el bırakınca kafa sallıyor mu sağa sola çekme yapıyor mu lastiklerin duruşu tam doğru bi çizgide mı rampada kalkışı nasıl bunlara baksan yeter motordan anormal bir ses geliyor mu bide ona bak
el bırakınca kafa sallıyor mu sağa sola çekme yapıyor mu lastiklerin duruşu tam doğru bi çizgide mı rampada kalkışı nasıl bunlara baksan yeter motordan anormal bir ses geliyor mu bide ona bak
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
benimki 2012 5bin kmde ve ne ara 5bin oldu ben anlamadım bile 4 aylık motor..sen de kmlerıne aldanma çeker km telini yolu yapar yapar anlamazsın bile..mutlaka çok iyi anlayan birini al yanına yoksa da bolca dua et ne istiyorlar motorlara? fiyat aralıklarını bir kaç gün önce yazmıştım model yıllarına göre geçmiş sayfalara bakarsan görürsün
Evet okumuştum, şimdi en baştan başladım okuyorum
2011 olan 6000km zenon var ve venom tekstil mont, kask, dizlik, maske 3500 tl
2010 olan ise deponun iki tarafında ufak çizik varmış 3400 tl diyor,
ikisi de kazasız dediler, motor tecrübem olmasa da nerelere bakacağımı az çok biliyorum, bakalım kısmet.
deposu ezik çizik olana hiç bulaşma derim depo çok pahalı..2011 olana da iyice bak fiyatı çok da ucuz değil normal piyasanin 100,200 aşağısına satıyor..xenona falan da aldanma 50 liralik birsey o da kalitelisi..istersen koraya sor bi ara onu da rahat dürttüğünden satacam diyordu..onunkı pırıl pırıl..bu forumdakılerın çoğunun motoru temiz güzel bakıyorlar..hele fatih sile sile motorun boyasını eskitti forumun en pis motoru benimkı..aslında bana kalsa pis bile değil sen düşün artık diğerlerini
BEHÇET ALACAĞIM 1 YAŞINDAKİ MOTORDA SERVİS BAKIM KAĞIDI İSTE yoksa boşver tramer sorgusu yaptır ve alırken kesinlikle anlayan bi ustaya baktır ybr kolay kolay sıkıntı çıkarmaz ama çıkartırsa vay haline..
bende satayım diyorum siyah çok toz gösteriyor veya önümüzdeki yıl muayene ye giderken boyatıp renk değişikliğine gideceğim gri yapıp toz derdinden kurtulacağım satmaya da kıyamıyorum daha 20000 olmadan ybr yi satmaya gönlüm razı gelmiyor lastikler akü kappa çanta bunları takalı 2000km oldu yani anlayacağın benim motor canavar
ilanlara bakıyorumda 3000 yazılan motorlar caçık onlar 3000 ederse benim motor 3300 eder yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Harbidenya forumdakiler hiç aklıma gelmedi benim Sabahtan akşama kadar ders çalışınca kafa bir milyon oluyor tabi
Bunlara bir bakayım ben olmasa forumdan bakacağız artık.
Bana cazip gelen yanı bu motorların bana yakın olması gidip, bakma, alma, getirme derdi yok, İstanbul taraflarında olsa bana uzak, yani en az 200 lira kardayım buradan alırsam.
bana yamaha ybr 125i okadar çok met ettilerki inanamadım gidip bi tane aldık motor 60km kadar uzun yol gittikten sonra adeta hırpalıyor geçen hafta bi arıza oldu motorsiklette far lambası terleme yaptı servise gittim bana normal diye cevap verdi yeryüzünde böyle saçmalık görmedim daha
ya arkadaş sen yakın motor arama bak sakarya da ilan görürsen atla otobüse gel 50 tl masraf yapsan ne olur ben burda motora baktıracak usta bulurum sadece 1 gününü feda edip adam gibi motor al benden demesi bende 2.el aldım sakaryada adam gibi motor yoktu gittim düzceden aldım sabah 8 de gittim öğlen 2 de eve geldim 1 gün gitti ama adam gibi motor aldım
Benim aklıma eski sayfalarda yaşanan bir şey geldi hemen Dur bakalım sonunu görecez
---------- Post added at 01:21 ---------- Previous post was at 01:17 ----------
Gelmesi kolayda gitmesi zor olacak benim için, kendim götüremeyeceğime göre Gelip te eli boş dönmekte var, bakalım buradan halledemezsek mecbur öyle yapacağız
---------- Post added at 01:24 ---------- Previous post was at 01:21 ----------
Gelmesi kolayda gitmesi zor olacak benim için, kendim götüremeyeceğime göre Gelip te eli boş dönmekte var, bakalım buradan halledemezsek mecbur öyle yapacağız
ehliyet yoksa bence sen istanbuldan da motor bakma ilk önce ehliyet al
fatih moruk sen manyak misin? motoru komple boyatmayi mı düşünüyorsun? Koraya diyordum ön boruları boyattı diye de sen daha beter çıktın
siz benden de değişik adammıssınız sen bilirsin moruk caninin istediğini yap
kanka sen de biraz akıl ver o zaman hemen fırça atma
adamı hasta etme çakarım kafayı
Yeni motosiklet alacagim bi kac gun icinde ybr tabiki :-) ...bu aylarda motor almis olan arkadaslar varsa bu dedigim masraflar ne kadar tutuyor bana ortalama bir rakam verirseniz cok iyi olacak..tesekkurler simdiden
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)