Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Mart 2012, 00:56
ghostcorc adlı üyeden alıntı
fatihim sen bence bir geri sayfalara bir dön yeniden bir bak benmi yanlışım senmi yanlışsın anlarsın 15 tl benim için sorun değil helali hoş olsun ama insanları yanılmak gibi bir derdim olmadığını bu güne kadarki yazılarımı takip edersen anlarsın !!!!
yok abi estağfurullah yanlış anlaşılma olmuş artık ben onu evde kullanırım merak etme ayıpsın şaka babında dedim bakalım inş. bulabilirim 3 mm lik pleksi zor ama
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Reklamlar
-
11 Mart 2012, 00:57
BUNDAN SONRA KİMSEYE RESİMLE BİLGİ VERMİYORUM MERAK EDEN GERİYE GİDİP PAYLAŞTIKLARIMI İNCELESİN !!!!
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
11 Mart 2012, 00:58
kanka yok valla masraflar kol gibi kuyruğumu kıpırdatamiyorum inan
-
11 Mart 2012, 00:59
dürümdöner adlı üyeden alıntı
kanka yok valla masraflar kol gibi kuyruğumu kıpırdatamiyorum inan
tamam kankii...
-
11 Mart 2012, 01:02
K o r @ y adlı üyeden alıntı
tamam kankii...
Aynen bende bu arada benzine yapılan dün akşamki zamdan sonra gaz kolunu çevirirken birdaha düşünürsünüz artık heralde
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
11 Mart 2012, 01:02
BUNDAN SONRA KİMSEYE RESİMLE BİLGİ VERMİYORUM MERAK EDEN GERİYE GİDİP PAYLAŞTIKLARIMI İNCELESİN !!!!
abi kusura bakam seni kırdıysam özür dilerim
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
11 Mart 2012, 01:03
Aynen bende bu arada benzine yapılan dün akşamki zamdan sonra gaz kolunu çevirirken birdaha düşünürsünüz artık heralde
Hayattaki en büyük zevkime ampul bile engel olamaz
-
11 Mart 2012, 01:05
ilerdeki gezilere katılabilmek için bu aralar totomun üzerine oturmam gerekiyor daha motorların vergileri duruyo!!!
-
11 Mart 2012, 01:07
ilerdeki gezilere katılabilmek için bu aralar totomun üzerine oturmam gerekiyor daha motorların vergileri duruyo!!!
iyi bakalım abi... apaçi fatihle başbaşa gideriz biz..
-
11 Mart 2012, 01:09
fat280 adlı üyeden alıntı
abi kusura bakam seni kırdıysam özür dilerim
fatih yok önemli değil ama ben hiç anlayamayabilecek insanın yerine koyup kendimi bilgilerimi paylaşıyorum ki bu yine de sorun oluyor bundan sonra kimseyle birşey paylaşmıyorum kafam rahat olur bu konu sadece senle ilgili değil daha öncede böyle sorun oldu ve kendi kendime paylaşmayacağım dedim ama dayanamıyorum işte naapalım !
-
11 Mart 2012, 01:10
arkadaşlar bende gezinize katılmak istiyorum ama hem motor yeni rodaj döneminde hemde ben tecrübesizim
-
11 Mart 2012, 01:13
hknyvr adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende gezinize katılmak istiyorum ama hem motor yeni rodaj döneminde hemde ben tecrübesizim
Tecrübesizlik kesinlikle olmaz.. Araziye çıkarız artı olarak E-5 ten gideriz.. Rodaj pek önemli değilde ... rodaj diye bişey yok zaten
-
11 Mart 2012, 01:25
iyi bakalım abi... apaçi fatihle başbaşa gideriz biz..
sen kıvır kıvır hep biz gelelim hani gelecektin poyraza gidecektik merak ediyordun 3 kağıtçı....
-
11 Mart 2012, 01:37
sen kıvır kıvır hep biz gelelim hani gelecektin poyraza gidecektik merak ediyordun 3 kağıtçı....
ee oraya geliriz sıkıntı yok abi..
fatihe söyleyim basıp gelelim ..benim için yol olsun yeter
-
11 Mart 2012, 01:46
oh mygod bu çarşamba ekrana kilitlenmek lazım muhteşem yüzyıl kaçmaz sülüman pargalayı götürüyo
koray geleceğiniz zaman haberim olsun
-
11 Mart 2012, 01:48
oh mygod bu çarşamba ekrana kilitlenmek lazım muhteşem yüzyıl kaçmaz sülüman pargalayı götürüyo
koray geleceğiniz zaman haberim olsun
abi ne sülümanı yaa
bizim topikte sülüman çok buraya kitlen sen
o zaman rotayı poyrazköye çevirelim pazar günü , bakalım kimler gelecek.. Çevreden olmasına ve az olmasına dikkat
ederekten muhabbetin dibine vurmaya o tarafa kayalım
-
11 Mart 2012, 02:09
abi ne sülümanı yaa
bizim topikte sülüman çok buraya kitlen sen
o zaman rotayı poyrazköye çevirelim pazar günü , bakalım kimler gelecek.. Çevreden olmasına ve az olmasına dikkat
ederekten muhabbetin dibine vurmaya o tarafa kayalım
yarınmı ? haftayamı??
-
11 Mart 2012, 02:10
yarınmı ? haftayamı??
haftaya abi.. hava 14 derece.. güzelce bizi gezdirirsin artık.. çayımızı içer sohbet ederiz
-
11 Mart 2012, 02:13
yarın akşam STAR tv deyiz hepberaber saat 20:00 da motorsikletli film var kaçmaz 20.00 Çılgın Motorcular
Pazar Gecesi Sineması
-
11 Mart 2012, 02:17
yarın akşam STAR tv deyiz hepberaber saat 20:00 da motorsikletli film var kaçmaz 20.00 Çılgın Motorcular
Pazar Gecesi Sineması
hııı biliyorum o filmi .. komedi matrak bi film..
durmuş nerede yaw.. belki o tarafa gelcez ya katılır o da..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 159 kullanıcı var. (0 üye ve 159 misafir)
Bu Konudaki Etiketler