maxi daha düşük devirde vites düşür motoru ağlatmanin anlamı yok yazık günah hem motora hem yaktığın benzine kardesım
maxi daha düşük devirde vites düşür motoru ağlatmanin anlamı yok yazık günah hem motora hem yaktığın benzine kardesım
yanlış yazmışım ama devri sona dayayip vites değiştirme..vites küçülturken de biraz fren yap devrin düşsün öyle küçült vitesi..daha sakin kullan..ben uzun yolda 90a dayıyorum devam..zorlamanin anlamı ne? zaten 1000 bakımından sonra yağını değiştirmedım 3900 oldu motor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:12 ----------
motor freni de benzın tüketimini arttırır bu arada..
çıktığın maximum devir 7bin olacak şekilde sür motoru..rahat gitsın bak o zaman yakıt 2,2 ve daha aşağısini görüyor mu görmüyor mu..? şu avansı alayım ilk işim depo kılıfı ile 15 dişli almak olucak bi metre de karbon folyo..ön çamurluğu arka kuyruğu komple karbon yapıp kapatıcam çok çabuk çiziliyor..yarın gidip bi bakım yaptırayım da
s.a gençlik .. ben yokken buralarda dut yemiş bülbüle dönmüşünüz
ekmek arası yine ne peşindesin karbon marbon
şenol abi yine yok ortalıkta..
çinli fatih bu siteye ilk üye olduğundan beri benzin sarfiyatını konuşur
salkano parayı buldu motoru değiştiriyor..
bi ben yetim kaldım buralarda.. fabrikadaki makinalarla kavga ediyorum
---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:07 ----------
Kankiler; ben bugün oto boyacısı ile anlaştım ,maşaları boyuyacak..
Ben motoru götürmek istemiyorum çünkü orada hem yeri yok hemde sürekli bi sağa bi sola kaydıracaklar..
Motorda 1 gün kalacakmış.. Acaba maşaları söküp götürme şansım yok mu? Eğer böyle bi imkan olursa benim için çok güzel olacak..
Maşaları nasıl sökebilirm? Bu günkü ev ödeviniz bu hadin çalışın bakim
http://img24.imageshack.us/img24/3497/hpim0356o.jpghttp://img26.imageshack.us/img26/8460/hpim0357p.jpghttp://img805.imageshack.us/img805/8125/hpim0215m.jpg eğerki sen bir ön amortisörü sökemiyorsan birdaha gelipte bu topiğe yazma motora binen adam birazda motorundan anlayacak uzun yolda kaldın neyapacaksın ozaman evin önünden ayrılma hiç...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
o gördüğün motoru varya gözünün önünde en ufak vidasına kadar dağıtır toplarım hemde bagajda bulunan anahtarlarla sen biliyorsun bagajda ne anahtarlar var!
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
koray panpam benim..don kışod mu oldun makinelerle savaşıyon sen de harbi hafif kırıklık var illa boyatacan yani önce ön tekerı sök sonra fren merkezini ondan sonra kafa grenajıni alt yatağını sök..alt ve üst tablada 2ser tane bi 10luk bide 14luk cıvatalar var onları sök boruları aşağı doğru cek..eline alacan 20 dkda komple..
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:04 ----------
abi resim koyma su foruma göz değiyo motora :( 2 gündür ön lastiğim yalpalıyor forumu okuyanların maşallah dediği kaç gün yaşıyor acaba?
ya iyide cepten aradı beni resimle anlat dedi ben ne yapayım yoksa yarım saat telefonda anlattıracak yazık günah!!!
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
oo totoş koray gelmiş len koray nasıl buluyon sen akşamları evin yolunu servis şöförü elinden tutup eve kadar çıkartıyor mu seni kaybolma diye oda duymuştur navigatörle kaybolduğunu
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
siteye habire girmekten illallah dedim ya
fatih bu iki gün sonra pamelanın yediği cipsleri ben yaptım diye çıkmasın ortaya !
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
sürüş olarak güzel ama rahat değil hakimiyeti çok güzel daha iyi manevra yapıyorum ön freni kullandığım an çarpma sesi geliyor
Arkadaşlar ben 2 aylık YBR sürücüsüyüm.2011 ekim de trafiğe çıkmış bi ybr yi 2 ay önce 2000 kmde aldım.aldığım adam yağını yeni değiştirdim dedi.Şu anda 3100 km de motor hangi bakımlarını yaptırmam lazım , ne Yapmam lazım ? Bilgi verebilir misiniz? saygılar motor sevdalıları
kanal D'de yalan dünya başladı!!!
Şu an bu konu içerisinde 161 kullanıcı var. (0 üye ve 161 misafir)