-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Şenol bey yağı kaç km.de, (veya zaman) hangi marka ile değiştiriyoruz.
Castrol Power 1 4T 10W-40 diye biliyorum ama.....?
Gerçi diyeceksiniz, 3.YBR hala bize mi soruyorsun.
Engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
Yaş 47 çabuk unutuyoruz herhalde
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
s.a hayırlı cuamar arkadaşlar :D yeni gelebildim :D eve :D hemen siteye girdim
:D sallaya nereye kadar ders calışıcaksınki ? üniversitemi? okuyorsun
Üniversite bitti, kpss ye haırlanıyorum
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
anladım üniversite nasıl zormu matematik flan filan cok zor gitme diyorlar banada düşünüyorum? ne diyorsun okumuş biri olarak
Valla böyle bir yorumu ilk defa duydum matematik zor gitme diye, iki yıllığı kastediyorsun gibime geldi?
yok 4 yıllık için tek matematik için degil yabancı diller flaan tüm dersler zor diyorlar dogrumu
Valla ben ilk önce Uludağ Teknik Bilimler myo da okudum, sonra Kocaeli de öğretmenlik okumdum, inan iki yıllık daha zordu, tabi şimdi sınavsız geçiş muhabbeti ile pek bir hükmü kalmadı,
Tabi sınavla öğrenci seçtiklerine göre lise gibi olmasını beklemiyorsun herhalde
Bana sorarsan en kolayı lise bitince çalış kpss ye gir bir yere en kolayı o, ben fazla okudum ama bıranşımda Türkiye de ilk 100 e girmem lazım atanmam için, gerisini sen hesab et.
ppf :D onla bitermi usta ben meslek lisesi okuyorum metal bölümü kpss ye girsem neye girebilcemki ? hiç bimilyorum :D polis koleji düşünüyorum ama puanları coook yüksek onun ondan ben giremem artık :D ders calışmaktan bıktım :D artık hgiç calışsaımda gelmyior :D takılyıoruz bkaalmı lisse bitsin ne yapcam bilmoyrum :D kendimi :D bi işe girip calışsamıki diye düşnüyoeum
ya ben neyapayım yaş 51ben servise yumalub koyduruyorudum ama artık servise götürmeyeceğim boşuna para ben daha iyi bakarım motoruma elimden geliyor nasılsa ilk yağ 1000 de sonra 3000 de sonra 6000 de öylece 3000 Km de bir değişim yapılıyor ben scooterde elf kullanıyordum motor için özel 10/40 var ondan onunla devam edeceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
çok teşekkür ederim yan çantaları yazlık bakım için söktüm artık uzun yol yapacağım zaman takarım normalde yük yapmasın benzin pahallandı
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
şenol abi jantları degiştirdin mi? cok şekil duruyor cok güzel durmuşta ?
abi iznik kaç km çekiyor yahu ben bi karamürsel yapayım diyorum abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
abi gps 150 km diyor ama gebzeden botla Abi sizin evin sokağın adı ne bakayım senin ora kaç km çekiyor
yemin ediyorum sizin ve ekşisözlüğün buluşmaları için evi istanbul'a taşıyacağım . şu benim motoru da bi denersiniz hem.
185 km oldu, çeyrek depodan fazla benzin kaldı gene... 300ü devirecek gibi ama 330 yapamam sanırım. gerçi 9 litre ile 300 km gayet güzel ama, hyosung 250 cometler 3.5 litreden bahsedince canım sıkılıyor.
sıkma canını tosunum biraz sakin kullan 2buçuk litreye düşecek de benzın anasının gözü olmuş ybr ne yapsın
abi bu depoda otomobillerin sıkıştırmaları hariç 7000 devir üstünü görmedim diyebilirim. gaz kolunu da yarım açtığımı düşünüyorum. yarımdan fazla da olabilir.
mondial 150 zc ile neredeyse aynı yakıtı yakıyoruz... 150 zcm benzin 4.3 iken 15 kuruş yakıyordu. şu anki hesaba göre 16.5 kuruş.
ybr ile kilometre başına 2.7 kuruş kârım var .
o kadar vites atma hamallığını saymazsak .
150 zcm iyi motordu ya. 2 aydan fazla yattı; marş alması on numaraydı. 3. çalıştırmada motor çalıştı. 2 tur attım. ybrye göre dezavantajları:
gidon dar, koltuk yüksek. küçük teker farkına inanmayan briyken farkı gayet net şekilde anladım. ki 150 zcmde michelin pilot sport lastik var.
şu zcyi satarsam kredi kartlarını kapatacağım .
Şu an bu konu içerisinde 117 kullanıcı var. (0 üye ve 117 misafir)