yarın saat 12 de sınavım bitiyor...
ne yapıyoruz.. hava raporu parçalı bulıtlu
yarın saat 12 de sınavım bitiyor...
ne yapıyoruz.. hava raporu parçalı bulıtlu
ben çıktım işten bi kilyos yapabilirim her an şenol amca telefona bile bakmıyor korayım kafana göre baktın yağacak gibi iptal ederiz sen rahat ol bana her yol batman
kanka nerede buluşuyoruz.. bana şimdiden bi yer verin bakim
korayım panpişim madem imtihanın vardı daha önceden söyleseydinya bu saattemi söylüyorsun o saatten sonra nereye gidicaz 1 sen tutturusun şimdi ben4 dedimi kaçacağım diye buda 2
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
he bide 1-2 satte seni armakla geçer malum kaybolursun yine hahahaha
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
durmuş bir depo benzinim var ama sıkıntıdayım diyor nereye kaçalım durmuş karar versinki kendine uygun olsun
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
1 litre ile tam 36 km gidiyordum dün bu rakamı 45 km ye çıkardım mutluyum 100km/2,3 litre
len durmuş bana bi haber verin olum...
napıyoruz.. benim yarın aöf sınavım var.. sınav bitince çıkarım geç mi olur acaba...
ne yapalım yoksa ağva şile de mi buluşalım.. yoksa zirveyi erteleyelim mi ?
panpiş durmuşla görüştük şimdi kilyos harika kilyos yapalım diyor hemsende kaybolmazsın haremde buluşup beraber geçeriz karşıya
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
hani beni askeriyenin orada beklemiştim ya orada buluşuruz mayonuda almayı unutma bakarsın denize atarız seni
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------
tamam işte kilyoz yapıyormuşuz giderken masraf olmasın diye 1.köprüden geçeriz dönüştede arabalı ile geçeriz
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
abi ekşisözlükle bi alakan var mı? yazar mısın?
bu arada ön kafa hariç motoru köpükle yıkadım. bol su tuttum ama tam istediğim gibi olmadı, idare eder şekilde temizlendi. ön kafaya su tutmadım bile. ek tesiatın izolasyonuna güvenmiyorum; izolabantımın kendsine bile faydası yoktu.
resimler akşam...
hem benim boyum kısa hem de motor benim 2 katı ağırlığımda o yüzden oraya indirmeye gözüm kesmedi çıkartamam diye
kanka yarın sınav 12 de bitiyor.. geç mi kalırım acaba akşamda yağış var diyo şenol abi..
---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:48 ----------
Arkadaşlar motorum satılık ailevi sebeplerden dolayı motor şuan nasılsa olduğu gibi vereceyim..
Koruma ekipmaları dahil kask mont ıvır zıvır .. ayrıca bi kask daha vereceğim
---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:56 ----------
Kappa topcase
12V çakmaklık soketi
Elcik ısıtma
Piranha Diablo navi.
Tur camı
Sis Farları
Xenon
Koruma Demiri
Ls2 Kask
Prohel mont
Venom dizlik
Mt yelek
---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 21:00 ----------
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)