maşallah allah nazarlardan saklasın. bordo güzel seçim. benimde düşündüğüm bu. hayırlı olsun
maşallah allah nazarlardan saklasın. bordo güzel seçim. benimde düşündüğüm bu. hayırlı olsun
teşekkürler amin inşallah sizde alırsınız en kısa zamanda
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
şimdi benim motor rodajda ilk 500 km 5.000 devri hiç geçmemiş artık ufak ufak şöyle 6-7000 devirlere çıkarayımmı yoksa böyle devam mı edeyim motor sağır kalmasın sonra
oku yaradanın adıyla oku http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...anmaliyiz.html
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
koray panpa artık mobil de oldun full speed gidersin forumda kimse tutamaz senı
eyvallah sağolun okumasına okudum da kitapçığında 500 kmden sonra 7500 devri geçmeyin diyor biraz kafam karıştıda ondan sordum
ya ne ballı adamım ya adam depoyu doldurup verdi motoru
abisi bana adam akıllı işler yapacaksan ben varım ama kıvıra kıvıra alengirli işlere bulaştıma beni
beyler iyi akşamlar herkeze keyifler nasıl
---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:08 ----------
reziz dostum güzel motor lakin kırmızı daha bi güzel...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
sağol abi inşallah en kısa zamanda alırsın sende
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
sağol abi sanada alalım abi birtane kırmızı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
sağol abi sende güle güle eskit
ben kırmızı alacakrım ama velakin benim motoru satana kadar alacağım motor satıldı ve bende siyah aldım
ekmekdöner nerdesin sen carbon folya lazım zarfla yolla bana
veya yollat
---------- Post added at 23:59 ---------- Previous post was at 23:43 ----------
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/1...-146659-2357-0
ekmekdöner bu malzeme nasıl
moruk forumun çok afedersin ama anasını avradını hatta kaynanasını igfal etmişler ne bi başlığa girebiliyorum ne yorum yapabiliyorum..bide yeniledik diyorlar ulan mobili hıç etmişsiniz neye yarar yenilemek kötü ettikten sonra..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
toptancıdan ben metresini yani 125*100cmyı 35 liraya alıyordum bildiğin koskoca 500metre2 bir dükkan ve her çeşit folyo satan bi toptancı..bu gittigidiyordakı nasıl oluyorda 20liraya satıyor anlamadım..valla bilemedım fatihim..eğer benim aldığım karbonla aynı ise bana geçirdiler demektır ama heryere sordum 35ten aşağı kimse satmıyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
bi sor bakayım ıstanbulda nerdeymıs satan adam?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
aynı adamın başka ilanı bu da fatih..urun.gittigidiyor.com/garaj/kampanyali-karbon-folyo-kaplama-3m-style-carbon-52069337
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------
yuh urun.gittigidiyor.com/garaj/siyah-karbon-folyo-kaplama-127cm-100cm-3m-car-53498809
dürüm nasıl sence bu malzemeler
---------- Post added at 01:26 ---------- Previous post was at 01:19 ----------
ekmekdöner bu adamların tel i yok ki
Fatih yarın sende gel kanka haftaya abant yapıyoruz... Senin programına göre saat 10:30 da yola çıkmaz geç olur oraya erken gidip tadını çıkarmak lazım
Hayirli olsun koray arkadasim sana bi tavsiyem olacak sende biliyorsundur belki ama soyliyeyim dedim bende avea hat var 19 liraya aylik 1gb internet 1000 heryone sms 5yuz dakka heryone konusma nette video falan izlemezsen forumda yada arastirmalarda yetiyo artiyo bile tavsiye ederim...
adamın yazdıklarına göre benim aldığımın aynısı..satıcı ile irtibata geç o sana telefonunu yollayabiliyor moruk
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
anahtar deliğini hafif eğri kestim..ayak üstü bu kadar oluyor bi ara yeniden kaplıcam
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
sağol fatihim..lazımsa yolla parçalari kaplar kaplar gönderirim geri..
Şu an bu konu içerisinde 73 kullanıcı var. (0 üye ve 73 misafir)