Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
30 Mart 2012, 20:25
Reklamlar
-
30 Mart 2012, 20:39
askerlik yapmadım olum askerlik ağustos tecilli benim ondan doğru düzgün bi iş bulamadım..polisliği kazandım tam askere gidecektim polislik işleri olurken poşet olur gelirim dedim aradan çıksın geçen ekimde polis adaylarına sınavı girip kazanan herkese geçici terhis belgesi verdiler gitmeden askere..askerde olanları da geri gönderdiler..bana da öyle kaçtı mevzu..boş koy karışık yani..ben askerliği yapıp geleyım sen panpanı o zaman gör uçak olacak uçak
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:37 ----------
haftaya şenol abi güzel bi rota çizsin çatlar patlarız sen rahat ol panpiş..
-
30 Mart 2012, 20:48
beyler iyi akşamlar hava sağnak yağışlı 100ü geçmeyin diyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
30 Mart 2012, 20:48
dürümdöner polislige kaç puanla girdin acaba? :-)
-
30 Mart 2012, 20:54
gk070 adlı üyeden alıntı
dürümdöner polislige kaç puanla girdin acaba? :-)
canım benim ben 4 yıllık lisans mezunluğu sonunda pomeme başvurdum kazandım kpss sınav puanınla basvuruyorsun 3 aşamalı sınavlarına giriyorsun 3unu de hem kazanıp hem de belli bi puani var onu geçersen öğrenci adayı olmaya hak kazanıyorsun..sonrasında sağlık ve güvenlik soruşturmalari başlıyor ıvır zıvır..yani sen önce üniversite oku bitir ondan sonra pomeme başvur
-
30 Mart 2012, 20:57
:-) anladım :D aga bakalım nasip ya ne olucak bakıcaz o zamnda ilk hedefim ybr :-)
-
30 Mart 2012, 20:58
dürümdöner adlı üyeden alıntı
canım benim ben 4 yıllık lisans mezunluğu sonunda pomeme başvurdum kazandım kpss sınav puanınla basvuruyorsun 3 aşamalı sınavlarına giriyorsun 3unu de hem kazanıp hem de belli bi puani var onu geçersen öğrenci adayı olmaya hak kazanıyorsun..sonrasında sağlık ve güvenlik soruşturmalari başlıyor ıvır zıvır..yani sen önce üniversite oku bitir ondan sonra pomeme başvur
durmuş abi pomeme ne zaman baş vurabiliyorsun ve kpss den kaç almak gerek en aşağıya
-
30 Mart 2012, 20:59
-
30 Mart 2012, 21:09
psyche adlı üyeden alıntı
@tavukdürüm
Magic mushroom (zehirli mantar) var bende pragdan getirmiştim şifa niyetine doğrayıp doğrayıp yiyorum kafam estikçe bilen bilir evin içinde yüzmeye çalışırsınız,pilot olur rossiyle kapışırsınız yedikten sonra saykodelik halisülasyonlar falan görürsünüz
fazla mantar cırcır yapar ama haberin olsun..sen youtüpten infected mushrooms aç da bi sayko dinle kendine gel
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:06 ----------
fat280 adlı üyeden alıntı
durmuş abi pomeme ne zaman baş vurabiliyorsun ve kpss den kaç almak gerek en aşağıya
emniyet genel müdürlüğünun sitesini kontrol et ordan yayınlıyorlar..her yıl da taban puan değişiyor fatihim
-
30 Mart 2012, 21:11
dürümdöner adlı üyeden alıntı
fazla mantar cırcır yapar ama haberin olsun..sen youtüpten infected mushrooms aç da bi sayko dinle kendine gel
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:06 ----------
emniyet genel müdürlüğünun sitesini kontrol et ordan yayınlıyorlar..her yıl da taban puan değişiyor fatihim
tamam abi teşekkür ederim bu sene bitiyorda okul inş. bizde bir yerlere girmemiz gerek artık araştırma yapıyorum :D
-
30 Mart 2012, 21:40
Arkadaşlar eğimli yolda 135 km/h hız yaptım.direksiyon titremeye başladı.3,5 attım
-
30 Mart 2012, 21:53
frkn32 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar eğimli yolda 135 km/h hız yaptım.direksiyon titremeye başladı.3,5 attım
motor hafif olduğu için 120 dahi çok tehlikeli bide yandan rüzgar esse seni o zaman 5,5 atarken görürüz o yüzden dikkatli ol
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:49 ----------
tamam abi teşekkür ederim bu sene bitiyorda okul inş. bizde bir yerlere girmemiz gerek artık araştırma yapıyorum :D
insallah abicim ama pmyo ya girmek daha kolay liseden sonra 2 yıl yatılı daha kolay kazanması girmesi..pomem de hem kpss yüksek olacak hem özel sınavlardan yüksek alıcan yani şansın azalıyo çünkü 80le atanamayan öğretmenler bile başvuruyor..
-
30 Mart 2012, 22:28
ulem ekmek arası , topiğe çadır mı kurdun ... bu ne şiddet bu celal...
ne zman baksam sen buradasın.. haftaya gezi planında senide istiyorum..
eğer yok şöyle yok böyle dersen ben oraya gelecem.. haftaya pazar kendini hazırla kanka...
tam 8 gün önceden söylüyorum..
-
30 Mart 2012, 22:30
İyi akşamlar Ybr'ciler.. Uzun süren araştırmalarımdan sonra Ybr almaya karar verdim. Ehliyetimi alır almaz umarım ilk motorum Ybr olacak. Özellikle yakıtı tam bana göre. Sizlere bir konuda danışmak istiyorum, çok fazla sayfa olduğu için daha önce bu konu konuşuldu mu bilmiyorum o yüzden konusu geçtiyse affola. Ybr'nin sade şeklini pek sevmiyorum. Ama bu tarz her motora büyük çantaları yakıştırmışımdır. Anlatmak istediğim kurye çantası gibi görünmesinde biraz kaliteli sağlam şeyler olsun. Arkada, sağda, solda öyle bir motorum olsun istiyorum. Eğer anlatabildiysem bana bu konuda biraz yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar..
Motosiklet.net - Tutku YaraTTI..
-
30 Mart 2012, 22:46
K o r @ y adlı üyeden alıntı
eğer yok şöyle yok böyle dersen ben oraya gelecem.. haftaya pazar kendini hazırla kanka...
işim gücüm yok kanka napim? iş desen Allah a çok çok şükürler..Aşk desen hatundan da Allah razı olsun..hem engin bilgilerimi paylaşıyorum burada kısmette varsa gelirim kanka niye gelmiyım ama hiç benzın stoğu yapamadım bu hafta hep gezdim gerçi depo silme dolu
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:41 ----------
CankutKaba adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar Ybr'ciler.. Uzun süren araştırmalarımdan sonra Ybr almaya karar verdim. Ehliyetimi alır almaz umarım ilk motorum Ybr olacak. Özellikle yakıtı tam bana göre. Sizlere bir konuda danışmak istiyorum, çok fazla sayfa olduğu için daha önce bu konu konuşuldu mu bilmiyorum o yüzden konusu geçtiyse affola. Ybr'nin sade şeklini pek sevmiyorum. Ama bu tarz her motora büyük çantaları yakıştırmışımdır. Anlatmak istediğim kurye çantası gibi görünmesinde biraz kaliteli sağlam şeyler olsun. Arkada, sağda, solda öyle bir motorum olsun istiyorum. Eğer anlatabildiysem bana bu konuda biraz yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar..
şenol abinın enduronun resimlerine bakmalısın forumu biraz kurcala hatta baştan başla okumaya..
-
30 Mart 2012, 23:07
K o r @ y adlı üyeden alıntı
adam senin gibi patateshane çavuşu değil abisi amele gibin çalışmıyor motor tepesinde aya'larına göre takılıyor
çalış seninde olur
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
30 Mart 2012, 23:20
kardeş kpss ye iyi çalış ben 90 kpss puanı ile infaz koruma memuru oldum (üniv.mezunuyum)
-
30 Mart 2012, 23:53
mates adlı üyeden alıntı
kardeş kpss ye iyi çalış ben 90 kpss puanı ile infaz koruma memuru oldum (üniv.mezunuyum)
maşallah ben de başvurmuştum bu sene ama 74,2 puanım vardı çalışmamıştım pek baraj 74,7 ile kaldı giremedik 0,5 puanla 0,5 puan arasında 16 kişi vardı :D
bu sene tekrar gideceğim inş. hayırlısı
-
31 Mart 2012, 00:06
maşallah ben de başvurmuştum bu sene ama 74,2 puanım vardı çalışmamıştım pek baraj 74,7 ile kaldı giremedik 0,5 puanla 0,5 puan arasında 16 kişi vardı :D
bu sene tekrar gideceğim inş. hayırlısı
sizin orda baraj düşükmüş bizim burda son alımlarda baraj 82 idi ama sen iyi çalış (kardeş tavsiyesi)
-
31 Mart 2012, 00:19
CankutKaba adlı üyeden alıntı
Böyle bişeymi düşünüyorsun
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 220 kullanıcı var. (0 üye ve 220 misafir)
Bu Konudaki Etiketler