Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    valla bilemem moruk ben ybrmden memnunum rahat..güzel..afilli renk de 10 numara bi kere adı yeter yamaha apaçimizde oldu 120den yukarı çıkmıyordu..kalkış ıvır zıvırı tek tekerı bilmem ben altımdakinın üstüne commuter görmedim..mc donaldsta bi paketci vardı tvs si vardı bi yıka motoru dedim şakayla karışık..adam ciddi ciddi anasını .... bu motorun dedi..niye dedim para harcaya harcaya bi hal oldum dedi şenol abide yanımda kaskını giymeye çalışıyordu o an..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------

Alıntı maxwellpasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merhaba....
    önce ehliyetimizi aldık, sonra ikinci el ybr 125 esd ve yanında kask ile montumuzu da aldık. böylece motorcu camiasına ilk adımı attık
    daha önce motor tecrübem olmadığı için küçük sıkıntılar yaşıyorum. öncelikle el ayak koordinasyonunu bir türlü oluşturamadım.
    zamanla olacak inşallah. ve motorun lastikleri epey aşınmış durumda. motordan anlamadığım için hangi lastik doğrudur bilmiyorum.
    ne önerirsiniz?
    hani motor nerede ben göremiyorum adamım hayırlı olsun 2 resim atta milletin aklını al..lastik olarak da forumun gerilerde arayıp da bulamayacağin kadar lastik muhabbeti ve resmi var..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    EVET KANKA ybr gerçekten çok farklı 500mt gittim geldim ybr nin yerini tutamayacağını anladım
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    geldim evdeyim yemek yiyeyim geliyorum
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EVET KANKA ybr gerçekten çok farklı 500mt gittim geldim ybr nin yerini tutamayacağını anladım
    moruk cbf olsun apache olsun bunların motorlarını söküp atacaksın ybrnın motoru bunlara oturtup şaselerinde biraz kilo olarak ağırlıkları atacaksın iste o zaman her ikisi ybrden daha rahat veya daha yakışıklı olabilir tabi ybr kadar da sağlam olacaklar motoru sayesinde

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------

ileride kısmet olurda askere giderken satmazsam motorumu silindiri rektefıyeye gönderip büyük de piston atıp 150 160 cc ayarına getirip ölene kadar kullanırım..öne çift kalıperlı fren merkezi koyarım arka janta da disk fren monte ederim..nasıl olsa yedek parçacı arkadaşlarım da var tornacı arkadaşlarım da motorcu arkadaşlarım da

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    yettim gari

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    moruk cbf olsun apache olsun bunların motorlarını söküp atacaksın ybrnın motoru bunlara oturtup şaselerinde biraz kilo olarak ağırlıkları atacaksın iste o zaman her ikisi ybrden daha rahat veya daha yakışıklı olabilir tabi ybr kadar da sağlam olacaklar motoru sayesinde

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------

ileride kısmet olurda askere giderken satmazsam motorumu silindiri rektefıyeye gönderip büyük de piston atıp 150 160 cc ayarına getirip ölene kadar kullanırım..öne çift kalıperlı fren merkezi koyarım arka janta da disk fren monte ederim..nasıl olsa yedek parçacı arkadaşlarım da var tornacı arkadaşlarım da motorcu arkadaşlarım da
    bende isterim bende isterim aynı şeyleri düşünüyoruz seninle düşünsene motoru 150 yada 160cc yapmışın geliyosun bi cbf in yanına gaza getiriyorsun bu da seni geçecekya bastırıyo bi veriyosun gazı nal topluyo işte ozaman yüzünü görmek isterdim o cbf linin
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    abi ben onu cbfcılere yapıyorum devirleri güzel kullanırsan gecemiyor cbf ybryi..hele bide sıkışık trafikte yakaladığım zaman neler yapabileceğimi bugün trafikte sürüşümden anlamışsındır benim ybrnın girip çıkamayacağı yer yok allahtan motor kıvrak da kaldırıp üstünden atmıyor on diske 2 alt boru ve çift kalıperlı fren merkezi alıp uydurmak lazım..zor bi yani yok kı

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------

ama arka disk uğraştırır biraz hacim büyütmek de zor değil silindir pistona bakar

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    durmuş senin pampa yine yok ortada sen neyaptın halledebildinmi işini gelebiliyormusun yarın bende ona göre program yapıp çıkacağım buradan

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    abi ben gelemem oraya kadar nakitim zorda karta da çok yüklenmek istemiyorum bu ayki ekstre bacak boyu gelecek nerden baksan 2bin lira gelir ödeyemem zaten..benzıni de bugün fitledık abi canımız sağolsun sen benim yerime de katil panpişimi de öp benim için ben bu hafta biraz benzın stok yapayım

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    iyi söylüyorsunda arka diskte sorun tek uygun fren merkezini bulup yerleştire bilmek önun ötesinde jant ve aynada sorun olmaz zaten piyasada bizim motorların ayarında arkası diskli olanlar var fuarda herkez motorların resmini çekerken ben bizimkine uygun motorların arka disk frenlerini araştırıp çektim elimde daha bi sürü resim mevcut

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

ya üzüldüm şimdi bilseydim almazdım benzinya bana yeterdi ben kilyos yaparız diye koydum valla yoksa yeterdi bana gelsen negüzel olurdu beraber gider beraber dönerdik neyse yapacak bişey yok sağlık olsun ya hemdiyosun kart böyle hemde kalkıyosun hesabı veriyosun bak üzüldüm şimdi zaten o 1tl yide almadın tamam sana borcum var bunu en kısa sürede halledeceğiz geleceksin bir pazar bizim yakaya tammamı sözmü ben ağırlayacağım seni...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

tamam yarın resimleri senin için çekeceğim

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    selam gençler... ulem durmuş yine balata sıyırdın len...

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    beyler motora bu akşam ve bu gün olmak üzere 2 müşteri çıktı birine 3250 ye indim akşam arayana da 3200 dedim bundan aşşağıya olmaz diye de ekledim satılırsa yeni kasa ybr ciler size sulanırım veya bana motor bulursunuz yoksa sizin motorları zorla almaya çalışırım haberiniz olsun

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    beyler motora bu akşam ve bu gün olmak üzere 2 müşteri çıktı birine 3250 ye indim akşam arayana da 3200 dedim bundan aşşağıya olmaz diye de ekledim satılırsa yeni kasa ybr ciler size sulanırım veya bana motor bulursunuz yoksa sizin motorları zorla almaya çalışırım haberiniz olsun
    hayırdır kanka ne oldu satıyon motoru

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırdır kanka ne oldu satıyon motoru
    len oğlum başlarım böyle renge temizliyom 5 km sonra toz pislik içinde ya satacağım yada boyatacağım bende daha az uğraşlı olan yolu yani satmayı tercih ettim satınca ya kırmızı yada mavi alıp bakacağım işime ..
    motor güzel ama iyice ayar etti beni kendine lastikler sıfır akü sıfır 10 kuruş masrafsız motor satmak bana göre değil ama şartlar bunu gösteriyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    abi boşver allahini seversen benzın falan umurumda gibi mi duruyorum? sana ben doldur dedim sen fullemedın bile..sağolsun patronlarım..öyle küçük şeyleri kovalamiyorum sen hiç takma kafana altı üstü bi yemek yedik afiyet olsun..öyle borç muhabbetlerini duymiyim abi olmuyo..yedik içtik gezdik boşver

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

kanka kuyruk sokumum ağrıyo artık motorun üstünde gezmekten balata sıyırmış çok mu cidden benim bu koltuğa bi yol yapmam lazım

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------

len oğlum başlarım böyle renge temizliyom 5 km sonra toz pislik içinde ya satacağım yada boyatacağım bende daha az uğraşlı olan yolu yani satmayı tercih ettim satınca ya kırmızı yada mavi alıp bakacağım işime ..
    motor güzel ama iyice ayar etti beni kendine lastikler sıfır akü sıfır 10 kuruş masrafsız motor satmak bana göre değil ama şartlar bunu gösteriyor
    moruk sprey yağmur kaydırıcılar varya onunla yıka sil motoru toz olunca bi su tut tozu hemen akıp gidiyor benimkıde toz içinde..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------

şenol abi ben karar veremedım bu ledi göstergeye mi taksam acaba
    F54 bunu beğendi.

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    koray şenol abi bu akşam saatleri ileri alıyoruz haberiniz olsun yarın sabah sıkıntı yaşamayalım şimdiden alalımda ne olur ne olmaz sabah görüşürüz.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koray şenol abi bu akşam saatleri ileri alıyoruz haberiniz olsun yarın sabah sıkıntı yaşamayalım şimdiden alalımda ne olur ne olmaz sabah görüşürüz.
    şenol abi nerede ne zaman geliyor.. belli değil kanka.. bide durmuşta kayış attı.. adamcağız o kadar yolu tek başına gidecek benim içim elvermiyo..
    durmuş efendi gelseydi yolda mola vere vere birlikte giderlerdi

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    şenol abi nerede ne zaman geliyor.. belli değil kanka.. bide durmuşta kayış attı.. adamcağız o kadar yolu tek başına gidecek benim içim elvermiyo..
    durmuş efendi gelseydi yolda mola vere vere birlikte giderlerdi
    tamam kanka nezaman belli olucak gelmezse kaçta çıkarız? ismail gelmiyomu ben gelirim diyodu geçen hafta?
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    1. siz kaçta toplanıyorsunuz ben ona göre yola çıkacağım 2. kahvaltı edipmi geleyim yoksa orada mı kahvaltı ederiz kahvaltı edersem 8 gibi çıkarım yok kahvaltıyı orada edersek namazdan sonra çıkacağım yola 5:30 gibi ağar ağar gelirim herşey size bağlı

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam kanka nezaman belli olucak gelmezse kaçta çıkarız? ismail gelmiyomu ben gelirim diyodu geçen hafta?
    bilmiyorum beni aramadı.. yarın 10.30 da alpette ol kanka..

---------- Post added 25-03-2012 at 00:01 ---------- Previous post was 24-03-2012 at 23:59 ----------

Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1. siz kaçta toplanıyorsunuz ben ona göre yola çıkacağım 2. kahvaltı edipmi geleyim yoksa orada mı kahvaltı ederiz kahvaltı edersem 8 gibi çıkarım yok kahvaltıyı orada edersek namazdan sonra çıkacağım yola 5:30 gibi ağar ağar gelirim herşey size bağlı
    abi sende kahvaltını yap , saat 10,00 da izmitte ol.. yada yok ben dayanırım dersen yine 10,00 da burada ol öyle kahvaltı yapalım.. tek geleceksin sende kalmasın benim aklım.. gün ışığı ile gel.. ama 10,00 da burada ol..

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    anlaşıldı sizden ses seda yok ben 6:00 gibi yolaçıkıyorum yaveş yaveş gelirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------

öyle geçe kalmayalımki günün tadını çıkaralım doya doya eğlenelim iki ayağımız bir pabuça girmesin öyle 10:30 lara kalmayın insaf ben istanbuldan geliyorum 9 da oradayım engeç

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 124 kullanıcı var. (0 üye ve 124 misafir)

Bu Konudaki Etiketler