abi ben angara bebesiyim anca aksaray falan biliyorum burada sen bi yer söyle de giderik
abi ben angara bebesiyim anca aksaray falan biliyorum burada sen bi yer söyle de giderik
......ybrnin tek sıkıntısı 6. vitesi olmaması. onu da ön dişli büyütülerek bir nebze hafifletilebilir; Şenol abi'nin yaptığı gibi.
İlginize teşekkürler ..ve zamanı gelince neler yapabileceğimi böyle böyle sizlerden öğreneceğim sayenizde...yolunuzda muhabbetiniz de bol olsun....
4 teker bedenimi.....
2 teker ruhum TAŞIR...
[QUOTE=K o r @ y;2635439]FAR : 35W
STOP:21W
ÖN SİNYAL : 20W
ARKA SİNYAL : 20W
PARK : 5W
GÖSTERGE PANELİ : 6W
BOŞ VİTES GÖS. : 2W
UZUN HÜZME : 2W
SİNYAL GÖS. :2W
YAĞ LAMB. : 1W
bizim motorun çalışrken harcadığı enerji budur arkadaşlar...
ekstra aksesuar takacak arkadaşlar, buna göre bağlantı yapsın..
toplamda 116 W... ama buradaki püf nokta altarnatör kaç rpm de ne kadar elektrik
enerjisi üretiyor.. bu bilgiyi bulamadım.. ama kesinlikle maksimum üretilen enerjinin 10-15 W
altında olacakmış tesisat
---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:50 ----------
benimde önde gündüz 3+3+2+1 watt =9watt arkada ise 1+1=2watt frene basıncada +3 watt daha 5watt toplamda gündüz 14 Watt gece ise ön 35+1=36watt arkada ise yine toplamda 5watt toplam 41 watt hadi bakalım çık işin içinden
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
gelelim gece UFO moduna geçince çekilen akıma 35+6+2+ ön =43watt arka ise 1+1+ frene basıncada +3 =5watt toplamda 48 watt full yanarsa fren dahil nihahahahaha
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
pardon ön parklardaki 1 wattı ve gösterge panelindeki 1 wattı unutmuşum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------
dürüm yaptınmı bu haftasonki programı sıra sende anlamam ben takılacağım arkanıza keyfimi süreceğim bırazda siz strese girin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...spx?m=istanbul
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------
tamam ben geldim ya yine herkez sustu ben gidiyorum o zaman iyigeceler
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
ybr de kaç bin km tecrübeden sonra değiştirmeliyim bu aleti? 250 lik cbr 250 r nasıl olur bundan sonra? şu anda henüz 1400 km lik tecrübedeyim(her gün 20-25 km artıyor) :D
[QUOTE=ReiZzZ;2635432][QUOTE=K o r @ y;2635439]FAR : 35W
toplamda 116 W... ama buradaki püf nokta altarnatör kaç rpm de ne kadar elektrik
enerjisi üretiyor.. bu bilgiyi bulamadım.. ama kesinlikle maksimum üretilen enerjinin 10-15 W
sağolun çok tşk ederim
---------- Post added at 00:18 ---------- Previous post was at 00:15 ----------
[QUOTE=ReiZzZ;2635432][QUOTE=K o r @ y;2635439]FAR : 35W
lastiğin markası metzeller dostum
ybr arka amortisör yayları nasıl sökülür bilen varsa bi tarif edebilirse çok makbule geçecek paslanmalar var boyamak istiyorum...
81VATAN__54MEKÂN
beyler iyi günler...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Havalar ısındı çok adam kalmaz burada
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
ihtiyar senin cep hep kapalı arasam hiç ulaşamıyorum valla..yoksa cumaya mı gittin?
telefonu süs için kullanıyor.. hayatta ulaşamazsın.. güvercin yolla beykoz tarafına.. motorun ışıklarını açık bıraksın, hemen tanır zaten
ekmek döner perşembeden ne cuması yavrum senin şakülün kaymış
fazla duman yutmuşsun istanbul trafiğinde kask takmıyon mu yoksa
pelùş ben de sonuna gülen yüz koydum senin değil onun hoplaması lazımdı
adam ne yapsın abisi motorunu seviyor işte eksildikçe ilave ediyor yola devam
belki arka çanta da da 10 numara yağ vardır
kask tak ekmekarası ben sana onu demek istedim
çakma üniversite mezunu onu bile anlamadın ki nasıl sana diploma verdiler hayret
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)