Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Mart 2012, 15:01
Reklamlar
-
12 Mart 2012, 15:03
ohhhhh.. gececi olmak zormuş yaa biraz uyudum kendime geldim
-
12 Mart 2012, 15:06
-
12 Mart 2012, 15:44
K o r @ y adlı üyeden alıntı
ohhhhh.. gececi olmak zormuş yaa
biraz uyudum kendime geldim
nasılmış abisi geceleri takılmak ben gene çaprazda uyuyorum sen patates soyarken babayı uyursun
kanka rüyan da pamela yı görmek istiyorsan akşama kadar uyuman gerek
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
12 Mart 2012, 15:45
F54 adlı üyeden alıntı
nasılmış abisi geceleri takılmak ben gene çaprazda uyuyorum sen patates soyarken babayı uyursun
kanka rüyan da pamela yı görmek istiyorsan akşama kadar uyuman gerek
kanka pamela aramış şirketi, demiş koray olmadan sahne almam.. şimdi beni hazırlıyorlar.. bi öpüşme sahnesi varda
-
12 Mart 2012, 16:01
-
12 Mart 2012, 16:04
F54 adlı üyeden alıntı
evet gerçekten çok basit 5 dakika da 2 yayı da kaplamak mümkün hemde sağlam oldu
kanka işte bu parçayı boyamam gerek kollar değilde o düz olan yer biraz kusmuş en kaliteli fıs fıs boya ile bir gece nöbetinde söküp boyarım marka olarak ta casati almayı düşünüyorum baya kaliteli geldi gözüme
bu boyanacak olan parça
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...125-ybr-ms539/
kullanılacak boya
http://www.casati.com.tr/?Page=9&Cat...CatID=22&id=29
---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:50 ----------
kanka senin yerine ben gitsem olurmu hem ben öpüşme konusunda tecrübeliyim
olabilecek aksiliklerin önüne geçebilirim yani
---------- Post added at 16:01 ---------- Previous post was at 15:53 ----------
kanka eğer o sahneye ben gidersem pamela böyle gelecekmiş
ama koray gelirsen kara çarşafla gelirim dedi
tmm ben geleceğim dedim
http://e1203.hizliresim.com/v/d/3g67f.jpg
kanka herkes kendi işini yapsın... o yüzden yaylan bakalım.. sen tvden bizi takip et.. malum gece çaprazda sıkılırsın izlersin bizi
-
12 Mart 2012, 16:11
fatih sprey boya atar ciğerım ordan..akrilik boya alacaksin ki yapıssin oraya iyice atmasın..hem o mafsalı söküp toplamak için epey boş bir vakit güzel bi takım eldiven ve bi tane de koray gibi akıllı uslu hissiyatlı çırak lazım sana..sökmüşken burçları da değiştir 5 lira biseydı diye hatırlıyorum tam olsun yaptığın iş..
-
12 Mart 2012, 16:11
-
12 Mart 2012, 16:13
K o r @ y adlı üyeden alıntı
kanka herkes kendi işini yapsın... o yüzden yaylan bakalım.. sen tvden bizi takip et.. malum gece çaprazda sıkılırsın izlersin bizi
koray kanka patatesleri büyük çamaşır makinesi gibi kazanlarda mı soyuyorsunuz? bi yerde izlemiştım patatesler döne döne soyuluyordu kazanın içinde..bide öyle ince nasıl diliyor o makine?
-
12 Mart 2012, 16:17
F54 adlı üyeden alıntı
ben hafta da sadece 1 gece çaprazdayım diğer geceler evde zırt zırt o... uyuyorum nabeRR
kanka zaten istesen de ben öpmem onu 50 yaşında ki hatunu ne yapayım ananem yaşımda
anca bu çıtırla gelirse öperim
yani pamela bana göre değil
http://f1203.hizliresim.com/v/d/3g6j4.jpg
oooooo naptın yaa kanka... ortaya resmen ..m sote atmışsın
---------- Post added at 14:17 ---------- Previous post was at 14:14 ----------
dürümdöner adlı üyeden alıntı
koray kanka patatesleri büyük çamaşır makinesi gibi kazanlarda mı soyuyorsunuz? bi yerde izlemiştım patatesler döne döne soyuluyordu kazanın içinde..bide öyle ince nasıl diliyor o makine?
kanka o dediğin yer üretimhane.. oraya insan girmesi yasak.. girsebile özel sebeplerden veya arızalardan giriyorlar..
kozmonot gibim giyiniyorlar.. patetesler el değmeden kesilip oradan kalıba giriyor.. daha sonra kızartılıyor.. sonrada dinlendiriliyor.. hangi ürünse örn. baharatlı lays.. baharatlanıyor.. tartılıyor paketleniyor..
sıra aynen bu şekilde.. benim makina dakikada 80 adet doritos yapıyor.. yani bizim üretimhane ile işimiz yok..
-
12 Mart 2012, 16:18
-
12 Mart 2012, 16:20
F54 adlı üyeden alıntı
kanka işine geliyorsa ben az olan birşeyi sevmem ilk önce gözüm gönlüm doyacak
sende bırak pamela falan boş işler pamela 20 yıl önce meşhurdu şimdi modası geçti
sana benim kızların ayakçı elemanlarında ayarlarım ben hemde genç olur kolay kolay arıza yapmaz
ahh yenge girmiyor ki şu siteye ...topiği bi okusa dip gaz buraya kadar gelirsin heralde...
hafta sonu karar verdin mi üçkağıtçı, bizim ybr takımına baskın yapalım
-
12 Mart 2012, 16:23
yengen okusa görse ne olur abisi resim e bakmak yasak mı?
ben senin gibi kılıbık mıyım?
bu soruların cevabı HAYIR
KANKA ben bu hafta gelemeyeceğim işim çıktı hem hava bozuk senin yayınladığın hava raporuna göre evden çıkmam bu gün açık diyordun burada kar yağıyor
-
12 Mart 2012, 16:26
F54 adlı üyeden alıntı
yengen okusa görse ne olur abisi resim e bakmak yasak mı?
ben senin gibi kılıbık mıyım?
bu soruların cevabı HAYIR
KANKA ben bu hafta gelemeyeceğim işim çıktı hem hava bozuk senin yayınladığın hava raporuna göre evden çıkmam bu gün açık diyordun burada kar yağıyor
yaw şimdi baktım hafta sonu iyi .. yine yanyattın beyaa.. ne kadar çok ağlıyon yaw
gideriz buradan durmuşla şenol abi olacak sonra çayımızı içip döneriz.. muhabbetimizi ederiz.. sonraki hafta havalar daha güzel erkenden bolunun yolunu tutarız
-
12 Mart 2012, 16:31
abisi işim çıkmasa gelirdim ama malesef dükkanı toparlamam gerek yarın veya çarşamba açacağız artık yani birkaç zaman motor a binemem
-
12 Mart 2012, 16:32
F54 adlı üyeden alıntı
abisi işim çıkmasa gelirdim ama malesef dükkanı toparlamam gerek yarın veya çarşamba açacağız artık yani birkaç zaman motor a binemem
tamam sen bilirsin kanka.. tikanı ne zaman açıyon.. kaça patladı sana
-
12 Mart 2012, 16:33
vallaha kanka 12 ile 15 bin tl arası bu akşam bütün hazırlıklar bitecek birkaç gün sonra çalışmaya başlayacak müşteri gelirse oda yavaş yavaş başlıyoruz yani
-
12 Mart 2012, 16:40
F54 adlı üyeden alıntı
vallaha kanka 12 ile 15 bin tl arası bu akşam bütün hazırlıklar bitecek birkaç gün sonra çalışmaya başlayacak müşteri gelirse oda yavaş yavaş başlıyoruz yani
eee ben o zman bi ziyaret eder orada bi çayını içerim kanka...
cumartesi oradayım müsait olursan.. pazarda istanbula akarım ...
son dakika haberi beyler; babam maşaları vermiş yarın gelecek hahahah
-
12 Mart 2012, 16:51
ok kanka kaça boyatacaksın maşaları
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 278 kullanıcı var. (0 üye ve 278 misafir)
Bu Konudaki Etiketler