Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Nisan 2012, 17:58
Reklamlar
-
03 Nisan 2012, 18:05
ne 3bin deviri maximum deli gibi sürüyorum ben yakıtı da ortada şenol abine sor
-
03 Nisan 2012, 18:14
S.a arkadaşlar. Bende YBR sahibi olacağım ilerleyen günlerde inşallah. Bu ilk motorsikletim olacak. Maddi durumlardan dolayı da 2. el bakıyorum. Sahibinden'den bir tane buldum kastamonu'da. Hatta bugün gittim baktım otoparkta duruyormuş. Resimlerdekinden farklı değil alta linki atıyorum. Sizde gördüğünüz kadarıyla alınabilir bir alet mi, para en fazla kaç vermeliyim pazarlıkta gibi durumlarda yardımınızı bekliyorum.
Gördüğüm kadarıyla güzel bir ortam var bu forumda onun için buraya yazma ihtiyacı hissettim. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden.
Link: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71567893/detay
-
03 Nisan 2012, 18:51
ugur377 adlı üyeden alıntı
S.a arkadaşlar. Bende YBR sahibi olacağım ilerleyen günlerde inşallah. Bu ilk motorsikletim olacak. Maddi durumlardan dolayı da 2. el bakıyorum. Sahibinden'den bir tane buldum kastamonu'da. Hatta bugün gittim baktım otoparkta duruyormuş. Resimlerdekinden farklı değil alta linki atıyorum. Sizde gördüğünüz kadarıyla alınabilir bir alet mi, para en fazla kaç vermeliyim pazarlıkta gibi durumlarda yardımınızı bekliyorum.
Gördüğüm kadarıyla güzel bir ortam var bu forumda onun için buraya yazma ihtiyacı hissettim. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden.
Link:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71567893/detay
3350 3400 gibi alabilirsen iyi olur 3500 den fazla verme temiz duruyor motosiklet hayırlısı olsun
-
03 Nisan 2012, 19:08
dürümdöner adlı üyeden alıntı
ne 3bin deviri maximum deli gibi sürüyorum ben yakıtı da ortada şenol abine sor
yav benim motor niye fazla yakıyor? 350 kmde 12 litre...
-
03 Nisan 2012, 20:35
Link:
arkadaş hş geldin bence 3600 gibi bi fiyata alırsan çok güzel olur demedi deme kappa çanta zaten 200 civarı hemde motor temiz km az bence ne yap ne et benim dediğim fiyata almaya bak
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
03 Nisan 2012, 20:42
Link:
herkeze yazdığım gibi sanada yazıyorum neden satıyormuş kardeşim satacakmış niye almış arkadaşların verdiği fiyatlarda anlaşabilirsen ne ala ama mutlaka nedenini sor satmanın mantıklı birşey demiyorsa sorun vardır bide maliyeden araştırma yaptır borcu cezası varmı diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------
maxi97 adlı üyeden alıntı
yahu taksana öne 15 lik dişliyi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
korayyyyy hahahahahaha olum sizin niye aşırı çalıştığınızı şimdi haberlerde söylüyo muşta koyunlara yem pahallı geldiği için cips yedirmeye başlamışlar
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
03 Nisan 2012, 20:44
abi dişli falan hikaye bu kurnaz max sanki yarım depo benzinle ölçüm yapıyor benim değerler bundan %40 daha iyi ama bizim max ne yapıyor çözemedim
belkide gerçekten adamın motor da arıza var
-
03 Nisan 2012, 20:48
evet görmeden anlamak ve yorum yapmak çok zor bilmiyorumki motoru sıfırmı almıştı 2.elmi?
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
03 Nisan 2012, 20:52
2.el aldı ama temiz bi motor aldı böyle olması biraz garip çünkü aynı motor benim de altım da var 9 lt benzinle 480 km de yedeğe geçti ve 240 km si şehir içi ışıklar dur kalk falan hepsi uzun yol olsa eminim 500km yi rahat geçer
ama maxi ye bakıyoum komple depoyu 320 de bitiriyor ben 480 de yedeğe geçtim daha 3lt de yedek te var
-
03 Nisan 2012, 20:57
mutlaka bir ayarsızlık var motosiklette maxımus abi anlayan birine göster bir kere para ver yakıttan çıkarırsın zaten
-
03 Nisan 2012, 20:57
F54 adlı üyeden alıntı
2.el aldı ama temiz bi motor aldı böyle olması biraz garip çünkü aynı motor benim de altım da var 9 lt benzinle 480 km de yedeğe geçti ve 240 km si şehir içi ışıklar dur kalk falan hepsi uzun yol olsa eminim 500km yi rahat geçer
ama maxi ye bakıyoum komple depoyu 320 de bitiriyor ben 480 de yedeğe geçtim daha 3lt de yedek te var
ya hocam ben bu yaz altınoluk yaptımki ilk heves ve yol çok güzel olduğu için biçok yerde bastım hem motor açılsın hemde performansını göreyim diye 509,90Km de öksürmeye başladı bende riske girmemek için tam 510 Km deydi anahtarı yedeğe çevirdim yani full depo 13 Lt 2,6 litresi yedek demekki ben 10,4 litre ile 510 Km yol yapmışım hemde okadar yükle
-
03 Nisan 2012, 21:03
işte şenol abi aradaki fark çok fazla keşke bana yakın olsa da motoruna bi baktırsak adam gibi bi ustaya hatta pendikte bi arkadaş vardı onun motoruda bu kadar çok yakıyordu çocuk yaptıramadı motoru sattı adam gibi usta her yerde yok ama benim usta yamaha yetkili servisinde 4 yıl çalıştı ve şuan kendi dükkanı var toplamda 15 yıllık tamirci ben bu adama gidiyorum motorum öksürse adam çaresini şıp diye buluyo
len koray yarın gelmeyi unutma olur mu
adres çark caddesi dr.nuri bayar sok.no 29 üsküp iş hanı
navigatör gir bakalım benim dükkanını bulabilecekmisin saat 11.30 dükkanda olurum ona göre
-
03 Nisan 2012, 21:13
navigatöre adres giriliyomu? eyvah desene tümden yitirdik desene panpişi
-
03 Nisan 2012, 21:42
s.a. arkadaşlar sanayide servisine ve manuel kitapçığına bakarak sonunda amortisörün içindeki alyanın numarasını öğrendim sonunda 14mm miş lazım olan olursa diye söylüyorum ve sanayide hemen yaptırdım somunla 14 lük bir ayan :D işte resimleri az zımparalık işi var ama kaynakla ilgili :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
03 Nisan 2012, 21:58
maxi97 adlı üyeden alıntı
karbüratöre bi tamir takımı al zaten ucuz 5,10 lira birsey zaten sök dağıt karbüratörü temizleyıp geri topla güzel bi hava ayarı da yap 12 13 kuruştan aşağı düşürmek için uğraşma o zaman motor hiç gitmiyo ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:52 ----------
Link:
yasından dolayı fiyatı yüksek..2011 model bile olsaydı 3650 3800 arası ederdi..bunun da ederi 3500 3650 arasıdır..o da kmsi düşük olduğu için..
-
03 Nisan 2012, 22:03
Sahibindende iki ilan vardı dün verilen arkadaşa baktırana kadar satıldı bile
Biri 1000km de 3650
diğeri 6000kmde 3350 tl idi.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
03 Nisan 2012, 22:08
ghostcorc adlı üyeden alıntı
navigatöre adres giriliyomu? eyvah desene tümden yitirdik desene panpişi
ortadan yarıldım gülmekten
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:04 ----------
fat280 adlı üyeden alıntı
sen onunla işini halledince onu motorun bi tarafına sıkıştır değnek niyetine kullanırsın fatihim
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:06 ----------
pelùş sen haftasonu gelecen mi istanbula?
-
03 Nisan 2012, 22:13
YOK BE ekmekarası nereye geliyorsun 2 hafta çalışıyorum ondan sonra sı içinde şimdiden söz veremem
-
03 Nisan 2012, 22:22
İlgilenen arkadaşlar çok sağolun. Birkaç gün sahibindeni falan takipteyim, en olmadı adamla sağlam bir pazarlıkla max. 3500'e ama inş. daha aşağı almaya çalışacağım. İnşallah olur. Ama motoru ölçüp tartarken şöyle (incelerken) dikkat etmem gereken şeyler neler onu da öğrenmek istiyorum. Sonuçta ilk motorsikletim olacak 0 tecrübe yani. Gidip hayırsız bir motora para vermeyelim. :/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 161 kullanıcı var. (0 üye ve 161 misafir)
Bu Konudaki Etiketler