sakin ol kanka... İler yürür.... Bu pazar ne yapıyoruz...
sakin ol kanka... İler yürür.... Bu pazar ne yapıyoruz...
buluşur elele gezerız olur mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:07 ----------
araya şenol abiyi de alalım
koray bil bakalım bugün neredeydim hava iyi valide hanımda temizlik diye tutturdu evden kaçmaklazımdı bende şöyle çıktım bir dolaştım resimler geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
gerikalanını atmıyo imageshack error veriyo ya
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
wayyy anadolu feneri yapmışın abi... güzel olmuş.. tekerine sağlık....
bugün 2 ybr bayağı bir yol yaptık ilk defa 7500 devre çıktım iyiki çıkmışım motordan gelen garip sesler nedense geçti motosiklet daha düzgün çalışmaya başladı çok şükür
[IMG][/IMG]
aynaları takılı olan benimki aslında aynasız daha yakışıklı ama aynasız süremem ben
[IMG][/IMG]
maşallah deyin nazar olmasın
[QUOTE=_pLay_06;2635384]bir mt üyesi olarak bende şu anda 2006 model yamaha ybr 125'imle aranıza katılmak istiyorum =)
---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:52 ----------
işte bnm canavar =))
hayırlı olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
ne zamandır görünürde yok senin motür bir 2 resimde sen paylaş artık
FAR : 35W
STOP:21W
ÖN SİNYAL : 20W
ARKA SİNYAL : 20W
PARK : 5W
GÖSTERGE PANELİ : 6W
BOŞ VİTES GÖS. : 2W
UZUN HÜZME : 2W
SİNYAL GÖS. :2W
YAĞ LAMB. : 1W
bizim motorun çalışrken harcadığı enerji budur arkadaşlar...
ekstra aksesuar takacak arkadaşlar, buna göre bağlantı yapsın..
toplamda 116 W... ama buradaki püf nokta altarnatör kaç rpm de ne kadar elektrik
enerjisi üretiyor.. bu bilgiyi bulamadım.. ama kesinlikle maksimum üretilen enerjinin 10-15 W
altında olacakmış tesisat
---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:50 ----------
[QUOTE=ReiZzZ;2635432]aslında aklımda bi ara çekeyimde koyarım bu hafta sonu
vay kayış atar koray nabeRR
gene attırmışsın şarteri ben sana dedim abisi birgün cazır cuzur yanacaksın diye
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hafta sonu garanti mi kanka... Nereye gidicez...
---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:28 ----------
iyi kanka ...sorun yokmuş ya..şu aldığım led ampulde sıkımtı varmış.o da motorun sigortasını attırmış...değiştirdim canavar gibim oldu
ihtiyar çizer rotayı panpa ben uyarım rahat ol yani everythıng ıs ok
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79615540/detay
ilgilenen olursa arkadaşlar, az miktarda pazarlık payı vardır
Selamlar saygılar ybr dostları........
aylarca günlerce hondanın cbf 150 motorunu takip edip ve hatta bir tanesiyle pazarlık edipte satıcının son anda vaz geçmesiyle soluğu burda aldım ve ara vermeden de bu gün gittim sıfır ybr 125 siparişi verdim.....aranıza katılıyorum....
ama şunlarıda belirtmeden geçemeyeceğim ........ister kötülüyor deyin iste övüyor ama ben gördüklerimi yaşadıklarımı anlatacağım......
Dediğim gibi satıcının son anda vaz geçmesi sayesinde adam gibi bir motora bineceğim........
Neden derseniz.......????
Sıfır almayı düşündüğüm cbf 150 için servise soracaklarım şunlar dı..
Hocam arka jant eğri mi (fabrika sorunlu)????
Hocam tekleme sorun yaşarmıyım (bazı seriler )???
Hocam ne kadar yağ yakar acaba (genelde hepsi)?????
Sıfır alıyorum ve sorularıma bakarmısınız....
Bunları bile bile ya kısmet diyip bu sorunları yaşamamak için dua etmekten başka çarem olmayacak tı (şayet alsaydım)
Nerden mi biliyorum....
Buraya gelmeden önce o kadar çok form ve kullanıcı yorum okudum ki cbf hakkında okuduklarımın genel çoğunluğu bu sorunları yaşayanlar yada çözüm arayanlarla doluydu forum siteleri....
Servise gittim eğri jantı yüzünden jant bekleyen 4 / 5 motor var deyince şaştım kaldım.....hatta gelen jantların da eğri olduğunu 2010 jant eğri değil diye istendiğini de forumlarda okudum....
Tamam ybr den biraz kalıp lı ve tork lu ama bu kadar sorun bile bile almak......
İşte bu siteye gelince anladım ki 1500 sayfadır insanlar almışlar ybr lerini çatır çatır biniyor geziyor keyf yapıyor....çok şükür ki adam satmaktan vaz geçti ki bende artık burdayım....
Bir de alacağım honda cbf motor 200 km deydi ama servisten yeni jant bekleniyor du ses yapıyormuş eğriymiş diye ..ben genede ok dedim am son anda vaz geçti bende bir sinirle soluğu yamaha bayisinde aldım
çok şükür ki doğru seçim doğru karar verdiğim için içim huzur dolu.....
Gerçekten sorunsuz bir motor ve dünya .....hepinize saygılar sevgiler ve mersinden selamlar dilerim........
yemezler ben öyle haftada br gerilemem busefersende rotaçizme sırası dürümüm dönerim ben en arkadan gelicam keyfimi sürücam arkadaş motorun yağını değiştirdim ELF 10/40 koydum motorun sesi gidişi değişti bu servisteki ler gidip yumalub diye dandik yağmı basıyorlar ne
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
herşey kısmettir kısmetten ötesi olmas sende doğru yolu bulmuşun.
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
@play 06: hocam jantlara, kampana frene, yan parçalara krom kaplamayı nerede yaptırdınız? kaç para gitti? adres alsak? on numara olmuş valla.
@detone33: hocam bu 1500 sayfanın hepsi muhabbet. motorsikletlerimizde sorun çıkmadığından muhabbete sardırdık artık . en sorunlu motosiklet benim; o da aylarca yatan bir motor olduğundan ve benzin kalitesinin yerlerde süründüğü elazığ-malatya benzinliklerinden alınan yakıtla ilgili. karbüratörü temizletince sorunum kalmayacak. ki zaten sorun yok; 100 kmde 3 litre benzin yakıyorum sadece. 2.5 litreye düşürmeye çalışıyorum. ybrnin tek sıkıntısı 6. vitesi olmaması. onu da ön dişli büyütülerek bir nebze hafifletilebilir; Şenol abi'nin yaptığı gibi.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)