Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Nisan 2012, 01:05
Reklamlar
-
02 Nisan 2012, 01:10
dürümdöner adlı üyeden alıntı
niye ki
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
02 Nisan 2012, 09:08
ghostcorc adlı üyeden alıntı
valla şimdi ne söylesem yanlış olur 9244 km yaptım ama kaç kilometrede kaç devir hiç bamadım sadece 125 Km/s hızda 8250 devir yapıyor onu tesbit ettim ama bende önde 16 diş dişli var yani ben sana doğruyu söyleyebilsende seninki 14 se fark olur yanıltır ama benimki 1. vites 20 2. viteste 40 3. viteste 60 civarı yapıyor ama devire bakmadım ama ben 5000-6000 arası vites yükseltiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------
alınca bilgi ver bende michelin düşünüyorum
her yer 200 tl fiyat verdi. honda mototal 180 dedi sadece. hasanpaşa.
-
02 Nisan 2012, 10:06
vernik uzun ömürlü olsun diye efektlı yapınca cayır cayır parlayacak vernik atınca zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:50 ----------
karbonu küçük küçük parçalar halinde yapıştırınca böyle farklı bir görüntüsü oluyor..üzerine de verniği çakıyorsun..boyaya hiç dokunmuyorsun yıllarca atma kalkma da yapmaz..
http://d1204.hizliresim.com/w/1/40ht4.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:56 ----------
http://d1204.hizliresim.com/w/1/40hx4.jpg
kanka bundan sonra sana karbon dicem ... pes doğrusu telefonada mı kapladın bunu...
peluş uda kendine benzettin.. ikiniz iyi bi takım olursunuz artıkın
---------- Post added at 08:58 ---------- Previous post was at 08:56 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
ok anladım biraz prof bi çalışma lazım yani ama tek tek kaplayacağım ve parça parça bu durum böyle mi yani mesela ön çamurluğu 3 parça carbonla kaplayacağım doğru mu anladım kanka sonra basacağım fıs fıs yani
sen bunu yaparken dikkat et b.ka basma kanka
---------- Post added at 09:00 ---------- Previous post was at 08:58 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
kanka sen angara ya motorla ne zaman gidecen
geçerken uğra sakaryada sana bi ıslama köfte ısmarlayayım
hem benim motora şu bahsettiğin kaplamayı yaparız birlikte ben malzemeleri hazırlarım sen gelir kaplamayı yapar köfte yi yer yoluna devam edersin
ne dersin...
ulen peluş ,bi kere bana demedin şu ıslama köfteyi.. ırgat çalıştırcan ya, nasıda bakıyon
---------- Post added at 09:02 ---------- Previous post was at 09:00 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
peki kanka parça parça yaparım dama taşı deseni gibi olur tavsiyelerin için tşk
aman durmuş o apache koray bulaştırma adamı zırt pırt istanbula çağırma kaybolur bak senden bilirler
birde ona parçaları versem geri gelmez parçalarla birlikte kaybolur
kim demiş kaybolurum diye.. koskoca navigasyonum var... yolu kaçırınca hemen yeni rota çizer.. siz kaybolunca ne yaparsınız, sağa çekip adres mi sorarsınız
---------- Post added at 09:06 ---------- Previous post was at 09:02 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
abisi sen orta okula mı gidiyon?
ehliyet yoksa ben sana akıl vermem..
pardon öğretmenim... hemen tahtaya kalkıp ,tek ayağımı havaya kaldırıyorum
-
02 Nisan 2012, 13:15
kanka sana da köfte ısmarlayacam merak etme sen ama senin şu iş i bi ıslasak diyorum ne dersin?
ben bu konuyu metehan ninja törtıl ahmet king kobra ile bi görüşeyim de senin ilk maaşa çökelim takım olarak ondan sonra ben sana ısmarlarım merek et
şu kaybolma mevzusu da bence yalan değil koçum sen evden çıkarken gittiğin yollara ekmek kırıntısı at geri dönmesi kolay olur
-
02 Nisan 2012, 16:32
F54 adlı üyeden alıntı
kanka sana da köfte ısmarlayacam merak etme sen ama senin şu iş i bi ıslasak diyorum ne dersin?
ben bu konuyu metehan ninja törtıl ahmet king kobra ile bi görüşeyim de senin ilk maaşa çökelim takım olarak ondan sonra ben sana ısmarlarım merek et
şu kaybolma mevzusu da bence yalan değil koçum sen evden çıkarken gittiğin yollara ekmek kırıntısı at geri dönmesi kolay olur
maaş sizin itiniz olsn kanka.. ne zaman nerde ne istiyorsanız farketmez... dostlarımıza evelallah canımız feda
kaybolmayalım diye navi var kanka.. ilkel yöntemlere gerek yok , teknolojik apaçiyiz biz..
-
02 Nisan 2012, 16:39
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
buda var ama direksiyon güzelmiş allah içinhttp://www.motosikletpazari.com/i/Acil-SatilikSifir-Gibi-Gor/29111#!prettyPhoto
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
evetya bak bu konuda haklısın ıslatalımki bereketi gelsin ne zaman maaş alıyomuş bu panpa ha bide yazmış alta teknoloji apaçiyiz biz diye yani teknolojik kaybolurum diyo hertürlüo yüzden sen ıslatmayı unut kaybolur buuuu
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
ben bi banka yapam gelem bu satten sonra motor açasımda gelmi yo ama
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
02 Nisan 2012, 18:05
ghostcorc adlı üyeden alıntı
buda var ama direksiyon güzelmiş allah içinhttp://www.motosikletpazari.com/i/Acil-SatilikSifir-Gibi-Gor/29111#!prettyPhoto
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
evetya bak bu konuda haklısın ıslatalımki bereketi gelsin ne zaman maaş alıyomuş bu panpa ha bide yazmış alta teknoloji apaçiyiz biz diye yani teknolojik kaybolurum diyo hertürlü
o yüzden sen ıslatmayı unut kaybolur buuuu
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:37 ----------
ben bi banka yapam gelem bu satten sonra motor açasımda gelmi yo ama
şenol abi sen bırak bunları , haftaya biz mi geliyoruz.. nereye götüreceksin bizi...
-
02 Nisan 2012, 20:45
gençler bizim topik artık eski popülerliğini kaybetti... nede bu insanlar yaw.... Bi ybr toplaşması mı yapsak acaba ... EKmek arası bu hafta oraya geliyorum.. eğer bi dümen yap küp şeker atarım depona haberin olsun... PEluş banko gelmez... ben buradan arkadaşı alıp gelirim... Uçan daire sen ben nihat gelirse peluş... Ok
-
02 Nisan 2012, 22:13
panpişim bende dümen yok olmaz olum ölmezsem gelirim diyorum daha ne diyim artızlık yapma
-
02 Nisan 2012, 22:44
kanka ben bu hafta ve haftaya çalışıyorum ama ondan sonra ortada bi yerde buluşalım
istersen kazımpaşa ya gidelim orda köfte meşhur
-
03 Nisan 2012, 00:30
-
03 Nisan 2012, 00:31
dürüm kara batak gibisin bi batıyon bi çıkıyon olmuyo böyle sonra geliyon forum ölmüş zart zurt diyon
-
03 Nisan 2012, 00:52
arkadaşlar merhaba
sonunda motoruma kavuştum.kapının önüne kadar getirdim.utanmasam evin içerisine sokacam :D servis alarmı takmamış o yüzden dışarı koyamıyorum. hafta sonuna kadar takacaklar.tek eksiğim mont ve branda.hadi branda neyse de montu nasıl tedarik edeceğim onu düşünüyorum.buralarda mağaza yok.netten alsam denemeden almak istemiyorum.al olmadı geri yolla vs. zaman kaybı.kilom 63 boyum 175 cm sizce hangi beden uyar.burada sadece venom var.özellikle venom mont kullanıcıları fikir verebilirse memnun olurum.
[IMG][/IMG]bu da tosunumun fotoğrafı
-
03 Nisan 2012, 00:53
slm arkadaşlar bir şey soracağım da benim motorun sol ön keçesinden az yağ kaçırıyor da değiştireceğim ybr ile aynı olacağından aranızda değiştiren oldumu sebebi içine t alyans sokup sökülüyormuş sanayide kendim somun takacağım kaynatıpda ama kaç mm olduğunu bilmiyorum 10-12-14 mm lerden hangisi bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
03 Nisan 2012, 00:53
-
03 Nisan 2012, 00:58
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan.
Mont ile ilgili bütçen nedir, nasıl bir şey istiyorsun?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
03 Nisan 2012, 00:58
fat280 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar bir şey soracağım da benim motorun sol ön keçesinden az yağ kaçırıyor da değiştireceğim ybr ile aynı olacağından aranızda değiştiren oldumu sebebi içine t alyans sokup sökülüyormuş sanayide kendim somun takacağım kaynatıpda ama kaç mm olduğunu bilmiyorum 10-12-14 mm lerden hangisi bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum
aleykum selam vay fatihim bilmiyorum ulen ben bunu tuh bak yardımcı olamayacağım üzgünüm
-
03 Nisan 2012, 01:01
aleykum selam vay fatihim bilmiyorum ulen ben bunu tuh bak yardımcı olamayacağım üzgünüm
olmadı abi neden bilmiyorsun düşünmen yeter abi inş. bilen arkadaşlar çıkar
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
03 Nisan 2012, 01:04
venomun montları güzeldir adamım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)
Bu Konudaki Etiketler