Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
28 Mart 2012, 11:42
fat280 adlı üyeden alıntı
bende iyiyim abi hamdolsun çalışmaya gezmeye devam
motoru satmaktan vazgeçtim abi ekleme yapacam bir kaç tane ve tın tın bineceğim motoru bitene kadar
motoru bitse ne olur fatihim bi silindir piston devam bi o kadar daha gider
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
slm gençlik..
evet ekmekdöner bende seviyorum modifiyeli motorları bizde yapsak fena olmaz ama imkanlar el vermez ki
benimkı bir tek bana özel olsun isteği kanka..benim isteklerime cevap verecek işlevsel özellikleri olacak çok da cafcaflı olması önemli değil bakınca belli etsin kendini
Reklamlar
-
28 Mart 2012, 11:46
kanka zaten senin motor kendini belli eder apache style
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
28 Mart 2012, 12:12
dürümdöner adlı üyeden alıntı
motoru bitse ne olur fatihim bi silindir piston devam bi o kadar daha gider
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
benimkı bir tek bana özel olsun isteği kanka..benim isteklerime cevap verecek işlevsel özellikleri olacak çok da cafcaflı olması önemli değil bakınca belli etsin kendini
durmuş abi silindr pistonla iş biter biliyorumda benim açımdan bitmiştir demek istedim artık değiştirriz gayri
-
28 Mart 2012, 12:31
-
28 Mart 2012, 12:48
kanka bende aslında ön çamurluğu hella fluhs kaplamak istiyorum birz kişiselleştirmek istiyorum ama birkaç zaman daha geçsin haziran başı gibi yapmayı planlıyorum bakalım arka kuyruk kaportalarını zincir korumalığı falan karbon yapma planlarım eğer satmazsam
-
28 Mart 2012, 12:54
-
28 Mart 2012, 13:43
dürümdöner adlı üyeden alıntı
bakıyorum topiğede artık senin pampa eskisi gibi sitede faal değil neiş bu arada herkeze iyigünler dün akşam 6,5tan sonra nete giremedim gece 1,45 e kadar virüs temizledim hasta etti beni bilgisayar virüs kaynıyordu kendini kopyalamadığı yer kalmadı bide bulmuş 2terrabayt hard disk oh çiftlik yayıl yayıla bildiğin kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------
K o r @ y adlı üyeden alıntı
ekmek arası kıçı kırık
ybr ile pati mi çekiyon
bırak pati çekmeyi karaköyden beşiktaşa giderken o trafikte ön kaldırıyo bu adam bi ben beceremedim şu işi
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
28 Mart 2012, 15:04
koray patates sektöründe fena yardırıyor heralde sesi çıkmıyor hiç sana öğretirim teker kaldırma kombinasyonunu abi..senin motorun arkada çanta, demirler falan varya daha kolay kalkar ön
-
28 Mart 2012, 18:59
s.a çılgın ybr takımı kanbersizz dügün olur mu ben hep buradayım...dün topcase nini arkasına frene basınca yanan kırmızı led bağladım güzel oldu
---------- Post added at 17:59 ---------- Previous post was at 17:41 ----------
eeee hadi apaçi kardeşler neredesiniz..... Size kötü haber korktuğum başıma geldi ve yaklaşık bir cm boyunda kedinin yarattığı bir yırtık var koltuğumda... ne yapacağım yaa
-
28 Mart 2012, 19:12
önce o kediyi bul sonra aklına gelen bütün çin işgencelerini uygula eğer benim koltuğa bir kedi büyük konuşmayayım ama öyle bir şey yapacak yani hiç şansı yok bu dünyadaki songünleri olurdu..bitane oto döşemeci buluyorsun kaplatıyorsun koltuğu ama yeni motorada bu yapılırmı yaaa ben çift örtü örtüyorum motora birincisinin üzerinede lastik geçiyorumki aradan giremesin diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
koray bu hafta sonu benim oğlanın üniversite imtihani var 10 da girecekmiş 160 dakka sürecekmiş siz bir plan yaptınızmı havanasıl baktınızmı bende bir bakayım belki imtihandan sonra yardıra yardıra gelirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
cumartesi hariç pazartesiye kadar sağanak yağmur diyor ama bugünde göyya yağmurluydu burası günlük güneşlik
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
28 Mart 2012, 19:21
abi kediye yapacak bişeyim yok artık...hava durumuna bakarız eğer müsaitse zamandan kazanmak için sizin oraya geliriz...bi sen bi biz..hep sen olmaz nereye götürebilirsiön bizi
-
28 Mart 2012, 20:05
-
28 Mart 2012, 20:22
gecmiş .d olsun diyelim valha üzüldüm usta koltuga yazık olmuş :S
-
28 Mart 2012, 20:30
abi kediye yapacak bişeyim yok artık...hava durumuna bakarız eğer müsaitse zamandan kazanmak için sizin oraya geliriz...bi sen bi biz..hep sen olmaz nereye götürebilirsiön bizi
siz konuşuyodunuz ya ağva yapalım diye eğer hava iyi ise ve ağva yapacaksanız bende buradan şile üzerinden size yetişmeye çalışırım ama tabii söz vermiyorum çünkü evdeki hesap çarşıya uymayabilir ilkerin imtihandan çıkış saatine bağlı
-
28 Mart 2012, 22:31
s.a çılgın
ybr takımı kanbersizz dügün olur mu ben hep buradayım...dün topcase nini arkasına frene basınca yanan kırmızı led bağladım güzel oldu
---------- Post added at 17:59 ---------- Previous post was at 17:41 ----------
eeee hadi apaçi kardeşler neredesiniz..... Size kötü haber korktuğum başıma geldi ve yaklaşık bir cm boyunda kedinin yarattığı bir yırtık var koltuğumda... ne yapacağım yaa
kediye tekme at kanka
-
28 Mart 2012, 22:45
İyi aksamlar arkadaslarr.
-
28 Mart 2012, 23:53
TahirBey adlı üyeden alıntı
İyi aksamlar arkadaslarr.
iyi akşamlarda bu hürrem herkezin aklını başından almış baksana kimse yok.
-
29 Mart 2012, 00:01
forumda benden başka adam yok sabah aksam ben yazıyom abi ne olmuş buralara? pelùş nerde? ya patates? maximus vardı bi aralar..onun için malatya yolunda ybr ile 180le radara girdi diyolar şenol abi ne diyon?
-
29 Mart 2012, 00:02
-
29 Mart 2012, 00:03
ekmekarası havalar açtı herkez alemlere akıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 276 kullanıcı var. (0 üye ve 276 misafir)
Bu Konudaki Etiketler