yamaha 2012 cruıser çok süper yapmışlar, bunlardan olsa daha çok satılır
yamaha 2012 cruıser çok süper yapmışlar, bunlardan olsa daha çok satılır
Arkadaşlar elazigdayim. 100kmde benzin göstergesi 3/4e indi. 80 km az gaz vererek ve 5-7 bin arası sürdüm. Yokuslarda 70e dusene kadar 4e dusmeyip düze gelince 8binde değiştim.
Ama son 20 km gazi kapattım. 0 asfalt, tek dalga olmayan on numara bir yol, dayanamadım . Duzde 100 yapıyormuş. ahh rüzgar... Resmen yelkenli sürüyorum...
Sanırım bu depoyla 350 kmyi deviririm.
yapmayın ya kıymayın ya elleşmeyin ya şu motorlarla altınıza alıp bağırttırıyorsunuz yetmiyormu
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Herkese iyi geceler.Yarın okul bekler..
İyi geçeler. Allh Zihin açıklıgı versin :D
iyigeceler ya bu koray bozuk pusulasını gören varmı sesi soluğu çıkmıyor
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Şenol usta bu yenı ybr'ler eskiybr'elere göre sanki makina kısmı dahanı çok ses yapıyor?
millet gecenin bi yarısı kusura bakmayın bişey sorcam araç takip sistemi veya onun gibi bişey taktıran varmı motoruna yada bilgisi olan nasıl oluyor bu iş ..
herkese iyi geceler..
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
koray canım sen istediğin yere gitben bi yere gelmiyorum akşam başka sabah başka adamla işim olmaz
harbi handikapsın yani
inş yolda kaybolursun da geri dönemessin
---------- Post added at 01:33 ---------- Previous post was at 01:30 ----------
taylan allah seni bildiği gibin yapsın bu kırmızı ybr nin resmi bu sayfada nasıl yayınlarsın
harbi 10 numara allah kaza bela vermesin hatay a gelirsem bi tur atarım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Sizin gösterge tam 3/4 çizgisindeyken kaç km gitmiş oluyorsunuz?
max depoyu doldurunca ibre üst tarafa çıkıyor 100 km yapınca en üst çizgiye düşüyor..
yedeğe 370 km de geçiyor sırf şehir içi yarısı da 2 kişi
Kar yağıyor 5cmyi geçti. Malatyaya ybr ile donemeyecegim. Benim ybr fazla yakıyor. O kadar emek verdim ama bu da önceki motorum zc gibi olacak anlaşıldı.
şu hayatta Bir kere de emegimin karşılığını alayım... Olmuyor, olmuyor.
motorun üstüne bağladığın ağırlıkları hesaba kat, onların rüzgar direncini hesaba kat çok yaktığını da benzın ibresine bakarak anlayamazsin ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
evet gençler aramızda para topluyoruz şenol abiye tourbusa alacaz
ulem çinli herif...
motorun yetmiyormuş gibim bide senin çinli laflarınla uğraşıyorum...
saat 11,00 de yola çıksak zaman daralacak.. gel bu hafta beykoz yapalım şenol abiler sonraki hafta boluya gelecekler..
neden yokuş yapıyorsun.. 4 kafadar takılalım.. boluya erken çıkarız günün tadını alırız.. tamam mı kankam benim.. sen canını sıkma..
pazar saat 11,00 gibi burada ol gaz kesmeden beykoza devam ederiz.. seni yolda bi tokatlayımda aklın başına gelsin
---------- Post added at 09:20 ---------- Previous post was at 09:18 ----------
izledim abi.. harika olmuş.. çok beğendim.. sen motoruna uyguladın galiba onu.. tek kelime ile
ben senin yerinde olsam küçük bi kırmızı çakar koyardım arka stopa
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Allah razı olsun allah ne muradınız varsa versin allah çoluğunuza çocuğunuza bağışlasın alllahhhhhhhh yanlız bu motor bende olursa bidaha ne benim yüzümü görürsünüz ne sesimi duyarsınız bastımmı dünya turu
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
ya kardeşim siz kendi kendinize sıkıntı yapıyorsunuz altınızda motorunuz varmı var bastırdımmı istediğiniz yere gidiyormu gidiyor siz hiç yokluk çekmediniz galiba bunu bulamayan insanlarda var halinize şükredeceğinize allaha şükredeceğinize yok şöyle yok böyle ya nankörlük yapmayın bak 51 yaşıma bastım ve daha 2007 den beri altımda motor var 36 sene bisiklette talim ettim allaha çok şükür öyle yada böyle herzaman altımda bisiklet oldu ve gittiğim en uzak mesafe beykoz küçük çekmece idi ha motora gelince bir mobilet alabilmek için dayımın dükkanında aylarca günde 10-12 tane karyola demiri yaptım hani eskiden yaylı yataklar vardıya somyada derler ölç biç kes kaynat tek başıma akşama kadar akşam geliyordu dayımlar işten yani onlara ek işti gündüzde ben işleri yapıp bitiriyordum tüm bunlar bir mobilet alabilmek için di yaşımda daha 15 falan ama kısmet değilmiş dayımla tartıştık ve bıraktım dükkanı olmadı bitürlü sonrada hayat kavgası tuttuk evlendik karı tuz diyince cızz muhabbeti ben yinede alamazdım ama araya ayrılık girince allahda yüzüme güldü ya kulum bukadar sabrettin dedi al artık şu motoru işte bu yüzden motorun üzerine bu kadar titizlenmem varın siz hesaplayın kaçsenelik sevda benimkisi işte bu projelerde onca senenin tecrübesi ve deneyim lemesi hani derlerye birgün olursa ahtım olsun şunu yapıcam bunu yapıcam bizimkisi böyle bir sevda işte sorunsuz giden motora sorun çıkarıyorsunuz varsın azıcık sesi olsun noolcakki zaten içinde bircevizi 2Km. uzağa fırlatacak kadar patlamalar olan bir alet seside olacak elbet varsın olsun üzerine çıktığınızda bacaklarınızın arasında gücü hissedebiliyormusunuz gaza bastığınızda sizi özgürlüğünüze doğru istediğiniz hızda götürebiliyormu nereye derseniz size yok olmaz demeden götürüyormu ve üzerindeyken kuşlar kadar özgürmüsünüz koltuğuna oturduğunuzda hiç plan yapmadığınız halde o planlar yapıp sizi ummadığınız diyarlara sürüklüyormu eeeeee daha ne istiyorsunuz allahtan belanızımı yeter ulen hiiiiyyyeeeettt gelmeyeyim bak oraya haaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------
ama varya alet harbiden çok güzel haaa
beyler herkeze iyi günler ..
ekmekdöner senin tatik işe yaradı bant güzel oldu
ama benim boya yapmam gerek arka şase yi boyamam gerek başlamışken komple yaylarıda geçerim
Şu an bu konu içerisinde 166 kullanıcı var. (0 üye ve 166 misafir)