Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    aslanım madem motoru swatışa çıkardın ailevi sorunların var yarınki geziyi iptal et motoru kullanma madem satışta göze gelir falan neme lazım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun ne ameliyatı önemlimi???
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beyler herkeze iyi gecele RR
    OĞLUM HANDİKAP hayırdır len umarım önemli bir dert tasa yoktur...
    motorunu sattığına inanki senden çok üzüldüm keşke bende motorumu satmış olsam senin motoru alırdım hiç değilse bildik bi motor..

---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:16 ----------

Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatihle durmuş ; ikinizde çok teneke adamsınız...
    fatih hele sırf çene icraat yok.. forumu oku sana çektiğim mesajlara var... bugün gelme, işim var diyen sensin..
    cuma günü gelmemi söyleyende sensin... bi ip var iki tarafında da yürüyosun.. canbaz çinli seni...
    durmuş sende durdun durdun yağmurlu havayı mı buldun acılı ekmek arası.. hava yarın yağıyor kanka...
    nasıl zevk alacaz nasıl motor sürecez... ıslanacaz ulem..
    hele o fatihin beynini serçeye taksan ,imanıma serçe ters uçar..

benim varım yoğum şenol abi... dağılın ulen tikanın önünü kapamayın şoparlar
    abisi sen rahat ol benim beynimi neye takarsan tak eskisinden daha güzel olur hele bendeki beyni sana taksak senin ne olacağın allah kerim yani...
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

bluebird64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 '07,YBR125 ESD '11,Agility City 125 '11
    Kardeşim forumu uzun süredir takip ediyorum.
    Muhabbetinizi roman okur gibi takip ediyor, adeta hepinizi tanır gibiyim.
    Motoru satmanıza üzüldüm (ekipmanları da), hayırdır inşallah.
    Hayırlısı olsun diyelim...
    Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peluş ne dansözlüğümüzü gördün de böyle konuşuyosun

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------

biz birileri gibi hanım köylü değilizki ben hanımla beraberken bile basar giderdim ozaman bisiklet vardı sabaha kadar taban teptiğimiz oldu ki şimdi en hür zamanımdayım çadırı aldımmı sen sağ ben selamet
    abi sözüm sana değil senin taş fırın erkeği olduğunu bilmeyen yok sen takma kafana

ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Yarınki gezi iptal heralde çünkü koraya üzüldük şimdi bu moralle gezi mezi olmaz
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    birşey olmaz abi merak etme saabah ara gelsin hem kafasını dağıtır

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    sımdı ıstanbulda olmak vardı. motoru bostancı sahıle bırakıp banklarda oturup kola ve cekırdek cıtleyıp denızı ızlemek vardı =)))

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arasıra bakarım ama hayırdır ne oldu ?
    buluşma-toplaşmaya "zirve" dedin ya, zirve lafını sözlükte biz çıkarmıştık. sen de yazar mısın diye sordum sadece. abi motoru satma diyeceğim ama aile deyince akan sular duruyor :(.

Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sımdı ıstanbulda olmak vardı. motoru bostancı sahıle bırakıp banklarda oturup kola ve cekırdek cıtleyıp denızı ızlemek vardı =)))
    malatyadan kalkıp istanbul'a sırf bunu yapmak için geleceğim.

geçen sordum, krom kaplamaları kaça yaptırdınız diye, sanırım cevap vermediniz?

adameus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    Antalyali arkadaslar bilirler, 2 haftaya kadar yeni aldigim ybrmin bakimini yaptirmak icin antalya ya gidecegim (ispartadan) hangi yetkili servisi tavsiye edersiniz??

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    aslanım madem motoru swatışa çıkardın ailevi sorunların var yarınki geziyi iptal et motoru kullanma madem satışta göze gelir falan neme lazım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------

geçmiş olsun ne ameliyatı önemlimi???

karaciğerin büyük bir kısmı alındı.. aynı zamanda safra kesesi.....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    aslanım madem motoru swatışa çıkardın ailevi sorunların var yarınki geziyi iptal et motoru kullanma madem satışta göze gelir falan neme lazım[COLOR="Silver"]
    yok abi bişey olmaz... zaten kafa dağıtmam lazım... benim kaderim bu anasını satayım... hergün aynı terane...

---------- Post added at 07:45 ---------- Previous post was at 07:43 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler herkeze iyi gecele RR
    OĞLUM HANDİKAP hayırdır len umarım önemli bir dert tasa yoktur...
    motorunu sattığına inanki senden çok üzüldüm keşke bende motorumu satmış olsam senin motoru alırdım hiç değilse bildik bi motor..

---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:16 ----------

abisi sen rahat ol benim beynimi neye takarsan tak eskisinden daha güzel olur hele bendeki beyni sana taksak senin ne olacağın allah kerim yani...
    kanka sıkıntı yok yaw... ailevi işte.. binme, gezme, bişey olur zaman ayır bizede... senin motordan başkadüşüncen yok mu?
    ee durum böyle olunca sinirlilikle ilana koyuldu.. hayırlısı olsun ..alanada satanada

---------- Post added at 07:49 ---------- Previous post was at 07:45 ----------

Alıntı bluebird64 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim forumu uzun süredir takip ediyorum.
    Muhabbetinizi roman okur gibi takip ediyor, adeta hepinizi tanır gibiyim.
    Motoru satmanıza üzüldüm (ekipmanları da), hayırdır inşallah.
    Hayırlısı olsun diyelim...
    eyvallah kardeşim... motoru satma sebebim tamamen nişanlım ve ailem yüzünden.. artık söyledikleri kelimelerden usandım..
    10 yıldır bu alet üstündeyim, ayrılmak inan çok zor olacak... herkesin bi dayanma sınırı var.. benden buraya kadar

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    kanka hayırlı olsun be napalim aile bi yana motor bi yana..onlarida üzmemek lazim arada sırada binmeden de olmaz bilmiyom artık bu kadar emek verip o kadar ugraştiktan sonra motor için satmak agrina gider insanin.. sıkma canını..
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    ihtiyar cepten dön bana pek acil hemde

Motosikleti
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buluşma-toplaşmaya "zirve" dedin ya, zirve lafını sözlükte biz çıkarmıştık. sen de yazar mısın diye sordum sadece. abi motoru satma diyeceğim ama aile deyince akan sular duruyor :(.

malatyadan kalkıp istanbul'a sırf bunu yapmak için geleceğim.

geçen sordum, krom kaplamaları kaça yaptırdınız diye, sanırım cevap vermediniz?
    dostum kusura bakma belkı gormemıs olabılırım. krom kaplamaların malıyetı 1800tl(miş) . ben motoru aldıgımda kromlar kaplıydı. ama yaptıran kısı 1800tl vermiş 4 yıldır kaplamalar duruyormus halende ılk gunkı gıbı guzel duruyorlar. bır arkadasımda 450 tl ye fılan yapdırmısdı ama cok cabuk attı.

Motosikleti
    sym gts 250-mt 25
    Karma kullanım yarı yarıya artçılı 5000-7500 dd aralıklı 100 km de 2.6 lt yakıt tüketmişim. Koray satma motorunu bak sonra daha çok başın ağrır sıkıldıkça bu sefer sen ailenle nişanlına sararsın.Dinleme kimseyi ihtiyacın yoksa parasına sırf ailem öyle istiyor diye satma motorunu çok sıkntı çekersin.Sonra sizin yüzünüzden ler başlar .............. akaar gider.

denyzmir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Merhaba ahali, ben ybrmi 7bin kilometrede almıştım servise götürdüğümde öncesinde kayıt yok demişlerdi yani ilk sahibi bakımını serviste yaptırmayıp kendisi yapmış. ben bakımını orada yaptırıp yeni bir garanti el kitabı alıp ona işletmiştim ama ilk bakımları yapılmadığı için garantisi iptal olmuş motorun. şimdi 10bin bakımı geldi sizce garantisi olmamasına rağmen serviste mi yaptırayım bakımı yoksa kendime iyi bir usta bulup onla mı devam edeyim? bu bakımda 120 lira gideceğini söylemişlerdi geçen gittiğimde.. filtreler yağ ve buji değişiyor sanırım fikir verirseniz sevinirim

Motosikleti
    sym gts 250-mt 25
    120 lira çok taş çatlasın 50 lira falan tutması lazım bilemedin 60.

Motosikleti
    Alıntı denyzmir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba ahali, ben ybrmi 7bin kilometrede almıştım servise götürdüğümde öncesinde kayıt yok demişlerdi yani ilk sahibi bakımını serviste yaptırmayıp kendisi yapmış. ben bakımını orada yaptırıp yeni bir garanti el kitabı alıp ona işletmiştim ama ilk bakımları yapılmadığı için garantisi iptal olmuş motorun. şimdi 10bin bakımı geldi sizce garantisi olmamasına rağmen serviste mi yaptırayım bakımı yoksa kendime iyi bir usta bulup onla mı devam edeyim? bu bakımda 120 lira gideceğini söylemişlerdi geçen gittiğimde.. filtreler yağ ve buji değişiyor sanırım fikir verirseniz sevinirim
    zaten olan olmus garantısı gıtmıs bıtmıs. eger tanıdıgın saglam usta varsa aranın ıyı oldugu ona yaptır. yok ben anlıyorum dıyorsan kendın yap dıye tavsıyede bulunabılırım.

denyzmir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    benim elim biraz yatkındır geçen bakım 30 lira vermiştim sadece yamalube yağ kondu. bu detaylı bakımmış öyle söylemişlerdi ama çok özel bir şey yapacaklarına inanmıyorum açıkçası. kendim alıp değişitiririm en iyisi o zaman yağ yağ filtresi hava filtresi ve buji değiştirsem yeter heralde

Motosikleti
    Alıntı denyzmir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim elim biraz yatkındır geçen bakım 30 lira vermiştim sadece yamalube yağ kondu. bu detaylı bakımmış öyle söylemişlerdi ama çok özel bir şey yapacaklarına inanmıyorum açıkçası. kendim alıp değişitiririm en iyisi o zaman yağ yağ filtresi hava filtresi ve buji değiştirsem yeter heralde
    o zaman ellerı sıvayıp bakımlara baslayabılırsın.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 237 kullanıcı var. (0 üye ve 237 misafir)

Bu Konudaki Etiketler