Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
25 Mayıs 2007, 10:29
Arkadaşlar,
duyulma ve caydırma etkisi daha yüksek korna takabilirmiyiz.Hani duyan şoför motor değilde 4 tekerli vasıta falan geliyo diye düşünsün.Yoksa bip bip'i kimse tınnamıyo
Bide benim karakaçanın servis kitapçığında ilk bakım 1000km yada 6. hafta diyor.6 haftada gitmezsek nolur,çünkü ben 3 ayda ancak 1000 km yaparım
Reklamlar
-
25 Mayıs 2007, 10:32
takabilirsin ama havalı korna falan takma. cezası var çükü.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
-
25 Mayıs 2007, 12:40
Faktor adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
duyulma ve caydırma etkisi daha yüksek korna takabilirmiyiz.Hani duyan şoför motor değilde 4 tekerli vasıta falan geliyo diye düşünsün
.Yoksa bip bip'i kimse tınnamıyo
havalı korna takmak yani motora takmak hep fantezilerimden biri olmuştur denemek lazım aslında .yada daha psikopatçası: 16 lastikli bir tırın bütün lastiklerinin bir anda kilitlenmesiyle çıkan gümbürtüyü çok iyi bir şekilde kayıt ediceksin o sesi korna olarak kullanıcaksın adamlar sen kornaya basınca yolda kalabiliyorlarmı bakalım?
-
25 Mayıs 2007, 13:18
evt aramızda havalı korna kullanan varsa bilgi verebilir mi trafikte bazen çok gerekli oluyor çünkü arabaların camları kapalı korna sesini duymuyorlar.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
25 Mayıs 2007, 13:54
godfather adlı üyeden alıntı
havalı korna takmak yani motora takmak hep fantezilerimden biri olmuştur denemek lazım aslında .yada daha psikopatçası: 16 lastikli bir tırın bütün lastiklerinin bir anda kilitlenmesiyle çıkan gümbürtüyü çok iyi bir şekilde kayıt ediceksin o sesi korna olarak kullanıcaksın
adamlar sen kornaya basınca yolda kalabiliyorlarmı bakalım?
hakikaten psikopatça olmuş düşünce. valla benim bi arkadaş 3-4 yıldır kullanıyo ama asıl olan orjinal kornayı sökmedi galiba. baktı polis olan ortamlarda işi varsa eğer anahtarla eski kornaya geçiş yapıyo. polis kontrol etse bile abi onlar iptal süs diye taktım diyo yada köyde lazım oluyo falan bunlar diyo.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
-
25 Mayıs 2007, 15:58
Olumdancisi'nın kornasıda süper.Arabalara bi korna çaldıgında kamyon geliyo sanıp yol veriyorlar
-
26 Mayıs 2007, 11:52
arkdaşlar 1kaç sorum olacak.
1- lastiğim patlayıp değiştirdikten sonra motorun dengesi buzuldu virajlara eskisi gibi giremiyorum yalpalıyo sanki motor.görünürde bi yamukluk yok ama tekerleğin yamuk takılma gibi bi olasılığı varmı acaba?
2- birde ön diskten ara sıra tık tık tık die sesler geliyo ve direksiyondaki hidrolik sapsarı bişey oldu.nedenleri ne olabilir.?
Şimdiden hepinize çokteşekkür ediyorum..
-
26 Mayıs 2007, 19:08
beyler ben motor alacam 2 haftaya kadar apachemi alsam ybr mi diye kararsız kaldım ne dersiniz ben dayanıklı olanını istiyorum güçlülük filan değil
-
27 Mayıs 2007, 00:13
Arkdaşlar bu konu önceden verilmişti ama bi daha verilmesinin sakıncası yoktur heralde.
Ybr ile 47 ülke,5 kıta,150.000 km
-
28 Mayıs 2007, 10:26
PIERzig adlı üyeden alıntı
Valla çok süper olmuş bunu Türkiyeden iki motor yapsak nasıl olur ?
Sponsor bulup işi bırakmak lazım ama dünya tanıyacak ben yapmak isterim.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
28 Mayıs 2007, 12:21
duslemek adlı üyeden alıntı
Valla çok süper olmuş bunu Türkiyeden iki motor yapsak nasıl olur ?
Sponsor bulup işi bırakmak lazım ama dünya tanıyacak ben yapmak isterim.
Modifiye yapmadan gidermi yaw bu motor o kadar..Zor..
-
28 Mayıs 2007, 18:18
YBR ile İzmir-Kuşadası Gezisi
Hafta sonu ybr ile 200 km yaptım cmt günü 1000 bakımına da götürdüm iki kişi zorlanmadan 100 yapıyor kuşadasından izmir e tam 1 saatte geldim.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
29 Mayıs 2007, 01:24
ah ah... kıymetini bilin motorunuzun
çok özledim ybrmi
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
29 Mayıs 2007, 01:27
tekrar geçmiş olsun morriigan
şu anda ne durumdasınız ?
-
29 Mayıs 2007, 01:34
bekliyorum işte düzelmeyi ne yapayım.. ama motorum kötü duurmdaymış:( 2.800 lük rapor çıkardı exper
bütün terslikler üst üste geliyor.. polis memuru ksuur oranını yazmayı unuttuğu için çarptığım arabanın sigortasından alamıyorum parayı ayrıca bir kaç gün önce çarptığım arabanın şöförüde vefat etmiş..
heralde motorumu artık arka bahçemde saksı niyetine kullanacağım
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
29 Mayıs 2007, 01:40
-
29 Mayıs 2007, 14:55
Çiçek'e çıkartılan raporu ve motorun resimlerini ben gördüm. O motora o raporu çıkartan experin aklına şaşmak lazım... Kesinlikle o kadar hasar yok o motorda...
-
29 Mayıs 2007, 15:14
ya şu çantaları nerden bulursunuz öyle çok güzel...2 taraftada varmı hayaletfilo? iki kişi binebiliyormu rahat engel oluyormu hiç?
-
29 Mayıs 2007, 15:17
hayaletfilo adlı üyeden alıntı
düşlemek gezi fotolarına bakdım ii gezmişsiniz.
ybr kesinlikle hakediyor değilmi, her bir gezi dönüşü bunu daha iyi anlıyorum. Bende çeşmedeydim tık demedi maşallah
bendende küçük bi fotoğraf atım dinlenirken
hadi ya demekki adamın üstünde bi şeyler geziyormuş:(:( İyiki seni bulmadı. Yanlız parayı hiçmi alamıyacaksın yani vefat edince olmuyormuymuş bu işler. 2.800 iyi para bölece nedenli şiddetli bi kaza yaptığını daha iyi anlıya biliyoruz.
EVREN yan çantalar çok güzel olmuş sanki turing motoru olmuş ne kadara yaptırdın bende yaptırmak istiyorum.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
30 Mayıs 2007, 11:56
Abi O Nasi Ybr Yav çok üsper Olmuş Kaça Patlarki Benim Eşkiyayada Yaptirsak???
duslemek adlı üyeden alıntı
EVREN yan çantalar çok güzel olmuş sanki turing motoru olmuş ne kadara yaptırdın bende yaptırmak istiyorum.
YA KUSURA BAKMA DA BİŞEY SORCAM YBR NİN YANLARINA ÇANTA VARMI VE KAÇ PARA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM!!!
Yan çantalar Nekadar Ve Nereden Aldiniz Acil Lazim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler