Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Mart 2012, 23:42
ghostcorc adlı üyeden alıntı
hafta sonu için iznik yapalım diyo senin pampiş
abi çok uzak be sanki?
Reklamlar
-
22 Mart 2012, 23:43
17 ustam mavi için söyleyemem demnişsin hangi grenajı diyhorsun siyah kısımlarımı ya motoru alayayim ben görüntü yok önemli degil sonucta esd :D fark var diger motorlarla aralarında ilk işm motoru almak gerekirse orları boyatırız ustam antalyanın neresinde oturuyorsun pazar günü görüşelim yüz yüze su işi konuşalım hatta musayit olursan motorunada bakmak istiyorum ? ne dersin :D
-
22 Mart 2012, 23:46
olur kardeşim özelden konuşak
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
22 Mart 2012, 23:48
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
olur kardeşim özelden konuşak
olur ustam özel derken :D
-
22 Mart 2012, 23:50
tel filan da . biraz da konuşak bu arada kardeş biraz bahset kendinden nerde oturuyon hangi okula gidiyon filan..
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
22 Mart 2012, 23:52
ARKADAŞLAR motorumda yedek depo nasıl oluyor? yada kaç litre kalınca yedek diye sayılıyor? geçende motorda çok az benzin vardı sonra giderken tekledi ve en sonunda stop etti.tam benzinliğin yanındaydım.benzin bitmiş mi? yoksa yedeğe geçer miydi? bİLGİLENDİRİR MİSİNİZ? yedeğe geçtiğini nasıl anlayacağız?
-
22 Mart 2012, 23:53
-
22 Mart 2012, 23:53
frkn32 adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR motorumda yedek depo nasıl oluyor? yada kaç litre kalınca yedek diye sayılıyor? geçende motorda çok az benzin vardı sonra giderken tekledi ve en sonunda stop etti.tam benzinliğin yanındaydım.benzin bitmiş mi? yoksa yedeğe geçer miydi? bİLGİLENDİRİR MİSİNİZ? yedeğe geçtiğini nasıl anlayacağız?
kardeşim motorunu bilmiyorum ama benzin muslupu vardır oradan kendin geçirirsin
-
22 Mart 2012, 23:57
kardeşim motorunu bilmiyorum ama benzin muslupu vardır oradan kendin geçirirsin
motorum ybr esd kardeş
-
22 Mart 2012, 23:59
motorum ybr esd kardeş
kardeşim sol tarafında motorun bir yuvarlak gri bişey var ona dikkatli bak onu üste getirisen yedek olurr düz tutarsan kapalı aşşada ise normal olur kitapçıkta vardır.
-
23 Mart 2012, 00:01
kardeşim sol tarafında motorun bir yuvarlak gri bişey var ona dikkatli bak onu üste getirisen yedek olurr düz tutarsan kapalı aşşada ise normal olur kitapçıkta vardır.
kardeşim çok sağolasın.ben 2. el aldımda kitapçık yoktu.teşekkür ederim birde bu yedek depoyla kaç km gidilir?
-
23 Mart 2012, 00:12
yazın yaklaştığı belli oldu topik baya şenlendi motosiklet alanlara ve alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun
-
23 Mart 2012, 01:29
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
İlan onay sürecindeymiş, bakarım ama eski modelini pek beğenmiyorum
behçet bende yeni model alabilirim duruma göre satamassam da sıkıntı yok ben motordan yana bi sıkıntı çekmiyorum yani en son boyatırım olur biter ben siyah renge alışamadım çok toz gösteriyor bende ayar oluyorum bu duruma garajdan çıkarttığım zaman sanki hiç temizlenmemiş gibi olduğundan hiç hoşuma gitmiyor bir daha siyah almam ya kırmızı yada mavi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
23 Mart 2012, 01:36
platipus adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim.
artık niyet kesin ucundan kıyısından gerekli önlemleri de alarak başlayacağız bir şekilde. ybrnin direksiyon kilidi sağlamsa disk kilidine ihtiyacım yok zincir kilit işimi görür diyebiliriz.
alarmlı disk kilitleri var artı olarak onuda al kullan faydasını göreceksin bu senin evin önü için geçerli değil bu olay motoru bıraktığın heryerde başına galabilir ve alarmlı disk kilidini takıp çıkarmak çok kolay bence ihmal etme benden dost tavsiyesi!!!
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
23 Mart 2012, 01:41
F54 adlı üyeden alıntı
behçet bende yeni model alabilirim duruma göre satamassam da sıkıntı yok ben motordan yana bi sıkıntı çekmiyorum yani en son boyatırım olur biter ben siyah renge alışamadım çok toz gösteriyor bende ayar oluyorum bu duruma garajdan çıkarttığım zaman sanki hiç temizlenmemiş gibi olduğundan hiç hoşuma gitmiyor bir daha siyah almam ya kırmızı yada mavi
Anladım, koyu renk benim içinde sıkıntı aslında benim evden asvalta kadar 1.5km yer toprak yol, yazında çok toz oluyor.
Valla kafaya koydum baktığım füme renk motoru alacağım, her açıdan bana çok avantajlı
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
23 Mart 2012, 01:43
e pes yani bukadar insan kullandığı şeyden bir haber olurmu ya depon toplamda 13 litre benzin alır benzin ibren E ye geldiğinde depoda 2,6 litre benzin var demektir yedeğe geçmek için benzin deposunun sol tarafında alt ortada bir düğme var o benzin musluğudur ok yönü aşağıya baktığında ana depoda -ok yönü motora göre ileri baktığında musluk kapalı-ok yönü yukarı baktığında ise musluk yedek depoya geçmiştir ve 2.6 litre benzinin var demektir en yakın benzinciye doğru yollan ....
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
23 Mart 2012, 01:55
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Anladım, koyu renk benim içinde sıkıntı aslında benim evden asvalta kadar 1.5km yer toprak yol, yazında çok toz oluyor.
Valla kafaya koydum baktığım füme renk motoru alacağım, her açıdan bana çok avantajlı
SEN 2.el alacaksan iyi bir ustaya baktır sonra eğer 1 veya 2 yaşında ise servis bakımlı olmasına dikkat et umarım sıkıntısız bi motor alırsın
-
23 Mart 2012, 02:09
cümleten iyi geceler ve hayırlı cumalar herkeze
-
23 Mart 2012, 02:09
F54 adlı üyeden alıntı
SEN 2.el alacaksan iyi bir ustaya baktır sonra eğer 1 veya 2 yaşında ise servis bakımlı olmasına dikkat et umarım sıkıntısız bi motor alırsın
Burada servis yok ama burada bakımlarını yaptırıp, mühür işini hallediyormuş,(servis tanıdığı imiş), motorun hiçbir vidasına dokunulmamış, göz yordamıyla her yerini iyi gine inceledim, motor sesini de iyi dinledim şıkırtı vuruntu gibi seslerde yok.
Sorun burada iyi bir usta zaten, burda bulmak zor Ben ybr ye güveniyorum
Bakalım iyi bir usta bulursam gösteririm zaten.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
23 Mart 2012, 02:17
peki behçet ybr zaten kendi klasmanında 1 numara sorunsuz sıkıntısız ben 5000 km dir kullanıyorum daha zincir bile gevşemedi yağı değiştir tmm sorun çıkmaz hava filtresi buji yede arada baktır sonra arkana bile bakma birde adam gibi lastik çanta koruma demiri olmaz sa olmaz haberin olsun sonra tr turuna çık yolda kalırım diye de aklının ucundan bile geçirme...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)
Bu Konudaki Etiketler