dürüm döner ? :D yazdıgım şeye cvp ver:D knk
ona uy zaten amaç motoru yeni motoru yormadan kullanmak gereksiz yere yüksek devir kullanıp zorlamamak..fatih kardeşimızın dediği gibi..ben aldığım gün 2 kişi 150 km yol gezdim bütün gün ama yormadim zorlamadım..suan da düz yolda 120 görüyorum..kurye cbfleri yolda yakaladığımda her viteste kovalıyorum kaçamıyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------
bi sabret da..
google a Avcrom Egsozcu Halil yaz profili incele egzosları oradan görebilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
hatta buraya üye arkadaş bu başlığı bi oku istersen http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...yeleriniz.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------
kaç yaşındasin sen? senı küçük görüp kandırmaya kalkmışlar Türkiyede hiçbir orijinal ybr 140i göremez..sen hiç ybryle 120 yaptın mı? bi yap bi daha tövbe edersin 90,100 geçmemeye..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
fatih moruk napican etiketi motoru mu bunlarla kaplıcan
[QUOTE=dürümdöner;2618531]google a Avcrom Egsozcu Halil yaz profili incele egzosları oradan görebilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
hatta buraya üye arkadaş bu başlığı bi oku istersen http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...yeleriniz.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------
kaç yaşındasin sen? senı küçük görüp kandırmaya kalkmışlar Türkiyede hiçbir orijinal ybr 140i göremez..sen hiç ybryle 120 yaptın mı? bi yap bi daha tövbe edersin 90,100 geçmemeye..[COLOR="Silver"]
sallamış olablir cok fazlada inanmamıştım zatende niyeki 110 flaan gitsen cokmu titriyor ? ybr ler ?
15 mı yasin? titremiyor abicim hafif olduğu için motor uçuşa geçiyor lastiklerin yerden kesiliyor..yani motor diyor kı ben racing değilim beni zorlama elimden gelen budur diyor sana..
yokuş aşağı 120 göremedim 117 falandı ve motosiklet "elveda ay, elveda feza" demek üzereydi. üstüne üstlük o zaman yan çanta yerine 52 litrelik arka çanta vardı. şimdi bir de yan çantalarla birlikte 100 km üzerine çıkınca motor kafa sallıyor resmen. otobüs tır sollarken mesela tırın arka tekerini az bi geçince bi rüzgar yiyorum; Allah sizi inandırsın motor 20 cm sağa kayıyor .
yalnız her vites atışta gazı tam açtığım anda vitesten gelen "şak" sesi ve ön tarafın hafif kafa kaldırışı beni deli ediyor.
on numara motosiklet bu ybr.
kymco ck 125 sürdüm 2 tur; rezillik resmen. titreşim+ hissiz vites ve arka fren... selesi de alçakta ve depo yüksek; benim açımdan sıkıntılı olur
maxi bu motorsikletin üretiliş amacına ayrıkı otobanda 120 ile tırların etrafında dolaşmak..şehir içinde gez elin ayağın olsun trafiğe takılma kıvrak esnek olsun az yaksın zırt pırt tamircilere uğrama diye yapılmış bir motorsiklet..120 bile çok yüksek bir hız hem cbf için hem ybr için..ben arada bi gaza gelip yapıştırıyorum o da müsait yollarda..tutup zaten bu şase üzerine 200luk bir motor koysalardı o zaman motoru zaptedemezdı kimse durduğu yerde durmazdi..ehh bu kadar da az yakmazdi vicdansız birsey olup çıkardı
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
o vitesi çok saklatma debriyajını tam ayarla ve vites değiştirirken biraz devri düşür yorma motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
ağustosta askere gideyım diyorum artık gidip biraz kafa dinleyeyım..motor götürmek yasak dı mı? benim askerlik poşet ama 6 aylık yine de götürememe durumu olur mu?
buraya bak benim öbür bilgisayara geçmem gerekiyo tarayıcıyı çalıştırmak için http://ybrclub.com/_files/books/yama...5ED-3D9-E0.pdf
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Ve az kaldi
cumartesi isparta yolcusu bu beden ama otobusle.belkide gelirken bakacaklar bu akilli kim fiye
kim olacak ybr cilerin yeni adami burdurlu mesut
herkese ii aksamlar bol forumlar
ARKADAŞLAR benim için önemli bir sorun var.Motorumda sağ ayağımızı koyduğumuz lastik ve sağ elcikte yırtık var.Orijinalini internetten bulabilir miyim? ne yapmalıyım?
buraya bir bak http://www.feyizoglu.com/Elcik/294
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
koraaayyy bu gün perşembe hafta sonuna kaldı 2 gün anladın sen onu
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------
s.a. günaydın abilerim nasılsınız hayırlı günler dilerim
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Şu an bu konu içerisinde 105 kullanıcı var. (0 üye ve 105 misafir)