Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Mart 2012, 02:34
ghostcorc adlı üyeden alıntı
cümleten iyi geceler ve hayırlı cumalar herkeze
Hayırlı cumalar...
---------- Post added at 02:34 ---------- Previous post was at 02:24 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
peki behçet ybr zaten kendi klasmanında 1 numara sorunsuz sıkıntısız ben 5000 km dir kullanıyorum daha zincir bile gevşemedi yağı değiştir tmm sorun çıkmaz hava filtresi buji yede arada baktır sonra arkana bile bakma birde adam gibi lastik çanta koruma demiri olmaz sa olmaz haberin olsun sonra tr turuna çık yolda kalırım diye de aklının ucundan bile geçirme...
Aynen katılıyorum, elim her işe yatkındır zaten, kesinlikle zorda kalmadıkça ustaya götürmem, her şeyini yaparım, şimdi supap ayarına baktım nasıl yapılıyor diye gayet kolay bir şeymiş.
Koruma demiri (uçları yukarı bakandan), kaliteli lastik (metzeler me22 olabilir), dişli takımı listemin ilk başında olanlar.
Dişliyi çok devirli kullanmamak için takmak istiyorum, 6 7 bin devirde rahat gitsin diye, 8 binden sonra çok bağırıyor gibi geliyor son hız benim için önemli değil zaten.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Reklamlar
-
23 Mart 2012, 02:57
alarmlı disk kilitleri var artı olarak onuda al kullan faydasını göreceksin bu senin evin önü için geçerli değil bu olay motoru bıraktığın heryerde başına galabilir ve alarmlı disk kilidini takıp çıkarmak çok kolay bence ihmal etme benden dost tavsiyesi!!!
teşekkür ederim tavsiyen için.alarmlı disk kilidini de araştıracağım.o kadar para verdiğimiz canımız motorlarımızı üç beş zibidiye kaptırmamak için her şeyi yapmak lazım. zaten olur da denk gelirsem cinayet çıkar gibi geliyor.
-
23 Mart 2012, 03:15
iyi geceler beyler.. muhabbetiniz bol olsun
-
23 Mart 2012, 03:22
K o r @ y adlı üyeden alıntı
iyi geceler beyler.. muhabbetiniz bol olsun
Sağol, hoşgeldin.
-
23 Mart 2012, 03:23
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Sağol, hoşgeldin.
eyvallah hoşbulduk behçet
-
23 Mart 2012, 03:42
eyvallah hoşbulduk behçet
Yalnız cemaatin uykusu gelmiş
Nasıl memnun musun füme renkten?
-
23 Mart 2012, 03:43
Yalnız cemaatin uykusu gelmiş
Nasıl memnun musun füme renkten?
füme renk aralarındaki en güzeli.. tok duruyor.. memnunum..sen ne zaman alacaksın motoru
-
23 Mart 2012, 03:50
-
23 Mart 2012, 04:09
Valla parayı ne zaman ayarlayabilirsem, hiç aklımda yoktu
ybr, bu fiyata bir şey almak aklımda yoktu, inşallah haftaya hallederim bu işi
Benimde baktığım füme renk
iyi inşallah alırsın sende aramıza katılırsın.. sıfır mı alacaksın so,ıfır alırsan füme yok..
-
23 Mart 2012, 04:19
iyi inşallah alırsın sende aramıza katılırsın.. sıfır mı alacaksın so,ıfır alırsan füme yok..
İnşallah.
Yok yaa, burdan bir arkadaşınkine baktım, 2011 7800 km de, çok temiz ama ufak tefek sıyrıkları var işte, tek sorun deposunun üstünde büyük bir çizik var sadece
-
23 Mart 2012, 04:22
İnşallah.
Yok yaa, burdan bir arkadaşınkine baktım, 2011 7800 km de, çok temiz ama ufak tefek sıyrıkları var işte, tek sorun deposunun üstünde büyük bir çizik var sadece
seni çok rahatsız ederse al bitane depo gitsin.. boyatırım dersen boyanmaz.. çünkü depo boyatmak ayrı bir iş.. detayına girmeden kabaca anlatmak gerekirse, içinde benzin olduğu için farklı bir işçiliği var..
-
23 Mart 2012, 04:27
Artık aldıktan sonra bir çaresine bakıcaz, olmadı karbon yaparın veya depo kılıfı alırım, bi şekilde kamufle ederiz.
-
23 Mart 2012, 10:17
günaydın millet... bugün ybr nin eksozunun 1.500 TL civarında olduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı
[B][COLOR="Red"]...::: Günahkâr Sokakların Tövbekâr Delikanlısı :::... [/COLOR][/B]
-
23 Mart 2012, 10:41
delicocuk61 adlı üyeden alıntı
günaydın millet... bugün
ybr nin eksozunun 1.500 TL civarında olduğunu öğrendim
dünyam başıma yıkıldı
günaydın abi evet ybr nin orjinal parçaları gerçekte ateş pahası piyasada satılan parçaların %90 ı yan sanayi o yüzden ucuz orjinalini alacak olsanız altından kalkamassınız :D
hayırlı cumalar arkadaşlar
-
23 Mart 2012, 11:47
herkeze iyi günler..
hayırlı cumalar...
---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:44 ----------
Hayırlı cumalar...
---------- Post added at 02:34 ---------- Previous post was at 02:24 ----------
Aynen katılıyorum, elim her işe yatkındır zaten, kesinlikle zorda kalmadıkça ustaya götürmem, her şeyini yaparım, şimdi supap ayarına baktım nasıl yapılıyor diye gayet kolay bir şeymiş.
Koruma demiri (uçları yukarı bakandan), kaliteli lastik (metzeler me22 olabilir), dişli takımı listemin ilk başında olanlar.
Dişliyi çok devirli kullanmamak için takmak istiyorum, 6 7 bin devirde rahat gitsin diye, 8 binden sonra çok bağırıyor gibi geliyor
son hız benim için önemli değil zaten.
koruma demiri uçları yukarı bakandan değilde yana açık olandan al daha işlevsel bence yukarı bakan fazla işlevsel değil dişli değişimine hiç girme orj hali çok güzel eğer dişlilerle oynarsan ya rampa da yada düzde 2 sinden birinin ayarı kaçar benden demesi...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
23 Mart 2012, 13:38
F54 adlı üyeden alıntı
herkeze iyi günler..
hayırlı cumalar...
---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:44 ----------
koruma demiri uçları yukarı bakandan değilde yana açık olandan al daha işlevsel bence yukarı bakan fazla işlevsel değil dişli değişimine hiç girme orj hali çok güzel eğer dişlilerle oynarsan ya rampa da yada düzde 2 sinden birinin ayarı kaçar benden demesi...
gözüm sen uyma bunlara ben aldığım günden beri önde 16 dişli ile dolaşıyorum düzyolda 123 Km/s hızla giderken 8750 devir yapıyo sen hesabet motor 2011 mayıs alımlı 9000 e bi tık kaldı
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
ben kaçar cumaya herkeze hayırlı cumalar
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
23 Mart 2012, 15:00
F54 adlı üyeden alıntı
Düz olan koruma demirinin tipi hiç hoşuma gitmedi yaa, diğeri fazla göze batmıyor, beğendiğim daha pahalı ama olsun.
Dişli işine gelince de ben son hız için düşünmüyorum zaten, motor biraz rahat etsin diye yani 80 90 ile giderken kafa ütülemesin egzoz diye, kendim değiştiririm zaten olmadı beğenmedim takarım orijinalini devam ederim.
---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:56 ----------
gözüm sen uyma bunlara ben aldığım günden beri önde 16 dişli ile dolaşıyorum düzyolda 123 Km/s hızla giderken 8750 devir yapıyo sen hesabet motor 2011 mayıs alımlı 9000 e bi tık kaldı
İkinize de katılıyorum, göreceli bir kavram aslında, ikisininde artı ve eksileri var, bakalım deneyim ona göre karar veririm
He birde şeyi sorayım 90 km hızla giderken kaç devire denk geliyor?
-
23 Mart 2012, 15:04
günaydın millet... bugün
dünyam başıma yıkıldı
şaka mı bu bu paraya bir tanede çin çon alırım
-
23 Mart 2012, 15:08
-
23 Mart 2012, 17:08
günaydın millet... bugün
dünyam başıma yıkıldı
Arkadaşım sıfırın biri fazla galiba
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 429 kullanıcı var. (0 üye ve 429 misafir)
Bu Konudaki Etiketler