abi 2 yıl 30bin km garantisi var ve alt motoru garantiden çıkarmamayi düşünüyorum biraz da sert kullanıyorum ben yüksek kilometrelerde sorun yaratmaz insallah ama yinede servise gidicem yarın bakıma
abi 2 yıl 30bin km garantisi var ve alt motoru garantiden çıkarmamayi düşünüyorum biraz da sert kullanıyorum ben yüksek kilometrelerde sorun yaratmaz insallah ama yinede servise gidicem yarın bakıma
burada aramamotoru şenol var söyle derdini bul çaresini
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
alt motormu senin üstedemi motor var allah allah ?????????????
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
bunlarda var
1UYGUN TİCARET
PİRİMEHMET MAH.MATBAALAR CAD.NO:36
ISPARTA
Telefon 0 246 218 65 84
Uzaklık: 23,45 km
Gideceğiniz yer
Bayi detay
2NEBİOĞULLARI MOT.ARÇ.İNŞ.TUR.
ETİLER MAH.KIZILIRMAK CAD.NO:51
ANTALYA
Telefon 0 242 322 92 93
http://www.yamaha-motor.eu/tr/dealer...ue&search=true
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
elazığ-malatya arası kömürhan köprüsü sonrasındaki virajlı kısım. lastiğe güvenmediğimden 70-75le geçiyorum burayı. 150 zc ile 80le geçerdim hey hey...
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=vEImp3jsiwQ
Yamaha da Zammını koymuş 100TL cik
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
arkadaşlar motor 200 km yeni geldi yolda giderken gaz verip gazı kıstığımda motordan çıt çıt gibi anormal ses geliyor bu normal mi sizce yoksa servise götürim mi?
evet korayım benimkınin altı da motor üstü de motor..sıradaki parça da alemin bir numaralı motoruna gelsin
s.a. günaydın ybrci abilerim nasılsınız bakalım
koray abi motoru satsam bile şuan motor almayacağım para yok gerçekten alırsa zaten patrona aldıracağım kredi kartına belli olmaz gider tekrar salcano alabilirim
kardeş riallide varmış senin istediğin
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...25-ybr-ms2805/
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
aleykum selam fatihim..koray abine bak hastayım bu pozuna sanki dünya turuna çıkıcak gibi duruyo img20.resimup.net/di/6SD4.jpg
günaydın YBR camiası muhabbetiniz bol olsun...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
polislerın power ledli kırmızı mavi patpatları var onların beyazını alıcam hem gündüz farı yapayım diyorum hemde emniyet şeridinden ya da aralardan giderken çakarlı olarak yakarım hem dikkat çeker diyorum image5.sahibinden.com/photos/89/96/82/13899682_uz3.jpg
Günaydın yibiar tayfa .
2 gün önce ehliyetimi almak için trafiğe giderken ekipler tarafından durdurulup ehliyetsizlikten ceza yedim bugün sahile tavuk dürüm yemeye giderken benle aynı andan lambadan kalkan 3 motorluyu ( 2 si kasklı biri kasksız aynasız apaçi ) durdurdu bana geç geç yaptı üstelik dün ehliyetimi cebime koymuştum,çok koydu bana dostlar çok
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Güzel bir haftasonu olsun İnşallah.Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)