120 lira gideceğini söylemişlerdi geçen gittiğimde.. filtreler yağ ve buji değişiyor sanırım fikir verirseniz sevinirim
-
08 Nisan 2012, 15:44
120 lira çok taş çatlasın 50 lira falan tutması lazım bilemedin 60.
-
08 Nisan 2012, 15:48
denyzmir adlı üyeden alıntı
Merhaba ahali, ben ybrmi 7bin kilometrede almıştım servise götürdüğümde öncesinde kayıt yok demişlerdi yani ilk sahibi bakımını serviste yaptırmayıp kendisi yapmış. ben bakımını orada yaptırıp
yeni bir garanti el kitabı alıp ona işletmiştim ama ilk bakımları yapılmadığı için garantisi iptal olmuş motorun. şimdi 10bin bakımı geldi sizce garantisi olmamasına rağmen serviste mi yaptırayım bakımı yoksa kendime iyi bir usta bulup onla mı devam edeyim? bu bakımda 120 lira gideceğini söylemişlerdi geçen gittiğimde.. filtreler yağ ve buji değişiyor sanırım fikir verirseniz sevinirim
zaten olan olmus garantısı gıtmıs bıtmıs. eger tanıdıgın saglam usta varsa aranın ıyı oldugu ona yaptır. yok ben anlıyorum dıyorsan kendın yap dıye tavsıyede bulunabılırım.
-
08 Nisan 2012, 15:52
benim elim biraz yatkındır geçen bakım 30 lira vermiştim sadece yamalube yağ kondu. bu detaylı bakımmış öyle söylemişlerdi ama çok özel bir şey yapacaklarına inanmıyorum açıkçası. kendim alıp değişitiririm en iyisi o zaman yağ yağ filtresi hava filtresi ve buji değiştirsem yeter heralde
-
08 Nisan 2012, 16:37
denyzmir adlı üyeden alıntı
benim elim biraz yatkındır geçen bakım 30 lira vermiştim sadece yamalube yağ kondu. bu detaylı bakımmış öyle söylemişlerdi ama çok özel bir şey yapacaklarına inanmıyorum açıkçası. kendim alıp değişitiririm en iyisi o zaman yağ yağ filtresi hava filtresi ve buji değiştirsem yeter heralde
o zaman ellerı sıvayıp bakımlara baslayabılırsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 237 kullanıcı var. (0 üye ve 237 misafir)
Bu Konudaki Etiketler