istanbul bahçelievlerde yada yakınlarında YBR kullanan kimler var_? bi tanışalım kaynaşalım yahuu
istanbul bahçelievlerde yada yakınlarında YBR kullanan kimler var_? bi tanışalım kaynaşalım yahuu
[B][COLOR="Red"]...::: Günahkâr Sokakların Tövbekâr Delikanlısı :::... [/COLOR][/B]
güneşlide var olur mu ama hiç durduğum yerde durmuyorum hep mobil hep mobil allah kahretsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
aleykum selam panpişim benim be su fatihe bi akıl ver motoru gri ye boyaticam diyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
yılbaşından öncekı fiyatlardır 117 emniyet, 40 sigorta, 45 vergi, 10 plaka, 10 ek 1 belgesi daha aklıma gelmiyor hepsi buydu heralde..kendin çıkar plakayı seçme şansın da oluyor halledemem dersen ben senı adım adım yönlendiririm sigortacım da var 40tan yukarı çıkmaz yasin küçük değilse tabi
bilmiyorum farklı çalışıyor beyin yapımız birsey diyemem
AĞALAR herkeze günaydın ..
gene arkamdan dedikodu yapmışsınız...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ekmekarası mı pide arası mı orasını ben bilmem
yanlız sen yapmışsın...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
abi 12 000 km mondial 150 zcmin üzerinde, 1870 kmdir de ybr üstünde 2 kış geçirdi. normalde bu spotlar evde kullanmak için abi. yemek odası takımının camlı dolabı var ya, oralar için ve ya kuyumcular için. kapalı alanda olması sorun olmaz bence. gene de kutuya bir iki delik açsan fena olmaz. malzeme çok sağlam. soğuk, sıcak, yağmur, kar hiçbirşey olmadı. su bile alsa sorun olmuyor. kısadevre olmuyor. sadece lenslerin içi çamur oluyor, öndeki plakanın 3 vidasını sökünce mercekler düşüyor zaten. sonra bi yıkayıp takarsan sorun olmaz. aluminyum gövdesi sayesinde çok güzel soğuyor, zaten 1 w power ledler o kadar ısınmıyor. en aşağı 50 000 saat ömrü var bu spotların.
---------- Post added at 18:02 ---------- Previous post was at 17:55 ----------
bugün Malatya'nın tam merkezindeki bir ışıklarda ben diğer ışıktan kalkıp gelmişken 50 metre ilerdeki ışıktan ters yönde kalkıp 4 şeritli yolun 3. şeridine; yani bana ait olan şeride; gayet hızlı şekilde beyaz bir 2010 audi a6 girdi, ben de sinirlendim adamın üstüne sürmeyi planlarken solladığı araç da gazladı. ben de motosikletimle işyerinde çalıştığım kaçma manevralarına güvenerek adamın üstüne sürdüm
adamın gözleri kocaman oldu, panikleyip sağ şeride geçmeye çalıştı; yandaki araca girdirtecektim . ben de tam yaklaşmadan manevramı yapıp yoluma gittim. aynadan baktığımda sağa çektiğini gördüm. ben de ileride durdum adamı bekledim ama adam orada çakıldı kaldı resmen .
iyi bir ders olmuştur eminim. şehir merkezinde adım başı yaya olan yerde gaz pedalına abanmak nedir? karşı şeride geçmek nedir? birebir uygulamalı ders verdim amcama.
---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 18:02 ----------
abi aylardır motora bez değmedi, en pis motor kesinkes benimki. abartmıyorum egzozun üstünde ve arka mafsalda komple yarım santim çamur var .
s.a arkadaşlar ve abilerim nasılsınız ?
Arkadaşlar motorumun yağını değiştirdim. motorcu zincirin yağlarken doğru dürüst yağlamadı.benim yağlamam lazım da neyle yağlayacağım ? adam getirdi yağdanlığı 4-5 sıktı tamam. ?
deprem!!!!!!!!!!!!
arkadaşlar malatya'da deprem oldu. az bişey salladı 10 sn kadar.
yağdanlıkla zincir yağlarsan zincir dışında her yer yağ olur. zincir spreyleri var. ben castrolün 400 ml sini aldım gayet memnunum.
ya bu ruhsat işi başıma bela oldu ya devrini alıp trafiğe gittik ikamet adresiniz iskenderun dedi bizde bu sefer iskenderuna geri döndük iskenderundaki polislerde bu işlemler dörtyol trafikte olacak dedi neyse 2 gün geçti bugün dörtyola gittik yine nevruz dolayısıyla polisler görevliymiş yarın gel dediler yarında gidecez yani basit bir iş için harcanan yakıt 100 tl yi geçti yarın gidince hallolurmu oda meçhul
bugün 2 tane esd kullanma fırsatım oldu biri 7000 küsür biri de 10000 civarıydı benimkiyle karşılaştırdım sesini tireşimini falan aynı benim esd de bir sorun yokmuş yani içim rahatladı
arkadaşlar alıcagım mtoor hangi renk olmalı karar veremedim bi :D el atın size zahmet kırmzı düşünmüyorum mavi veya füme olcak ama füme cok mu ? batar mavide cok parlıyor gibi gözükyüor kararsızım? :D bi el atıverin
mavi alma hiç güzel değil
:D ya iyi bi cvp :D verin lütfennn :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
niyeki sen mavi kullanmıyor musun?
o dişliler vasıtasiyla zincirin geneline yayılır zaten..fazla da yağlama arka lastiğe atar viraja girince arka lastik yanına gelir ne olduğunu bile anlamazsın..maxinın spreyden alabilirsin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:35 ----------
benim montùm mavi diye motoru mavi aldım..öncekı motorlarım da maviydi..beğendiğim için mavi aldım başka marka ve modelde de mavi yok bakan bir daha bakıyor..
çakal adam antalyada istanbulda olsa hadi neyse bıraksana mavi alsın maviye nazar değmez
gk070 sen mavi al bakma buna ekmek arasında hastalık var kendinde olan başkasında olmasın diye öyle söylüyoooo sen mavi al mavi iyidir
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------
gk070 ha bide biz arkadaşa aldık fümenin siyahtan bir farkı yok uzaktan siyah anca yanına gelince anlıyorsun füme olduğunu çünkü çok koyu füme tabiiki çok kir gösteriyo
mavi alınca tüm ilginin üzerinde olduğunu görünce çok şaşıracaksın
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Şu an bu konu içerisinde 165 kullanıcı var. (0 üye ve 165 misafir)