ön dişliyi 15 yaparsan bağırma kesiliyor bilgine !
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
iznik kaç km lan panpiş? çok uzak değil mi kanka? benim evden şenol abi 45 km izmit 150 km iznik kaç km moruk aslında karamürsele gitmek istiyorum
Evet güzel fikir Koruma demirinden sonra yapacağım ilk iş olsun
---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:15 ----------
Yok kesinlikle, öyle bir potansiyelim olsaydı, tüm korumalarımı motordan önce almazdım
Trafikte çok dikkatliyimdir, benim kadar sağı solu aynaları kontrol eden kimse yoktur herhalde
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
yeleklerdeki isimliklerle ilgili bilgi gelmedi kimse ya okumuyo yada tınmıyo madem öyle bende bundan sonra tınmam yada okumam bilginize !
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
vermedilermi sana yelek hemen küçük emraha bağlıyosun haaa "benim yeleğim hiç olmadı abii"ya ciddi soruyorum yeleği olupta kaçtane isimliği olduğunu söylemeyenin tekeri patlasın emi.hadi bakalım şimdide cevap vermeyinde göreyim nihahahahaha
behçet sana ilanı veriyorum istersen incele o baktığın motorlar gibi ufak tefek mide bulandıran sorunları yok...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79191827/detay
fatihim bir defa kullandım ve çekişi ybr den güzel ama biraz titreşim var yakıt olarakta pek farkı yoktur
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
arkadaşlar burdurdan sandıklıya gitmeyi düşünüyorum cuma gece 10:30 gibi ilk uzun(kısa ama uzun) yol deneyimim olacak.hava durumu açısından ya da başka açılardan gitmemi önerir misiniz?
http://f1203.hizliresim.com/v/q/3rcm2.jpg ; ;;;http://f1203.hizliresim.com/v/q/3rcwh.jpg
Evvet arkadaşlar cbf 150 ye var bize yok mu dedik ybr 125 esd mize mercedes den çıkma d2s mercek ve xenon taktık. Far hizalaması ve ışık dağılımı mükemmele yakın oldu Far tasını motsiklet fuarında 50 tl ye mercek h4 ü d2s e çevirici fiş d2s xenon ampul ve asıl önemli olan işçilik(bir arkadaşımızın uzmanlıuk alanı) 100 tl xenon balast 120 tl olarak yamulduk.Değdimi bence çok farklı oldu.
hun motrun cok güzel janttaki şeritler süper durmuş
sağol dostum darısı başına
iişalaah yaza nassipse bende cekicem bi makine esd :-) bi sorun cıkmazsa
feyizoğlundan almıştım şeritleri.
sanki bizde makine varda bi işe yarıyo gezecek adam yok yatıyo kapının önünde bi beykoz yapıyorum geliyorum oturuyorum bilgisayarın başına,şöyle benim gibi çatlak birini bulamadım kapıya dayanıp yürü şuraya gidiyoruz diyecek birini
şenol abi antalyada olsan :D ben seni durdurmazdımda :D istanbuldasın malesef :S
şenol abi aslında sana ekürü bi çatlak var ama patates soymaktan vakit bulamıyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)