valla moruk şenol abinın peşinden tek teker gelmeyi o kadar istiyorum ki anlatamam..
valla moruk şenol abinın peşinden tek teker gelmeyi o kadar istiyorum ki anlatamam..
o ne yaa kanka.. çabuk söktür onları yeni jant iste. jantın iyiyse lastik al kanka 200 TL ayır kenara.. böylr bişry yok ya
kanka jantın günahı yok bütün horospuluk o lastiklerde..ben bu hafta ön ve arka janti lastiklerden çıkarıp balanslarina bakicam..tahminim jantlarda birşey yok ama olsun kafam rahat olur..2008 yılında cbf aldım bin kmde 2. el..motor kafa sallıyordu haftasında sattım sattığım çocuk honda efeye gitti garantiden ön lastiği değiştirdi kafa sallaması geçti motorun..çok borçlarım var onları biraz kapatsam ırc wıntergrıp alacam bi takım karta yüklene yüklene bi hal oldum..michelin sosis gibi duruyo kanka hele arka lastik komiğime gidiyor ya..
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:07 ----------
sakınılan göze çöp batar ben bu motorun üstüne düştükçe böyle tuhaf işler beni buluyor..kursunlar yapışmıyo bile moruk 40 grammis keçeli kalemle boyamış servisteki ustaları parmak sürünce boyası silindi yarın yamahaya mail atayım da bakalım gerçi leventtekı redline motora yönlendirecek bide oraya gideyim ne olcak kı tanışmış oluruz kanka onlar daha iyi ise onlara giderim 7bin bakımına..
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:12 ----------
kanka doğru söyle bu resimdeki sen misin? m.facebook.com/photo.php?fbid=10150616119652302&id=634417301&set= o.231136303633863&refid=0
koray sana bir video atacağım bekle yükleniyor...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
sen cbfyi neden sattın?
koray neredesin izledinmi
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
S.a arkadaşlar ben Taylan. Yeni yamaha ybr aldım. Forumuda takip ediyordum zaten daha önceden üye deyildim üyede oldum allah kaza bela vermesin kimseye saygılar
@Taylan - Motosikletin hayırlı olsun,Kazasız belasız..
ARKADAŞLAR Ekimin 12. ayı çıkışlı 3000 kmde ybr em var.Değeri ne kadardır?Kaça gider. saygılar
koray kar yağıyor olum sen nasıl bi hava raporu yayınlıyorsun ya
Eyv saolsın. Foto atacaktımda Tw' de çılgın motorcular vardı onu izliyordum ondan atamadım şimdi yüklerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------
Saol Tahir inş kazasız belasız kullanacaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
Uploaded with ImageShack.us
@y@z arka çamurluğu sökene kadar koruma demirini de sökseydin daha estetik olurdu o halde çamurluksuz kullanacaksan plaka olayını nasıl halledeceksin ?
Bi de motor kısmındaki yamaha yazısını nasıl boyadın ?
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
kuyruğu geri tak arka demiri sök daha güzel olacak..motorun arkası sipsivri durmuş..eğer bulabiliyorsan sslerın arka beşik üstü çamurluklarından alıp tak çok güzel olur..
ustad o arkadaki demiri diyorsan onu sökünce arkaya oturanlar koltugun biraz esnemesiyle grenajları esnetip çatlatıp kırabiliyorlar onun için onu sökmedim plakayıda iç tarafta 2 tane onluk çivata var ordan saçla tutturulur ama ben zaten çamurluklu kullanıyorum geri taktim zaten ama o fotoda sökük deyil ben yaptım öyle zaten sökük olsa çamurlugun iç tarafınında sökükmesi gerekiyor ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
kanuni borada aynı buna benziyor
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)