http://www.motosiklet.net/forum/satm...2-500-ytl.html
arkadaşlar ybr arayanlar için bi bakın derim. İlan ilgimi çekdi
marka : yamaha
model : ybr 125
yıl : 2007
km : 380
renk : kırmızı
trafiğe çıkış : 12.04.2007
fiyat : 2.500 ytl
motor plakalıdır,herhangibir borcu ve rehin yoktur.vekalet ilede satış verilir.en ufak bir kazası yoktur.
ulaşmak isteyen : 0555-851-1932 numaradan ulaşabilir.
Hamdi çok hızlısın abi ybr bakan eleman bugun gelmedi yarın gelirse seninle irtibata gececeğiz .
Sen motora baktıysan bizim bakmamıza gerek yok motor eksperi oldun valla
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
arkadaşlar. bu ybr nin sıfırını plaka hariç nakit ödemeyle 3000 ytl ye veren bayiler varmış. bu doğrumu acaba. bir arkadaşımdan duydum pek inanasım gelmedi.sizce olabilirmi.yalnız bayinin adını ısrarla saklıyor.
Pek inandırıcı bulmadım ben bir kaç hafta önce 3550 ye aldım..Katalog fiyatı 3400 küsür zaten..
Genede paran varsa taksit yapmayacaksan piyasada temiz ybrler var alabilirsin...
Bu arada arkadaşlar ben şu aynaları bir türlü düzgün kullanamadım gitti..Boyum çok uzun değil 1.82 ama arkayı görmek için hep eğilmek zorunda kalıyorum..AYnayı kaç türlü açıyla denedim ama bir türlü istediğimi yapamadım...aynalarım fasonmu diye düşünmeye başladım yaa e tabi bu evhamlar istediğimi yapamadığım için oldu ama genede size bir danışayım dedim...Boyu ben dolaylarında olupta aynaya eğilmeden bakıp istediği açıyı yakalayan varmı?
Selam ybr kullanıcıları...
Uzun süredir siteye kayıtlıyım ama pek fazla ilgilenmeye vaktim olmuyordu..
Türkiye çapında ybr kullanıcılarını burda görmek beni çok mutlu etti..
Ybrcilerle tanışmak,kaynaşmak,bilgilerimizi paylaşmak,sorunlarımızı çözmek için buradayım..
İşte ben ve kırmızı kızım. .
Hepinize kazasız belasız motorlu günler dilerim..
[I]Sen varken reklama gerek yok...[/I]
Resimler güzel yanlız grenajvari orada duran kırmızı parça pek uymamış Koruma demiri takmamışsın hala bence tak ben çok faydasını gördüm..Ybr nin bu sportif halide güzel...Resimler için teşekkürler..
bence çok iyi olmamış ama zevk meselesi ybr nin en güzel şekli orjinal görüntüsü.
Skyteam e çok yakışmış bir arkadasımda aynısından yapmıstı.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
ya tamam yapmışsın diyecek bişey yok(ön grenajı beğenmedim o ayrı) ama bu motorun dikiz aynalarına noldu birader. valla kafanda kask varken arkanı görmekte o kadar kolay değil. sollamalarda ve dönüşlerde allah yardımcın olsun ne diyim.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
ArkadaŞlar Ybr'mİ Satip Motorumu BÜyÜtmeyİ DÜŞÜnÜyorum, 2006 Model, Metalİk Grİ Renklİ, 8500 Km'de Gayet Temİz Bİr Motordur. Egsoz KapaĞi Pas İÇİnde Ama Elİmde HİÇ KullanilmamiŞ Orjİnal Kapak Mevcuttur.garantİ Kapsami Dolmadan Fabrİkadan Yenİsİnİ Talep EtmİŞtİm. Deponun ÜstÜnde İse Sankİ ÜstÜne Parmakla BasilmiŞ Gİbİ Çok Hafİf Bİr Ezİklİk Var Ama Boyasinda Problem Yok. Onu Da Polİs, Motorumu Elİmden Alip Garaja GÖtÜrÜrken Yapti Sanirim.arkada Givi Çantasi Var. Ancak 2,500 Ytl'den AŞaĞi Satmayi DÜŞÜnmÜyorum. Motor Marmarİs'te İlgİlenenlere Duyurulur.
yok arkadaşım alakası yok, ben sadece kullanmayı bilmiyorum bu forum olayını pek. ayrıca daha önceki sayfalarda motor arayan kişileri gördüm sırf onun için yazdım.
S.Levent ULUTÜRK
Yamaha DragStar XVS 650
elcik kollarını siyaha çevidim.bir tek motor kısmı siyah değil
güzel olmuş valla. boyadınmı yoksa yenisinimi aldın
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
arkadaşlar beğenene de beğenmeyene de değerli yorumları için teşekkürler...
aynalar konusunda size kesinlikle hak veriyorum çok zor oluyor şu anda da takılı zaten...
arkadaşlar ben değişikliği seven biriyim..tamir ve modifiye ile uğraşıyorum benim motoru her hafta değişik gören şaşırmıyo yani
ama bir gün kalıcı ve sağlam bir modifiye yapmak istiyorum inşallah..bakalım önümüzdeki günler ybr mi neler bekliyo..
[I]Sen varken reklama gerek yok...[/I]
sonixkardeşim bide ön fara siyah çorap ceksen süper olacak
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)