Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Mart 2012, 14:18
evet ya ben de burada resim yükledim açılmadı niye yüklemiyo diye bidaha bidaha yüklemişim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------
benim kafa durdu sevabına biri bi hesap yapsın 466 km yolyapmışım ve 30 tl'lik benzin harcamışım kilometrede ne yakıyo bu ???
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------
ha bide saatler yanlış bir saat ileri alın ben almayı unutmuşum fotoğraf makinasının eve gelipte yükleyince jeton düştü
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Reklamlar
-
26 Mart 2012, 14:46
ghostcorc adlı üyeden alıntı
evet ya ben de burada resim yükledim açılmadı niye yüklemiyo diye bidaha bidaha yüklemişim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------
benim kafa durdu sevabına biri bi hesap yapsın 466 km yolyapmışım ve 30 tl'lik benzin harcamışım kilometrede ne yakıyo bu ???
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------
ha bide saatler yanlış bir saat ileri alın ben almayı unutmuşum fotoğraf makinasının eve gelipte yükleyince jeton düştü
466 km de 30 tl mi harcadı abi motor
eğer öğle ise biz motorları yakmamız gerek
abi hesabında bir yanlışlık var 100 km de 1,43 litre yakmış motor bence bu imkansız
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
26 Mart 2012, 18:18
adam uçuyor fatihim senin haberin yok..sürtünme diye birsey yok onun motorunda..yüksek suratten bıçak sırtı kadar yeri değiyor lastiklerinin çok bile yakmis şenol abi 65 kuruş kmde
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:14 ----------
chemical adlı üyeden alıntı
kanki ağva sile olabilir... eski istanbul yolundan yardırırız... koray kanki benim motora arka dişliyi 42 yapmak istiyorum nerde taktırabiliriz onun için servise gitmeyim diyorum.
sen dişliyi al yanına bi gün hep beraber geziye çıkınca ben takarım koray çıraklık yaparsa tabi
-
26 Mart 2012, 20:03
Arkadaşlar etkinlik/Gezi bölümüne rotamız neresi olmalı diye konu açtım.yapacağım geziyi nerelere yapacağım diye.işte o uzun yolda ben ybr 'mle 2 kişi kaç km sabit hızla gitmem lazım(en uygun)? bir de o açtığım konuya bakıp yardımcı olabilirseniz çok iyi olur..İyi dorumlar
-
26 Mart 2012, 20:08
Beyler bişey sorucam. Sizin motorlarda kontağı açtığınızda 3 saniye kadar ordaki sarı marş ışığı yanıyor sonra sönüyor dimi.
Bu işlemi yaparken motorunuzun sağ alt tarafından üç kere tık sesi geliyor mu. yani tık tık tık.
ve o lamba yanmıyorsa hiç neye işarettir ?
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
-
26 Mart 2012, 20:14
Arkadaşlar etkinlik/Gezi bölümüne rotamız neresi olmalı diye konu açtım.yapacağım geziyi nerelere yapacağım diye.işte o uzun yolda ben ybr 'mle 2 kişi kaç km sabit hızla gitmem lazım(en uygun)? bir de o açtığım konuya bakıp yardımcı olabilirseniz çok iyi olur..İyi forumlar ;
-
26 Mart 2012, 20:47
frkn32 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar etkinlik/Gezi bölümüne rotamız neresi olmalı diye konu açtım.yapacağım geziyi nerelere yapacağım diye.işte o uzun yolda ben ybr 'mle 2 kişi kaç km sabit hızla gitmem lazım(en uygun)? bir de o açtığım konuya bakıp yardımcı olabilirseniz çok iyi olur..İyi forumlar ;
bide açtığın konunun linkini buraya atsaydında bizi aratmasaydın o zamanı sana bilgivererek değerlendirseydik !
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
26 Mart 2012, 20:51
onuRRtas adlı üyeden alıntı
Beyler bişey sorucam. Sizin motorlarda kontağı açtığınızda 3 saniye kadar ordaki sarı marş ışığı yanıyor sonra sönüyor dimi.
Bu işlemi yaparken motorunuzun sağ alt tarafından üç kere tık sesi geliyor mu. yani tık tık tık.
ve o lamba yanmıyorsa hiç neye işarettir ?
hani bazı akıllılar esdye enjeksiyonlu diyorlar ya o ışık onların enjeksiyon olarak algıladığı karbüratör sensörün arızası durumunda sürekli yanar ya da sensör devre dışıdır hiç yanmaz..hiç yanmaması ya da sensörün tik tik tik etmemesı anormal bir durum..eğer motorunun sağına soluna örnek olarak göstergelerının içine dandik led ampullerden dahi takarsan o arıza ışığının tuhaflasmaya başladığını görürsün..
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:48 ----------
bide açtığın konunun linkini buraya atsaydında bizi aratmasaydın o zamanı sana bilgivererek değerlendirseydik !
doktor haklı..! şenol abi ben göstergeyi eski haline getircem sarı olsun sıkıldım daha bi günde..ne yapayım başka önerin var mı? aslında rgb led alıp mor yapmak geliyor içimden..ne dersin?
-
26 Mart 2012, 21:14
-
26 Mart 2012, 21:19
http://www.motosiklet.net/forum/etki...si-olmali.html işte burada
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:14 ----------
uzun yolda kaç km/H hızla gitmeliyiz?
-
26 Mart 2012, 22:19
-
26 Mart 2012, 22:34
beyler bu gün gene bi müşteri çıktı motora bakmaya geldi ama 3150 verdi bende 3250 tl den aşşağıya vermem dedim neyse adam ya 2500 de var dedi 2011 model 1500km de var dedi 3150 abi sen onlra bakmaya gidersen benide götür dedim bakalım resim deki motorla alacağın motor aynı mı diye merak ediyorum dedim..
neyse döndü yok honda kampanya yapmış 3550 le sıfır motor veriyor bak abi dedim karşısına geç bak 3550 tl lik honda nasıl bi motor devir saati yok ayak marşı yok hele hele iç lastiklerine saymıyorum bile dedim sen sen ol honda marka motor alma dedim 5 para etmez eğer illa motor alacaksan ybr den şaşma sonra pişman olma dedim adam bön bön baktı baktı iyi günler dedi bastı gitti yanlız adam giderken baya bi hayal kırıklığına uğradı gene yaptım yapacağımı attım honda ya çamuru tüü kaka honda
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
26 Mart 2012, 23:06
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
Şenol abiiiiiiiiiiii!!!!!!
yahu ybr topiğinden başka topikler başka konularda var abi,hep iç saha hep iç saha
Arada bir deplasmana gelin dış sahalarda görmek isteriz sizleri ey ybr ciler,bu kadar içinize kapanmayın yahu
İlla size laf dürtmek için ybr topiğine baskınmı yapmamız lazım abiiii...
oh be içimi döktüm rahatladım
ok ya geliriz yeterki sen iste
-
26 Mart 2012, 23:07
-
26 Mart 2012, 23:24
http://www.motosiklet.net/forum/etki...layamadik.html ya okun benim bişey dememe gerek kalmayacak heralde
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
ya iyide bu jikle denen meret çat çut açılıp kapanan bişey değilki ona motor bağlayayım bitek sabah çalıştırırken lazım oluyor bana deki adam bi sistem yapmış motor çalıştıktan sonra bacaklarıma sıcak hava veriyo yada kaska silecek yapmış yağmurlu havalarda sıkıntı yaşamıyo okey diyeyim ama fikir konusunda benle yarışamaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
ben bi nakit ve vakit bulsam neler yapacağımı biliyorumda işte sürcelal hazretleri biliyorda vermiyo düşünsene motora termostat koymuşun önede sağlı sollu fan koymuşun kanallar içine ve motorun hertarafını kapatmışın ve sıcaklığı ayarlamışın motor çalıştıktan bir süre sonra hertarafı kapalı olduğu için çabuk ısınıyor fan devreye giriyor ve ısıyı kanallar vasıtası ile ellerine göğsüne ve bacaklarına veriyor en soğukta bile ılık ılık gidiyorsun
-
26 Mart 2012, 23:31
Bizim bu ybr lerin uzun yolda artçıyla en uygun hızı kaçtır üstadlar
?
-
26 Mart 2012, 23:39
frkn32 adlı üyeden alıntı
Bizim bu ybr lerin uzun yolda artçıyla en uygun hızı kaçtır üstadlar
?
artçılı artçısız 80 km stabil ve güvende gidersin.. motorunda zorlanmamış olur...
-
26 Mart 2012, 23:40
80 VEYA 90 KM /H GİDERSEN GİTMEM DEMEZ..
istediğin yere götürür yani ama 100km de bir dinlendirirsen sıkıntı çıkarmaz ..
gerçi ben sakaryadan istanbula giderken motoru stop ettim hadarpaşaya gelmişim 190km civarı yol yapmışım yaklaşık 2 saatte ve hızım 100veya 115km/h arası değişti basa gaz gittim sıkıntı olmadı yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
27 Mart 2012, 00:13
F54 adlı üyeden alıntı
80 VEYA 90 KM /H GİDERSEN GİTMEM DEMEZ..
istediğin yere götürür yani ama 100km de bir dinlendirirsen sıkıntı çıkarmaz ..
gerçi ben sakaryadan istanbula giderken motoru stop ettim hadarpaşaya gelmişim 190km civarı yol yapmışım yaklaşık 2 saatte ve hızım 100veya 115km/h arası değişti basa gaz gittim sıkıntı olmadı yani
oda bişimi be ben bi çıktım orhangaziden bizimkilerle kapışa kapışa kah 110 kah 120 eve kadar nonstop evde durdum yani hele TEM e girdiğimde kıllık yaptılar bi sol şerit bi orta şerit bi sağ şerit makaslaya makaslaya hele kavacığa yakın bitane 1000 lik yakaladım o trafikle gidiyo ben makastayım geçtim yanından adam inanamadı geldi yanıma bana bakıyo şaşkın şaşkın tabi aynadan ışıklaı görünce büyük motor zannetti geçincede dumura uğramıştır takıldı peşime verdim sinyali girdim kavacığa
-
27 Mart 2012, 00:17
oda bişimi be ben bi çıktım orhangaziden bizimkilerle kapışa kapışa kah 110 kah 120 eve kadar nonstop evde durdum yani hele TEM e girdiğimde kıllık yaptılar bi sol şerit bi orta şerit bi sağ şerit makaslaya makaslaya hele kavacığa yakın bitane 1000 lik yakaladım o trafikle gidiyo ben makastayım geçtim yanından adam inanamadı geldi yanıma bana bakıyo şaşkın şaşkın tabi aynadan ışıklaı görünce büyük motor zannetti geçincede dumura uğramıştır takıldı peşime verdim sinyali girdim kavacığa
abi adam büyük motor değil, uçan daire sanımıştır seni...
ufo gören masum binlik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 197 kullanıcı var. (0 üye ve 197 misafir)
Bu Konudaki Etiketler