Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Nisan 2012, 12:02
dürümdöner adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8256590/detay/ ön koruma demiri..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
5 para etmez bir yağ ben daha dün alıp koydum sarı su gibi..vites geçişleri yumuşayacakmış..yalan hiçbirsey değişmedi sadece motorun çalışma sesi azaldı castrolden gerisi hikaye
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
hakan bu linkte aradıklarının hepsi var depo kılıfının yeni tipi için arar sorarsın
http://www.sahibinden.com/aksesuar-t...agingOffset=20
ben bir sitede buldum site güvenilir mi?
koruma demiri
http://www.rialli.com/urunler/motors...m-ybr-cbf-150/
http://www.rialli.com/urunler/motors...si-kalin-boru/
portbagaj
http://www.rialli.com/urunler/190_ya...i-model-siyah/
siperlik
http://www.rialli.com/ara/9958__sipe...cc-2010-model/
bu fiyatlar uygun geldi.
Reklamlar
-
07 Nisan 2012, 12:07
hknyvr adlı üyeden alıntı
ilk linkteki bizim demir öbürleri yaramaz işine fiyatta çok iyi
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
07 Nisan 2012, 12:18
-
07 Nisan 2012, 12:45
-
07 Nisan 2012, 13:01
maxi97 adlı üyeden alıntı
bir de benim zincirden ses geliyor sanki. gerilmesi gerekir gibi, zinciri tutup yukarı kaldırınca bayağı bi yukarı kalkıyor. 3-4 parmak diyebilirim.
zıncırını gerdır bence en fazla 1- 1,5 parmak gerılmesı lazım oda cok normal bır ayar. eger gerdırdıkden sonra kısa zaman ıcınde yıne aynı sorunu yasarsan zıncır degıstırme yoluna gıdebılırsın. su anda kullandıgın zıncırle kac km yapdın ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8256590/detay/ ön koruma demiri..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
5 para etmez bir yağ ben daha dün alıp koydum sarı su gibi..vites geçişleri yumuşayacakmış..yalan hiçbirsey değişmedi sadece motorun çalışma sesi azaldı castrolden gerisi hikaye
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
hakan bu linkte aradıklarının hepsi var depo kılıfının yeni tipi için arar sorarsın
http://www.sahibinden.com/aksesuar-t...agingOffset=20
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
crosslarda olan zincir gergilerinden tak motoruna maximum zincir gerdirme derdinden kurtul
www.pedalbisiklet.com/img/urun/gerdirme.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
www.mtbtr.com/uploads/751Z7.JPG zincirin boşluğunu alması için böyle birsey takmayı düşünüyorum ben de ama ne kadar dayanıklı olur ona emin olamıyorum
walla senın 5 para etmez dedıgın yagı ben bır cın malı motorda 2 yıl kullandım ve dedıgın gıbı hıc bır sorun yasamadım =)
-
07 Nisan 2012, 13:16
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
zıncırını gerdır bence en fazla 1- 1,5 parmak gerılmesı lazım oda cok normal bır ayar. eger gerdırdıkden sonra kısa zaman ıcınde yıne aynı sorunu yasarsan zıncır degıstırme yoluna gıdebılırsın. su anda kullandıgın zıncırle kac km yapdın ?
walla senın 5 para etmez dedıgın yagı ben bır cın malı motorda 2 yıl kullandım ve dedıgın gıbı hıc bır sorun yasamadım =)
ben bu zamana kadar tüm motorlarda ya açık yağ kullandım ya da çoğunlukla shell 10,40 4t hatta çilek reçeli renginde olandan..ne bilim dün aldığım yağın rengi sarı idi kutusu da lacivert..yağ da bi ipnelik var hiç hoşuma gitmedi su gibi cıvıktı, yağı koyduktan sonra ilk 100 km motor bi salak oldu 8 bin devirin üstüne çıkartamadim 90,100u geçmedi..ataklığı bile gitti..daha sessiz çalışmaya başladı ama..tekrar debriyajı ayarladım henüz düz yolda yoklamadim bugün..
-
07 Nisan 2012, 13:26
ben bu zamana kadar tüm motorlarda ya açık yağ kullandım ya da çoğunlukla shell 10,40 4t hatta çilek reçeli renginde olandan..ne bilim dün aldığım yağın rengi sarı idi kutusu da lacivert..yağ da bi ipnelik var hiç hoşuma gitmedi su gibi cıvıktı, yağı koyduktan sonra ilk 100 km motor bi salak oldu 8 bin devirin üstüne çıkartamadim 90,100u geçmedi..ataklığı bile gitti..daha sessiz çalışmaya başladı ama..tekrar debriyajı ayarladım henüz düz yolda yoklamadim bugün..
walla ben mct 250 gıbı bır motorda bu yagı kullandım ve cıdden memnundum. sımdı aldıgın yagda bır sorun olabılırmı onu dusunmuyor degılım. bu tarz urunler serı uretım olur. belkı serısınde sorun olabılır dıye dusunuyorum. ama dedıgım gıbı sadece bır dusunce.
-
07 Nisan 2012, 14:07
ben yağı fazla sürmez bi kaç güne değiştiririm zaten
-
07 Nisan 2012, 14:14
Nerden buluyosunuz böyle aptal yağları Litresi 10 liralık yağ kullanıyorum, 1000km kullandım yağı değiştirince yine aynısından koydum en ufak şikayetim yok, shell'den bir farkı yok. Seahorse 4T 10-40W kullanıyorum.
-
07 Nisan 2012, 14:33
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Nerden buluyosunuz böyle aptal yağları
Litresi 10 liralık yağ kullanıyorum, 1000km kullandım yağı değiştirince yine aynısından koydum en ufak şikayetim yok, shell'den bir farkı yok. Seahorse 4T 10-40W kullanıyorum.
hocam senin motorun ile ybr bir değil ki. ybr hyenadan daha yüksek motor iç basıncına, daha yüksek hararete ve daha fazla devir çevirebilme özelliklerine sahip. bahsettiğin yağ ybr'yi gebertir.
eski ybr'mde yağda castrolden hiç şaşmadım ama yeni ybr'mde motul'u deniyorum şimdi.
adı sanı belli olmayan yağın akıılı olduğunu nerden biliyorsun onu kullancağına opet falan kullan en azından üretim yeri belli, üstündeki sertifikalar v.s. çakma değil
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
07 Nisan 2012, 14:46
Litresi 10 liralık yağ kullanıyorum, 1000km kullandım yağı değiştirince yine aynısından koydum en ufak şikayetim yok, shell'den bir farkı yok. Seahorse 4T 10-40W kullanıyorum.
denizatını da denedik kardesım..onun da ne olduğunu biliyoruz..senin aylık yaptığın yolu ben günlük yapıyorum shell advanced de gayet güzel bir yağ..bu serisini hiç beğenmedim ama belki yağ biraz ısıya maruz kalınca değişebilir diye düşünüyorum
-
07 Nisan 2012, 14:47
ben yağı fazla sürmez bi kaç güne değiştiririm zaten
su anda almayı dusundugun bır yag varmı hocam?
:D
-
07 Nisan 2012, 15:34
koray regl mı oldun panpa
bi sakin ol yahu
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
abi fikir versin diye koydum ben onları zaten hepsi bisiklet için..korayı da benim eve götürcem abi asla hayır diyemez
mum ışığında portakallı ördek yirik
karadeniz sahil tarafı uyar mı abi o taraflarda nereler var sen biliyon mu? Aslında sile yapsak olur mu kı?
durmuş sana söylediğim gibi ikitarafta bana uyar ben kilyos tarafınıda görmedim hele bide rumeli kavağı olursa bide bu yakada şile ağva yaparsakda olur ben ağvaya hiç gitmedim
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
07 Nisan 2012, 15:35
maxinin söylediği 10,50 yağı alırım merak ettim övdüğüne göre bi deneyeyim diyorum
-
07 Nisan 2012, 15:36
bu arada bugün bütün gün cebim açık acilbir durum olursa ceptende ulaşabilirsiniz dışarsı çok sıcak karbon çekeyim dedim mintanla teriçinde kaldım bu havanın sonunu ben hayırlı görmüyorum
-
07 Nisan 2012, 15:38
hayalet corc nerede yahu hani yağmur yağacaktı koray efendi yandım kavruldum bugün motorla hiç işe gitmedim şirketin arabasıyla çalıştım trafikte mahvettı beni motorumu o kadar özledim kı
-
07 Nisan 2012, 15:38
-
07 Nisan 2012, 16:10
abi full depo benzınım var da hiç param yok yoksa yapardık bugün bi kilyos hava zaten 10 numara..
-
07 Nisan 2012, 16:16
maxinin söylediği 10,50 yağı alırım merak ettim övdüğüne göre bi deneyeyim diyorum
abi övmek değil de, hem tam sentetik olması, 10w 50 olması, bir de arkadaki sertifikaların API vs vs.. 2 satır tutması ve 22.5 tl fiyatı için sormak istedim; bilen eden var mı diye?
zincirden ses geliyor sanırım ön kapağa çarpıyor.
bugün bi gazyağı alığ girişeyim zincire..
-
07 Nisan 2012, 16:18
ghostcorc adlı üyeden alıntı
bu arada bugün bütün gün cebim açık acilbir durum olursa ceptende ulaşabilirsiniz dışarsı çok sıcak karbon çekeyim dedim mintanla teriçinde kaldım bu havanın sonunu ben hayırlı görmüyorum
sen karbonu nereye kaplıyorsun? gene ne işler peşindesin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 75 kullanıcı var. (0 üye ve 75 misafir)
Bu Konudaki Etiketler