Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Nisan 2012, 01:05
bu ybr ye de kırmızı çok yakışıyor be yaw
venom mont iyidir prohell alma haberin olsun...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
03 Nisan 2012, 01:07
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun
güle güle kullan.
Mont ile ilgili bütçen nedir, nasıl bir şey istiyorsun?
sağol.darısı isteyen herkesin başına.300 tlye kadar sıkıntı olmaz sanırım.bir de akşam biraz dolaştım aheste aheste ama hava serindi biraz bacaklarım fena ağrıyor şu anda.motosiklet pantolonları bu konuda yardımcı olur mu acaba?
-
03 Nisan 2012, 01:15
platipus adlı üyeden alıntı
sağol.darısı isteyen herkesin başına.300 tlye kadar sıkıntı olmaz sanırım.bir de akşam biraz dolaştım aheste aheste ama hava serindi biraz bacaklarım fena ağrıyor şu anda.motosiklet pantolonları bu konuda yardımcı olur mu acaba?
200 lirayi gözden çıkar pantolon için..dizlerinde kalçalarında koruma oluyor dizleri üşütmüyor..çift olur onlar termal içlikleri var..ve de içe giyilen yağmurlukları var..en azından benim armode öyle ..
-
03 Nisan 2012, 01:20
Tekstil mont konusunda yardımcı olamayacağım ama pantolon almassan dizlik alman şart!
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
03 Nisan 2012, 01:24
Tekstil mont konusunda yardımcı olamayacağım ama pantolon almassan dizlik alman şart!
dizlik aldım.ama henüz elime ulaşmadı.ama bacaklarım komple ağrıdığı için dizliğin bu konuda pek faydası olacağını zannetmem.pantolon şart sanırım.venomun kırmızı beyaz bir montu var deri, katalogdan gördüm.yazın pişirir mi diye şüphelerim var.ve beden konusu benim için muallak.ne yapsam bilemedim.
-
03 Nisan 2012, 01:28
Bahsettiğin mont ne kadar?
-
03 Nisan 2012, 01:33
300ü aşacağı kesin ama açıkçası koca katalogdan da bir onu beğendim.başka markalara yöneleceğim ama o zaman netten almam lazım ve beden konusu gene sorun.burada sadece venomu deneyebilme şansım var ve satıcı da katalogdan beğendirip tahmini ona göre beden isteyecek.saçma sapan işler anlayacağın.
-
03 Nisan 2012, 01:40
fat280 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar bir şey soracağım da benim motorun sol ön keçesinden az yağ kaçırıyor da değiştireceğim ybr ile aynı olacağından aranızda değiştiren oldumu sebebi içine t alyans sokup sökülüyormuş sanayide kendim somun takacağım kaynatıpda ama kaç mm olduğunu bilmiyorum 10-12-14 mm lerden hangisi bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum
MT Atölye - teknik servisi araştır orada var o konu
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
03 Nisan 2012, 01:43
Valla aşarım diyorsan birkaç şey söyleyebilirim, benimde boyum 180 civarı 60 kiloyum, fuarda venom deri mont denemiştim, 500tl idi ama manda derisi idi, ama üzerime hiç oturmamıştı, belden olsa omuzları ve yanları kasıyordu, yani beğenmedim. Katolog ismine göre arayıp linkini atar mısın? Denediğim mi bakayım?
yardımcı olmak istiyorum hızlı cevap yazar mısın? Uykum geldi, yatmam lazım, akşama kadar balyozla beton kırdımda
-
03 Nisan 2012, 01:46
vay ihtiyar gece kuşu mu oldun sen yav ama ben yatar abi iyi geceler
-
03 Nisan 2012, 01:48
sütünü ılık iç apache döner
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
03 Nisan 2012, 02:07
-
03 Nisan 2012, 09:31
sepetci akşama kadar beton kırmış ama ben beton da kırmadım ondan önce uyuyup kalmışım sütümü içemeden pelùş
-
03 Nisan 2012, 11:18
Valla aşarım diyorsan birkaç şey söyleyebilirim, benimde boyum 180 civarı 60 kiloyum, fuarda venom deri mont denemiştim, 500tl idi ama manda derisi idi, ama üzerime hiç oturmamıştı, belden olsa omuzları ve yanları kasıyordu, yani beğenmedim. Katolog ismine göre arayıp linkini atar mısın? Denediğim mi bakayım?
yardımcı olmak istiyorum hızlı cevap yazar mısın? Uykum geldi, yatmam lazım, akşama kadar balyozla beton kırdımda
valla sen mesaj yazarken ben uyuyakalmışım bile katalog bende yok, motorcuda bakmıştım.ama venomu deneme şansım var.zaten denemeden almam.
-
03 Nisan 2012, 14:02
Ben bu monttan aldım tavsiye üzerine ama bedeni yok m beden bendeki sana da tam olur.
Anes te var ama bedeni yok malesef, diğer sitelerde ise fiyatı 650 700 civarında, en iyi yani hem deri hem kumaş olması çok rahat komple deri ürünlere göre arkadaşın spidi montunu denemiştim, yazında pişik yapacağını sanmıyorum.
http://www.anesmotor.com/?urun-1418-...Deri-Mont.html
-
03 Nisan 2012, 14:53
Ben bu monttan aldım tavsiye üzerine ama bedeni yok m beden bendeki sana da tam olur.
Anes te var ama bedeni yok malesef, diğer sitelerde ise fiyatı 650 700 civarında, en iyi yani hem deri hem kumaş olması çok rahat komple deri ürünlere göre arkadaşın spidi montunu denemiştim, yazında pişik yapacağını sanmıyorum.
http://www.anesmotor.com/?urun-1418-...Deri-Mont.html
mont güzelmiş.ama s ve xs var sitede, m bedeni yok dediğin gibi.sendekini satıyor musun?
-
03 Nisan 2012, 15:11
mont güzelmiş.ama s ve xs var sitede, m bedeni yok dediğin gibi.sendekini satıyor musun?
Yok kardeşim daha kullanmak nasip olmadı, motor arayışındayım, sahibindeni kontrol et, belki orada filan denk gelir, ama anesi bir ara sor istersen, S beden belki olabilir, omuzların olursa belden ayarlı zaten sorun olmaz, İst da olsam gidip denerdim S bedenini ama değilim.
-
03 Nisan 2012, 15:24
Yok kardeşim
daha kullanmak nasip olmadı, motor arayışındayım, sahibindeni kontrol et, belki orada filan denk gelir, ama anesi bir ara sor istersen, S beden belki olabilir, omuzların olursa belden ayarlı zaten sorun olmaz, İst da olsam gidip denerdim S bedenini ama değilim.
tamamdır,teşekkür ederim ilgine
-
03 Nisan 2012, 15:43
tamamdır,teşekkür ederim ilgine
Ne demek, yardımcı olabildiysek ne mutlu
-
03 Nisan 2012, 16:52
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 412 kullanıcı var. (0 üye ve 412 misafir)
Bu Konudaki Etiketler