Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ihtiyar gör bak kayıs atar koray diye pelùş boşuna söylemiyormus

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

koray hava kötü diyorsa bil ki sıcaktan evde bile oturulmaz
    bu gün sıcaktan fenalık geçirdim durunca çok terledim o yüzden turladım durdum bakalım yarın nasıl buarada her ihtimale karşı sen rotayı belirledinmi

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------

durmuş gittim kavacıktan bu gün bir arkadaşın tavsiyesi ile karbon aldım metresi 20 tl ama eni çok geniş bunun bir metre ver dedim ama enini görmemiştim herifbir çıkardı dur yarım metre verde diyemedim araba için olduğundan enliymiş
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    sym gts 250-mt 25
    Serhan 2011 model 6000 km de.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

Alıntı beyazit60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum alacağın motor er5 se performansı çok güzel ama yakıtı biraz fazla diye duydum ben suzuki GS 500 tercih ederim yada honda cbf 500
    cbf 500 7000-7500 tl arasında bulmak zor bi 9000 i zorlamak lazım oraya zıpladımmı zaten 4 silindirliye geçiş yaparım.suzuki gs 500 de hava soğutmalı sorunsuz ama en az 35 - 40000 km den aşşağı yok. Temiz bir ER5 uzun yolda düzgün kullanımla 4.5 -5 litreyi aşmaz kanımca.Zira şehirdışı kullanacağım.O kadar bakıyorum bu paraya hep Er5 gözüküyor.

m3hm3tozc4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 (2006)
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    normal değerler kardeşim... Beklentin nedir bilmiyorum ama motorunda sıkıntı yok
    90ı çok zor görüyor genelde max 80 85. Bence normal olamaz bu. 125cc bir motosiklet için çok kötü. Diğer çinlilerin hiçbirine yetişemiyor bile uzayıp gidiyorlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gün sıcaktan fenalık geçirdim durunca çok terledim o yüzden turladım durdum bakalım yarın nasıl buarada her ihtimale karşı sen rotayı belirledinmi

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------

durmuş gittim kavacıktan bu gün bir arkadaşın tavsiyesi ile karbon aldım metresi 20 tl ama eni çok geniş bunun bir metre ver dedim ama enini görmemiştim herifbir çıkardı dur yarım metre verde diyemedim araba için olduğundan enliymiş
    en sabit ihtiyar 125cm senin motora folyo mu çekicez

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:42 ----------

Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ihtiyar ben rota pota bilmem çeviririm kontağı yol nereye giderse giderim o yöne benzın bitene kadar

gk070 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    ow bakıyorumda formun ortamı gene iyi :-)

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Dürüm bak bu
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    ihtiyar niye kesip doğradin onu? neyin peşindesin sen?

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    oğlum ekmek arası sen bana güven bu koray ipiyle kuyuya inme adam çarşamba gelecekti yok sigorta attı dedi falan sonra cuma dedi bu günde gel eşmede takılalım dedi halbuki dükkanı görmeye gelecek ti
    benim dükkan sakarya merkezde eşme de merkeze 25km cik nasıl görecek dükkanı anlamadım ki
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    o iş yaş oldu kanka ben farkındayim

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ha şöyle ya etrafındaki adam gibi görünen kar dan adamları farket kanka bak bana geleceğim zaman ok gelemeyeceğim zaman gelemem diyorum eğer bi insan desin fatih gelirim deyip gelmedi adam değilim
    adamlar kurban bayramında şile ye gel dediler ok dedim tam 400 km yol teptim gittim
    ama koray hafta içi abant yapalım diyor tmm diyorum yarın akşam kanka istanbula gidelim dedi ben müsait olduğum halde gitmedim sözünden dönen adamla yola çıkmam
    bak bana gelirsen eğer yağmur olmasın gelirim hee evden çıktım ondan sonra kar yağsa da gelirim ölmek var dönmek yok yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    gökten yağmur değil başka birsey yağsa ben de hayatta dönmem

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    işte kanka sen le ben gibi adam bulmak zor binlerce dansöz var

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte kanka sen le ben gibi adam bulmak zor binlerce dansöz var
    peluş ne dansözlüğümüzü gördün de böyle konuşuyosun

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------

biz birileri gibi hanım köylü değilizki ben hanımla beraberken bile basar giderdim ozaman bisiklet vardı sabaha kadar taban teptiğimiz oldu ki şimdi en hür zamanımdayım çadırı aldımmı sen sağ ben selamet

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    13 litre benzinle 430 km yol yaptım. 100 kmde 3 litre eder. hay ben bu bebzin fiyatlarının... 4.78 ile aldım yahu. 95 oktan hem de...

vites geçişleri sıkıntılı olmaya başladı. seri kullanırken debriyajı hızlı sıkıp bırakıyorum, bir de nadiren 2ye atacakken pedalı tam çekmediğimden boşa düşüyor vites, hafif bi ara gaz sesi geliyor .

sanırım yağın değişme zamanı geldi. 2205 kmdir aynı yağ. üstelik 20w50 castrol actevo mineral yağ... inşallah elazığ'daki ustamda power1 racing tam sentetik olandan 10w50ler bitmemiştir de alırım 2-3 tane. malatyada şu yağı bulamıyorum. ana bayisi de koliyle satmaya çalışıyor .

arkadaşlar bir de petrol ofisinin maxima 10w 50 tam sentetik motor yağı var, 22.5 lira. olur da elazığ'da istediğim yağı bulamazsam ve malatyada petrol ofisi maximayı alsam nasıl olur?

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Bu sitede birkaç çeşit yağ var.

http://www.rialli.com/ara/?ara=ya%C4%9F
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

Motosikleti
    Alıntı Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sitede birkaç çeşit yağ var.

http://www.rialli.com/ara/?ara=ya%C4%9F
    en baştaki castrol şu an ybrmin içinde. leş gibi yağ.

en iyi yağ da sarı bidonlu castrol 10w 50 power1 racing yağ. tam sentetik ve motor cidden canlanıyor.

bu gri bidonlu castrolü mondial 150 zcmde kullanırken aynı ybrdeki gibi salaklaşmıştı. bu sarı bidonu kullandığımda çok değişmişti 150 zc gidişi bile.

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en baştaki castrol şu an ybrmin içinde. leş gibi yağ.

en iyi yağ da sarı bidonlu castrol 10w 50 power1 racing yağ. tam sentetik ve motor cidden canlanıyor.

bu gri bidonlu castrolü mondial 150 zcmde kullanırken aynı ybrdeki gibi salaklaşmıştı. bu sarı bidonu kullandığımda çok değişmişti 150 zc gidişi bile.
    bırde shell advance dene bence . . .

Motosikleti
    bir de benim zincirden ses geliyor sanki. gerilmesi gerekir gibi, zinciri tutup yukarı kaldırınca bayağı bi yukarı kalkıyor. 3-4 parmak diyebilirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8256590/detay/ ön koruma demiri..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------

Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bırde shell advance dene bence . . .
    5 para etmez bir yağ ben daha dün alıp koydum sarı su gibi..vites geçişleri yumuşayacakmış..yalan hiçbirsey değişmedi sadece motorun çalışma sesi azaldı castrolden gerisi hikaye

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------

hakan bu linkte aradıklarının hepsi var depo kılıfının yeni tipi için arar sorarsın http://www.sahibinden.com/aksesuar-t...agingOffset=20

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir de benim zincirden ses geliyor sanki. gerilmesi gerekir gibi, zinciri tutup yukarı kaldırınca bayağı bi yukarı kalkıyor. 3-4 parmak diyebilirim.
    crosslarda olan zincir gergilerinden tak motoruna maximum zincir gerdirme derdinden kurtul www.pedalbisiklet.com/img/urun/gerdirme.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

www.mtbtr.com/uploads/751Z7.JPG zincirin boşluğunu alması için böyle birsey takmayı düşünüyorum ben de ama ne kadar dayanıklı olur ona emin olamıyorum

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8256590/detay/ ön koruma demiri..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------

5 para etmez bir yağ ben daha dün alıp koydum sarı su gibi..vites geçişleri yumuşayacakmış..yalan hiçbirsey değişmedi sadece motorun çalışma sesi azaldı castrolden gerisi hikaye

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------

hakan bu linkte aradıklarının hepsi var depo kılıfının yeni tipi için arar sorarsın http://www.sahibinden.com/aksesuar-t...agingOffset=20

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

crosslarda olan zincir gergilerinden tak motoruna maximum zincir gerdirme derdinden kurtul www.pedalbisiklet.com/img/urun/gerdirme.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

www.mtbtr.com/uploads/751Z7.JPG zincirin boşluğunu alması için böyle birsey takmayı düşünüyorum ben de ama ne kadar dayanıklı olur ona emin olamıyorum
    Dürümüm ilk verdiğin linkteki daha uygun ikinci linkteki zincir içinden geçeceği için sarsıntıda zincir takılıp başına iş açabilir yarın nereye çufçufluyoruz plan program yap bakalım ama şöyle güzel bir plan olsunki panpiş vazcayamasın

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler