Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Mart 2012, 23:04
valla bilemem moruk ben ybrmden memnunum rahat..güzel..afilli renk de 10 numara bi kere adı yeter yamaha apaçimizde oldu 120den yukarı çıkmıyordu..kalkış ıvır zıvırı tek tekerı bilmem ben altımdakinın üstüne commuter görmedim..mc donaldsta bi paketci vardı tvs si vardı bi yıka motoru dedim şakayla karışık..adam ciddi ciddi anasını .... bu motorun dedi..niye dedim para harcaya harcaya bi hal oldum dedi şenol abide yanımda kaskını giymeye çalışıyordu o an..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------
maxwellpasa adlı üyeden alıntı
herkese merhaba....
önce ehliyetimizi aldık, sonra ikinci el ybr 125 esd ve yanında kask ile montumuzu da aldık. böylece motorcu camiasına ilk adımı attık
daha önce motor tecrübem olmadığı için küçük sıkıntılar yaşıyorum. öncelikle el ayak koordinasyonunu bir türlü oluşturamadım.
zamanla olacak inşallah. ve motorun lastikleri epey aşınmış durumda. motordan anlamadığım için hangi lastik doğrudur bilmiyorum.
ne önerirsiniz?
hani motor nerede ben göremiyorum adamım hayırlı olsun 2 resim atta milletin aklını al..lastik olarak da forumun gerilerde arayıp da bulamayacağin kadar lastik muhabbeti ve resmi var..
Reklamlar
-
24 Mart 2012, 23:25
EVET KANKA ybr gerçekten çok farklı 500mt gittim geldim ybr nin yerini tutamayacağını anladım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
24 Mart 2012, 23:28
geldim evdeyim yemek yiyeyim geliyorum
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
24 Mart 2012, 23:40
-
24 Mart 2012, 23:45
yettim gari
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
dürümdöner adlı üyeden alıntı
moruk cbf olsun apache olsun bunların motorlarını söküp atacaksın ybrnın motoru bunlara oturtup şaselerinde biraz kilo olarak ağırlıkları atacaksın iste o zaman her ikisi ybrden daha rahat veya daha yakışıklı olabilir tabi ybr kadar da sağlam olacaklar motoru sayesinde
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------
ileride kısmet olurda askere giderken satmazsam motorumu silindiri rektefıyeye gönderip büyük de piston atıp 150 160 cc ayarına getirip ölene kadar kullanırım..öne çift kalıperlı fren merkezi koyarım arka janta da disk fren monte ederim..nasıl olsa yedek parçacı arkadaşlarım da var tornacı arkadaşlarım da motorcu arkadaşlarım da
bende isterim bende isterim aynı şeyleri düşünüyoruz seninle düşünsene motoru 150 yada 160cc yapmışın geliyosun bi cbf in yanına gaza getiriyorsun bu da seni geçecekya bastırıyo bi veriyosun gazı nal topluyo işte ozaman yüzünü görmek isterdim o cbf linin
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
24 Mart 2012, 23:56
-
24 Mart 2012, 23:57
durmuş senin pampa yine yok ortada sen neyaptın halledebildinmi işini gelebiliyormusun yarın bende ona göre program yapıp çıkacağım buradan
-
25 Mart 2012, 00:03
-
25 Mart 2012, 00:33
iyi söylüyorsunda arka diskte sorun tek uygun fren merkezini bulup yerleştire bilmek önun ötesinde jant ve aynada sorun olmaz zaten piyasada bizim motorların ayarında arkası diskli olanlar var fuarda herkez motorların resmini çekerken ben bizimkine uygun motorların arka disk frenlerini araştırıp çektim elimde daha bi sürü resim mevcut
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
ya üzüldüm şimdi bilseydim almazdım benzinya bana yeterdi ben kilyos yaparız diye koydum valla yoksa yeterdi bana gelsen negüzel olurdu beraber gider beraber dönerdik neyse yapacak bişey yok sağlık olsun ya hemdiyosun kart böyle hemde kalkıyosun hesabı veriyosun bak üzüldüm şimdi zaten o 1tl yide almadın tamam sana borcum var bunu en kısa sürede halledeceğiz geleceksin bir pazar bizim yakaya tammamı sözmü ben ağırlayacağım seni...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
tamam yarın resimleri senin için çekeceğim
-
25 Mart 2012, 00:35
selam gençler... ulem durmuş yine balata sıyırdın len...
-
25 Mart 2012, 00:37
beyler motora bu akşam ve bu gün olmak üzere 2 müşteri çıktı birine 3250 ye indim akşam arayana da 3200 dedim bundan aşşağıya olmaz diye de ekledim satılırsa yeni kasa ybr ciler size sulanırım veya bana motor bulursunuz yoksa sizin motorları zorla almaya çalışırım haberiniz olsun
-
25 Mart 2012, 00:41
F54 adlı üyeden alıntı
beyler motora bu akşam ve bu gün olmak üzere 2 müşteri çıktı birine 3250 ye indim akşam arayana da 3200 dedim bundan aşşağıya olmaz diye de ekledim satılırsa yeni kasa ybr ciler size sulanırım veya bana motor bulursunuz yoksa sizin motorları zorla almaya çalışırım haberiniz olsun
hayırdır kanka ne oldu satıyon motoru
-
25 Mart 2012, 00:45
K o r @ y adlı üyeden alıntı
hayırdır kanka ne oldu satıyon motoru
len oğlum başlarım böyle renge temizliyom 5 km sonra toz pislik içinde ya satacağım yada boyatacağım bende daha az uğraşlı olan yolu yani satmayı tercih ettim satınca ya kırmızı yada mavi alıp bakacağım işime ..
motor güzel ama iyice ayar etti beni kendine lastikler sıfır akü sıfır 10 kuruş masrafsız motor satmak bana göre değil ama şartlar bunu gösteriyor
-
25 Mart 2012, 01:14
-
25 Mart 2012, 01:28
selam gençler...
ulem durmuş yine balata sıyırdın len...
koray şenol abi bu akşam saatleri ileri alıyoruz haberiniz olsun yarın sabah sıkıntı yaşamayalım şimdiden alalımda ne olur ne olmaz sabah görüşürüz.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
25 Mart 2012, 01:37
chemical adlı üyeden alıntı
koray şenol abi bu akşam saatleri ileri alıyoruz haberiniz olsun yarın sabah sıkıntı yaşamayalım şimdiden alalımda ne olur ne olmaz
sabah görüşürüz.
şenol abi nerede ne zaman geliyor.. belli değil kanka.. bide durmuşta kayış attı.. adamcağız o kadar yolu tek başına gidecek benim içim elvermiyo..
durmuş efendi gelseydi yolda mola vere vere birlikte giderlerdi
-
25 Mart 2012, 01:52
şenol abi nerede ne zaman geliyor.. belli değil kanka.. bide durmuşta kayış attı.. adamcağız o kadar yolu tek başına gidecek benim içim elvermiyo..
durmuş efendi gelseydi yolda mola vere vere birlikte giderlerdi
tamam kanka nezaman belli olucak gelmezse kaçta çıkarız? ismail gelmiyomu ben gelirim diyodu geçen hafta?
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
25 Mart 2012, 01:56
1. siz kaçta toplanıyorsunuz ben ona göre yola çıkacağım 2. kahvaltı edipmi geleyim yoksa orada mı kahvaltı ederiz kahvaltı edersem 8 gibi çıkarım yok kahvaltıyı orada edersek namazdan sonra çıkacağım yola 5:30 gibi ağar ağar gelirim herşey size bağlı
-
25 Mart 2012, 02:01
chemical adlı üyeden alıntı
tamam kanka nezaman belli olucak
gelmezse kaçta çıkarız? ismail gelmiyomu ben gelirim diyodu geçen hafta?
bilmiyorum beni aramadı.. yarın 10.30 da alpette ol kanka..
---------- Post added 25-03-2012 at 00:01 ---------- Previous post was 24-03-2012 at 23:59 ----------
ghostcorc adlı üyeden alıntı
1. siz kaçta toplanıyorsunuz ben ona göre yola çıkacağım 2. kahvaltı edipmi geleyim yoksa orada mı kahvaltı ederiz kahvaltı edersem 8 gibi çıkarım yok kahvaltıyı orada edersek namazdan sonra çıkacağım yola 5:30 gibi ağar ağar gelirim herşey size bağlı
abi sende kahvaltını yap , saat 10,00 da izmitte ol.. yada yok ben dayanırım dersen yine 10,00 da burada ol öyle kahvaltı yapalım.. tek geleceksin sende kalmasın benim aklım.. gün ışığı ile gel.. ama 10,00 da burada ol..
-
25 Mart 2012, 02:04
anlaşıldı sizden ses seda yok ben 6:00 gibi yolaçıkıyorum yaveş yaveş gelirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
öyle geçe kalmayalımki günün tadını çıkaralım doya doya eğlenelim iki ayağımız bir pabuça girmesin öyle 10:30 lara kalmayın insaf ben istanbuldan geliyorum 9 da oradayım engeç
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 124 kullanıcı var. (0 üye ve 124 misafir)
Bu Konudaki Etiketler