Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    durmuş kankam gerdirince eni biraz incelek ama üst taraf yani yayların sık olduğu taraf nasıl olacak ki bi oraya takıldım hani seyrek yerler kolay kıvrılır ama sık yerlerde sıkıntı olabilir mi?
    bir iki kez uğraş çok gerdirmeden sar..yayların sıkılastığî yerlerde biraz daha gerdirîp on numara yaparsın sen onu bi kaç kez dene zor değil..gri ybrye beyaz yanak atıp amortisörlere beyaz bant dolayınca çok güzel oluyo tam apaçi işi ama bandı globe marka al mutlaka hem atma yapmıyor hemde kaliteli kopmadan esniyor hemde suyu çamuru gördümu sertlesıp bozulmuyor..1tl masrafla tertemız olacak güven bana

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    abisi abant gezisi için cevap yazdım amaa mı oldun patates soymak sana yaramadı 1 haftada pert oldun
    dur kanka yaa ; sıradan cevaplıyorum işte...
    önümüzdeki hafta değil ondan sonra mı diyorsun

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ya önümüzdeki hafta da uyar ama saat 10 30 işten çıkacağım siz saat 10 da kocaelinden çıksanız ben sizi hendek yolunda beklerim yolda buluşup gideriz
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir iki kez uğraş çok gerdirmeden sar..yayların sıkılastığî yerlerde biraz daha gerdirîp on numara yaparsın sen onu bi kaç kez dene zor değil..gri ybrye beyaz yanak atıp amortisörlere beyaz bant dolayınca çok güzel oluyo tam apaçi işi ama bandı globe marka al mutlaka hem atma yapmıyor hemde kaliteli kopmadan esniyor hemde suyu çamuru gördümu sertlesıp bozulmuyor..1tl masrafla tertemız olacak güven bana
    tmm deneyeceğim merak etme aslında casati marka solvent bazlı boya alıp fıs fıs işlem tamam diye düşünüyordum ama senin taktiği deneyeceğim

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    ya önümüzdeki hafta da uyar ama saat 10 30 işten çıkacağım siz saat 10 da kocaelinden çıksanız ben sizi hendek yolunda beklerim yolda buluşup gideriz
    kanka zaten buradan 2,5 saat sürer.. orada yemek biraz da doğa ile sohbet sonra döner geliriz.. 10,30 uyar yani..
    sabahın köründe düşmeye gerek yok 200 km yol ne olacak

ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şenol abi senin dediğin 2 mm lik şeffaf laylondan aldım ama çok esnek onu siperlik yapınca durmaz gibi duruyor :( biraz açıklarmısın nasıl yapacağım
    ya bir yanlış anlama var ama ben çözemedim ben sana ne alacağını nerede kullanacağını resimlerle gösterdim ama sen benim attığım resimleri yada geride bu konuyla ilgili paylaşımlar var onları hiç takip etmedinmi şeffaf ve esnek olan koruma demirine motora su ve çamur aynı zamanda ayaklarımıza su ve çamur gelmesin diye alınıcak yine tercihine kalmış şeffafta olabilir fümede olabilir(ki benimki füme)pleksiglass alınıcak ki pleksi serttir oda öncam yapımında kullanılacak ve bükülmesi için ısıtılması gerekiyor ...
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    işte sana uyarsa gidelim başka kimler geliyoe apache durmuş ve şenol amca yoksa bende gelmem

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı ghostcorc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bir yanlış anlama var ama ben çözemedim ben sana ne alacağını nerede kullanacağını resimlerle gösterdim ama sen benim attığım resimleri yada geride bu konuyla ilgili paylaşımlar var onları hiç takip etmedinmi şeffaf ve esnek olan koruma demirine motora su ve çamur aynı zamanda ayaklarımıza su ve çamur gelmesin diye alınıcak yine tercihine kalmış şeffafta olabilir fümede olabilir(ki benimki füme)pleksiglass alınıcak ki pleksi serttir oda öncam yapımında kullanılacak ve bükülmesi için ısıtılması gerekiyor ...
    plesksiglas alacam abi ben işte sen nerden aldım buradaki reklamcılarda yok 5 mm lik var var olanlarda oda çok kalın ısınmaz ki o :D

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    pleksiglass reklamcılarda bulunuyor cam satan yerlerdede olabilir bunlar şeffaf sert plastik levhalar reklam tabelalarında kullanılıyor sen yanlış almışın !!!!!
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    işte sana uyarsa gidelim başka kimler geliyoe apache durmuş ve şenol amca yoksa bende gelmem
    ses yok kanka.. bekliyoruz bakalım ne cevap verecekler.. durmuş para yok dedi.. şenol amca camla falan uğraşıyor
    buradan nihatla furkan var.. irfan aga belli değil daha haber vermediğim çok adam var.. gelen buluruz sıkıntı yok

Motosikleti
    2008 xmax 250
    pleksiglass reklamcılarda bulunuyor cam satan yerlerdede olabilir bunlar şeffaf sert plastik levhalar reklam tabelalarında kullanılıyor sen yanlış almışın !!!!!
    abi ben yanlış olarak sana uyup laylon olanı aldım pleksglas daha almadım 15 tl zararım oldu bana borçlusun abi

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    tmm kanka fazla kalabalık olsak ta fark etmez muhabbet iyi olur baş başa gitsek te bana uyar pamelayı anlatırsın birlikte his yaparız

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    ısı tabancan varsa sorun değil 2. kademede eritiyo bile ben bi önceki yaptığım camda 5mm kullanmıştım ama kaza yapınca gördümki kırılması zor olduğundan motora zarar verdi o yüzden bu sefer 3mm kullandım ön camı söküyorsun ikitane A4 fotokopi kağıdını birbirine yapıştırıp ön camı üzerine koyup şablon çıkarıyorsun şablonu pleksi üzerine yapıştırıpavuç içi taşlama ile alkısımlarını kesip çıkarıyorsun sonra resimlerdeki yazıları takip et..

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    tmm kanka fazla kalabalık olsak ta fark etmez muhabbet iyi olur baş başa gitsek te bana uyar pamelayı anlatırsın birlikte his yaparız
    Kanka sen geliyorum dedikten sonra ikimiz bile gideriz.. Rahat ol ben her yola varım kanka

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    fatihim sen bence bir geri sayfalara bir dön yeniden bir bak benmi yanlışım senmi yanlışsın anlarsın 15 tl benim için sorun değil helali hoş olsun ama insanları yanılmak gibi bir derdim olmadığını bu güne kadarki yazılarımı takip edersen anlarsın !!!!

Motosikleti
    2008 xmax 250
    ısı tabancan varsa sorun değil 2. kademede eritiyo bile ben bi önceki yaptığım camda 5mm kullanmıştım ama kaza yapınca gördümki kırılması zor olduğundan motora zarar verdi o yüzden bu sefer 3mm kullandım ön camı söküyorsun ikitane A4 fotokopi kağıdını birbirine yapıştırıp ön camı üzerine koyup şablon çıkarıyorsun şablonu pleksi üzerine yapıştırıpavuç içi taşlama ile alkısımlarını kesip çıkarıyorsun sonra resimlerdeki yazıları takip et..
    tamam abi sağol bu hafta geçti artık gelecek hafta yapayım bunu inş. sağol abi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    basbasa romantik bi gezi olur benden söylemesi kankalar

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    basbasa romantik bi gezi olur benden söylemesi kankalar
    ulem sık dişinide sende gel beyaa , olmuyor böyle.. baksan şenol abide sallamadı bizi.. sallasaydı çoktan geliyorum derdi....

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 226 kullanıcı var. (0 üye ve 226 misafir)

Bu Konudaki Etiketler