Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Nisan 2012, 01:13
peki hangi gün geliyon bakem sen karar ver tablo üstte
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
01 Nisan 2012, 01:15
K o r @ y adlı üyeden alıntı
bu hafta içi full boşum zaten tikan görmeye gelecem... o zaman konuşuruz
şu zıpırman abiye açılan konuya takılıyorum kanka ben oradayım
zıppırman'e ne olmuş yahu ? Kaçırdım herhalde forumda en sevdiğim adamdır
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
01 Nisan 2012, 01:16
farketmez kanka.. sabah 8,30 işten gelirim.. 2 saat uyurum sonra yanına gelirim... 2 saat sohbetimi ederim .. dönerim... sen gün belirle geleyim.. pzt sal çar per cum
-
01 Nisan 2012, 01:18
psyche adlı üyeden alıntı
ya bi vatandaş arkasından atıp tutmuş bi olay yok
-
01 Nisan 2012, 01:18
birisi sallamış, neden motoruna cabbar diyormuş.. cbf 150 ye hakaret ediyormuş.. biz motorumuza meleğim canım aşkım diyormuşuz da falan filan..
-
01 Nisan 2012, 01:20
farketmez kanka.. sabah 8,30 işten gelirim.. 2 saat uyurum sonra yanına gelirim... 2 saat sohbetimi ederim .. dönerim... sen gün belirle geleyim.. pzt sal çar per cum
sen seç abisi günü çarşamba olur saat 12 de sakaryada olursun saat 14 te by
-
01 Nisan 2012, 01:23
F54 adlı üyeden alıntı
sen seç abisi günü çarşamba olur saat 12 de sakaryada olursun saat 14 te by
tamam çarş. gelirim o zaman... anlaştık kanka... bana çrş cep ten mesaj çek ha.. şimdi geceye geçicem ya.. günümü şaşırcam sabahtan çek mesajı
-
01 Nisan 2012, 01:32
abisi mesaj çekemem çağrı yaparım sen anla
-
01 Nisan 2012, 10:30
tatlı su motorcularına iyi pazarlar fıstık gibi hava da yatmak bize ters aga yollar beni bekler
-
01 Nisan 2012, 12:17
bilmiyorum ki kanka...
başka zaman çenelerinden durulmaz , şimdi yoklar.. kendimi bilemiştim bugün hepsinin dersini verecektim..
yavaş gel koray
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
iki saatte bana uğra panpiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
ghostcorc adlı üyeden alıntı
siyah vizör haaa çakal etrafı nereye baktığını görmesin diye dimi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------
naparsın naaparsın tövbe tövbe ben vazgeçtim ya şaka biyana ne günü ve neredeymiş
kimse görmesin onu diye abi
-
01 Nisan 2012, 14:48
kanka konu kapandı yaa... acayip kendimi hazırlamıştım.. kükremiş sel gibiydim...
ekmek arası nerde yaw... uçan dairede bi ara geldi sonra kayboldu
lan oğlum ben yazmadımmı benim oğlanın bugün üniversite sınavı var onu götüreceğim diye o yüzden erken yattım zaten üskatın kızları geldi almanyadan yanlarında 3tane çocuk tepemizde kıyamet kopuyo hazırlanıyorum operasyon yapacağım yukarı sabahın 7 sinde başlıyorlar gacır gucur iskemle çekmeye sokacağım o iskemlelerin bacaklarını tövbe tövbe
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
burası ara ara çiseliyo yoksa samandırada bit pazarına gidecektim hava iyi olsaydı bugün kandilli kız lisesinin bahçesinde ağaç oldum 2 saat 40 dakka çok soğuktu onlar içerde biz dışarda stres olduk
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
ahanda kimse yok yine atıp tutuyo panpiş ama yine ortalarda yok nasılmış çalışma hayatı biz hep buradayız panpişim sen yoksun dur daha bunlar iyi günlerin daha yenisin diye mesai yazmıyolar biraz pişte senide pişirecekler
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
01 Nisan 2012, 16:23
-
01 Nisan 2012, 16:55
-
01 Nisan 2012, 17:28
arkadaşlar benim motorun eksoz üstündeki demirlerde büyük sayılabilecek çizikler var nerede boyatabilirim? araba kaportacıları boyar mı?
-
01 Nisan 2012, 17:31
Arkadaslar motoru alacagim zaman plaka+ruhsat vs.. ile 4.500-4700 civarı bir fiyat olusacak sanirim.Ben 3 bin TL pesin verip 1500 ü taksit yaptirsam vade farkı olarak ne kadar artar bu fiyat ?
-
01 Nisan 2012, 17:32
ya bu egzozuna yandığımın egzozu paslanmış 1500 tl lik egzoz nasıl paslanıyor 5-6 aylık motor motor daha su görmedi hiç yıkanmadı sudan bile geçmedim nasıl iş bu ben anlamadım neyse olan oldu ne yapabilirim pası geçirmek için ?
-
01 Nisan 2012, 17:43
1500 tl like egzoz mu dostum ne yaptın akrapovic falan mı taktın ?
Pas için wd 40 kullan
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
01 Nisan 2012, 18:06
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
ya bu egzozuna yandığımın egzozu paslanmış 1500 tl lik egzoz nasıl paslanıyor 5-6 aylık motor motor daha su görmedi hiç yıkanmadı sudan bile geçmedim nasıl iş bu ben anlamadım neyse olan oldu ne yapabilirim pası geçirmek için ?
aynı şey benimde başıma geldi eksozun çıkış yerinden doğru arka ikitane kaynak yeri var bide daha geride yukarı doğru bir boru çıkıyor bu ero 3 için kaynak yerleri ve o borunun dibi paslanmıştı şok geçirdim fuarada o sebeple gittim yamaha standında bir yetkiliye bu nasıl olur kardeşim bu koruyucu boya değilmi nasıl paslanır dedim aldığınız yere götürün bizimle irtibata geçsinler diyo iyide kardeşim ben boyadım dedim olsun diyo gitmedim gelelim ne yaptığıma bizim burada merkezde büyük bir nalbur var oradan BEST in siyah sprey boyasını aldım üzerinde motorsiklet resmi olan! fiyatı 4 tl eksozu güzelce söktüm yıkadım kuruladım ve kuruttum güneşe asıp sonrada boyadım ama sıkı dur şimdi zurnanın zırt dediği yere geldik sökerken ben artçının ayakkoyma yerinide çıkardıydım bide ne göreyim onun arka iç tarafında kalın demirden kesilme levha var komple pas içinde hayda onlarıda sökersin ve gri boya ile boyarsın herkez kontrol etsin artçı ayak basma demirlerinin arkasını iğilip bakınca gözüküyor pas varsa rahat görürsünüz tabi buda yamahaya rapor edildi ses yok bunu yamahaya hiç yakıştıramadım ki üzerinde çok kalın su geçirmez branda var ve kış boyunca paketlenmiş bir haldeydi yani paslanması imkansız ama yalapşap boyandıysa ancak böyle birşey olabilirki tahminimde bu yönde
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------
en büyük hatamda o sinirle resim çekmemek oldu ama eksozda aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen sorun yok ve boyanınca millet eksozumu değiştirdin diyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------
1500 tl like egzoz mu
dostum ne yaptın akrapovic falan mı taktın ?
Pas için wd 40 kullan
İskenderunlu sende nezle olsak WD 40 kullan diyeceksin hocam ya WD40 pas sökmek için olabilir ama asıl amacı temizlemek ve yağlamaktır ki pas kusmuş bir eksoza WD40 sıkılmaz birincisi hararetten dolayı alev alabilir ikincisi dumanla karışık uçup gider WD 40 değerli bir kimyasaldır öyle heryere sıkılmazz
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
TahirBey adlı üyeden alıntı
Arkadaslar motoru alacagim zaman plaka+ruhsat vs.. ile 4.500-4700 civarı bir fiyat olusacak sanirim.Ben 3 bin TL pesin verip 1500 ü taksit yaptirsam vade farkı olarak ne kadar artar bu fiyat ?
bunu bize değil satın alacağın yere soracaksın çünkü muhatabın orası biz nedesek yalan
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
ki satıcının sana taksit yapacağını sanmıyorum çünkü tok satıcı bunlar bence git yapı krediye 1500 kredi çek hem faizini anında hesaplıyolar işine geleni seçiyorsun hemde istediğin vadede ödüyorsun ben 4.500 çektim 24 ay vade ile 5.118 tl geri ödemem var aylık 214 tl taksitle kısmetse 2013 mayısta bitiyor
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
01 Nisan 2012, 18:26
1500 tl like egzoz mu
dostum ne yaptın akrapovic falan mı taktın ?
Pas için wd 40 kullan
bu ybr nin orjinal egzozu 1500 tl imiş onun için öyle yazdım
ghostcorc adlı üyeden alıntı
aynı şey benimde başıma geldi eksozun çıkış yerinden doğru arka ikitane kaynak yeri var bide daha geride yukarı doğru bir boru çıkıyor bu ero 3 için kaynak yerleri ve o borunun dibi paslanmıştı şok geçirdim fuarada o sebeple gittim yamaha standında bir yetkiliye bu nasıl olur kardeşim bu koruyucu boya değilmi nasıl paslanır dedim aldığınız yere götürün bizimle irtibata geçsinler diyo iyide kardeşim ben boyadım dedim olsun diyo gitmedim gelelim ne yaptığıma bizim burada merkezde büyük bir nalbur var oradan BEST in siyah sprey boyasını aldım üzerinde motorsiklet resmi olan! fiyatı 4 tl eksozu güzelce söktüm yıkadım kuruladım ve kuruttum güneşe asıp sonrada boyadım ama sıkı dur şimdi zurnanın zırt dediği yere geldik sökerken ben artçının ayakkoyma yerinide çıkardıydım bide ne göreyim onun arka iç tarafında kalın demirden kesilme levha var komple pas içinde hayda onlarıda sökersin ve gri boya ile boyarsın herkez kontrol etsin artçı ayak basma demirlerinin arkasını iğilip bakınca gözüküyor pas varsa rahat görürsünüz tabi buda yamahaya rapor edildi ses yok bunu yamahaya hiç yakıştıramadım ki üzerinde çok kalın su geçirmez branda var ve kış boyunca paketlenmiş bir haldeydi yani paslanması imkansız ama yalapşap boyandıysa ancak böyle birşey olabilirki tahminimde bu yönde
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------
en büyük hatamda o sinirle resim çekmemek oldu ama eksozda aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen sorun yok ve boyanınca millet eksozumu değiştirdin diyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------
İskenderunlu sende nezle olsak WD 40 kullan diyeceksin hocam ya WD40 pas sökmek için olabilir ama asıl amacı temizlemek ve yağlamaktır ki pas kusmuş bir eksoza WD40 sıkılmaz birincisi hararetten dolayı alev alabilir ikincisi dumanla karışık uçup gider WD 40 değerli bir kimyasaldır öyle heryere sıkılmazz
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
bunu bize değil satın alacağın yere soracaksın çünkü muhatabın orası biz nedesek yalan
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
ki satıcının sana taksit yapacağını sanmıyorum çünkü tok satıcı bunlar bence git yapı krediye 1500 kredi çek hem faizini anında hesaplıyolar işine geleni seçiyorsun hemde istediğin vadede ödüyorsun ben 4.500 çektim 24 ay vade ile 5.118 tl geri ödemem var aylık 214 tl taksitle kısmetse 2013 mayısta bitiyor
daha garantisi bile onaylanmadı benim motürün 600 km de servise gideceğim birşey yapmazlarsa artık bende senin gibi boyarım
-
01 Nisan 2012, 20:09
naptın sen ihtiyar yahu? bol buldum kelime sürüyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 119 kullanıcı var. (0 üye ve 119 misafir)
Bu Konudaki Etiketler