yamaha motorla akraba olduk sonunda..bu defa da redline motora gidiyoruz haftaya hadi hayırlısı bakalım..
yamaha motorla akraba olduk sonunda..bu defa da redline motora gidiyoruz haftaya hadi hayırlısı bakalım..
koray ben görmediğim içn böyle yazıyor
yoksayazmazzz...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
sen bilirsin kanka ama fikrimce yinede siyaha boyat o boruları en azından aynı rengi tutturmada sorun yaratmasin kendi grisi cins bi renk çünkü siyah olsa daha güzel durabilir hem
2bin kmdekı motoru indirdi tanıdığım arkadaşım ustam neymıs kranktan ses geliyormus..boşyere hemde..neler neler bi motor değil kı moruk..o yüzden tanıdığımla akrabamla hatta babamın oğlu ile arada para söz konusu olmasa bile iş yapmam..
arkadaş ben tanıdıkla iş yaparım ama tanıdığım benden para kazanmak istemez çünkü ben verdiğim paranın hakkını her daim isterim hemde alana kadar
iş yapan adamlara da işini beğenmediysem bir daha benden iş bekleme diye yüzüne diyorum kırılmak darılmak yok eğer beğendiysen aldığın para sana helal olsun derim eğer bi insan kendi beğeniyorsa o iş tamamdır
yok kanka ben çok cins adamım benim tanıdıklarımın yaptıkları işleri beğenmiyorum beğenmediğım yerleri söyleyince de zoruna gidiyo adamlarin..tanımadığıma paramla yaptırırım fazlasıyla ödemesini yaparım ama baştan da derim gördüğün görebileceğın en kıl müşterin benim bana ona göre iş yap yoksa bozuşuruz diye..baksana yamaha motora kaç gündür yaptıklarıma
kanka eğer ybr caçık sa elinden geleni yap hakkını ara
lastik cacik moruk bu cstler beş para etmez
Michelin iyi hoş lastikde görsel olarak çok kötü dürüyor bana göre tabi güvenlik ve kalite önceliğiniz ise en iyi tercih,
ben mt65 taktım bana göre görsel anlamda çok daha iyi duruyor motorda ama michelin daha iyiymiş ben michelinli ybr kullanmadığım için ybr ile mukayese edemiyorum ama fiyat olarak ikisi arasında 70 lira fark var bu farka değecekse michelin tercih edilebilir ama limitlerde kullanamadığımız için bu farkı çok hissedeceğini sanmıyorum biz kullanıcıların.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
murat bundan sana koray seni her daim tebrik eder güzel seçim yaptın diye..
önümüzdeki pazar yani 25 martta boluya gidebiliriz sende takıl bize...
slm arkadaşlar bende pirelli duraktion var ben sevdim virajlara giriyom çok rahat banamısın demiyor nazar değmesin anamura giderken denedim alanyadan mersine giden bir cbf150 denk geldi yolda onda michelin vardı takım dedi göt atıyor virajda abi ne diyon dedim kayarmı michelin valla kaç sefer kaydı dedi virajda ama bence yoldan kaynaklanıyordur toprak çalışma var o yolda çakıl girdini lastikle asvalt arasına ne olursa olsun kayar zaten bence çakıl denk gelmiştir abininkine
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
uygun olursam tabıkı neden olmasın.abi ben buradakı servısımede sordum arastırdım bunun iyi oldugunu söyledıler.daha öncedende hiç bir marka hakkında bilgim olmadıgı için bunu aldım.mıchelin düşünmüyordum yani, sadece arastırdım buna karar verdım.bakalım nasıl olacak
---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:16 ----------
a.selam.valla mıchelin daha çok asfalt zeminde iyi sanırım.bana öyle gibi geliyo.öyle bi görüntü var.o tip yollarda zaten motorlar kayar ama mıchelinla bıraz daha dıkkat etmek gerekıyo heralde deneyıp görecegız
bendede pirelli var mt 65 gayet güzel bence
Şu an bu konu içerisinde 105 kullanıcı var. (0 üye ve 105 misafir)