sayın düşlemek nikli kardeş bu krediyi almak için yaptıklarını ve kredinin faizini aylık ödemelerini yazabilirmisin ya da diğer arkadaşlar bu kredi işni en kolay nasıl halledebiliriz
sayın düşlemek nikli kardeş bu krediyi almak için yaptıklarını ve kredinin faizini aylık ödemelerini yazabilirmisin ya da diğer arkadaşlar bu kredi işni en kolay nasıl halledebiliriz
kredi için en uygun garanti geldi kisisel olarak ykb yi beğenmiyorum şirket olarak orda çalışmamıza rağmen 400 ytl kredi borcum oldugu için 2500 ytl kredi vermediler. Ben de garantiye basvurdum hem de internetten 2 dk içinde sms ile kredimin onayı geldi ayrıca kefilde istemiyorlar
Yanlız dosya ve sigorta yapıyorlar o da 170 e yakın tutuyor 2500 e ihtiyac varsa 2700 cekmek lazım.
http://www.garanti.com.tr/krediler/b...ada_kredi.html
Cep telefonundanda basvuru yapılabiliyor
http://www.garanti.com.tr/krediler/b...ten_kredi.html
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
evet arkadaşlar motorumun krank bilyalarini degiştırdım motorum 17 bin km olmasına ragmen bilyalardan gelen ses uzerine degiştırmek zorunda kaldım daha önce kullanan arkadaş biraz dengesiz kullanmiş herhalde
motoru dagıtmazdan önce fotograf makınesı olmadıgı ıcın düzerken cekilen fotolar
bunlar degişen bilyalar
ve motor hazir sira şaseye atmaya geldi
ve herşey tamam artık ucma zamanı
evet arkadaşlar elimden tamirat işi geldigi icin tamıratını ben yaptim sakın sız kendi motorunuzu yapmaya calişmayın birakın usta yapsın konuyu teknik bölüme acmiştım burayada acayım dedım
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
düşlemek kardeş bana kredi çıktı ancak adamlarbunları istiyorlar sen nasıl yaptın ya da hangi belgeleri verdin
Bireysel İhtiyaç Kredisi (5dk.da Kredi), Esnek İhtiyaç Kredisi
Ücretli çalışan iseniz;
* Nüfus cüzdanınız,
* Sabit telefon faturası veya ikametgah belgesi,
* Üzerinde SSK sicil numarasının yer aldığı, son aya ilişkin kaşeli ve imzalı Bordro veya antetli kağıda yazılmış kaşeli ve imzalı Gelir Yazısı
* 3 aylık SSK dökümü
* Çalıştığınız şirketin İmza Sirkülerleri
Onay mesajı geldiyse kredi verirler
Senin adına fatura yoksa aile bireylerinden birinin adına olabilir
Maas bordrona kase bas imza yetkisi olan bir müdürüne imzalat
İmza atan müdürünün imza sirküsünü al
SSK dokumune gerek yok
Kimliğin (ehliyet veya nüfus cüzdanı)
Birde Bankada kredi başvuru formu doldurman lazım bankaya gidince doldurursun
Unutmadan söyleyeyim cep telefonu veya herhangi bir faturaya otomaik odeme talimatı ver bundan dolayı faizi 1.85 yapıyorlar veya baska kampanyaları olabilir. Sonucta faturayı bankadan ödemiş oluyorsun sana bir maliyeti yok.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
AYDEMİR
Usta eline sağlık motorun gidişinde bi degişme oldu mu ? Sanki bizimkinden de takur tukur sesler geliyor
@AYDEMİR Benim siboplardan özellikle 3000-4000 devirlerden sonra ses geliyor.Sanırım biraz gevşek ayarlanmış.Emiş ve Egsoz siboplarının ayarları kaç sentil olacak bilgilendirirsen memnun olacağım.Saygılar.
bizde maaş bordrosu yok ve antetli kağıdımızda yok ne yapmam lazım
bankaya telefon ac görüş istersen 444 0 333
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
özgürcüm ön 25 arka 29 olması lazımdı ama ağırlığa göre ayarla bence ben ön 27 arka 31 basıyordum zaten motorun sol arka ayak peginin orda beyaz bir sticker var orda değerler yazar resimlerde çok güzel olmuş
Ride your way
düşlemek
kardeş eline sağlık çok güzelmişte motorun resimlerden belli
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
Arkadaşlar ben aldım bugün ybr yi. Adamlar aynanın tekini kırmışlar o yüden onu vermediler galiba yenisini göndercekler..
Şimdi bazı sorularım var..
---Bu motorun lambası hiç sönmüyor kapatma düğmesini bir türlü bulamadım.. Az çok motordan anlayan biri 2007 modeller boyle dedi.
---Lambanın üstündeki cam yok. Adam onun için etradan 50 milyon istedi. oda 2007 modellerde yokmuş güya. Para vermem gerekir mi cama?
---Motor bazen elektirk almıyor sanki marşa 2-3 kere basıp anca çalıştırabiliyorum belli bir sebebi olabilir mi? Aküyü başka bir yerden alıp taktılar sarj ettik falan dediler böyle birşey varmı?
FArın camı derken yanlış anlattım sanırım grenaj mı diyorlar siperlik mi diyorlar artık onu diyorum ben
Bu motor bana fazla dayanmaz gibi geliyor..
Tenik servisteki adamın yorumuna cok güldüm yaaa
Hocam bu davar gibi motor iyiki almışsın hiç birşey olmaz buna diyor
Teşekkürler bu arada.
Hayırlı olsun Muxa. Duslemek'in de yazdığı gibi, 2007 modelden itibaren ön rüzgarlığı ekstra aksesuar yapmışlar, benim aldığım orjinal broşürde de yazıyor bu, için rahat olsun. Ben de YBR'mi aldıktan sonra rüzgarlığı almadan önce grenajsız başka bir cam uydurmaya çalışıcam önce, bulamazsam orjinal rüzgarlık alıcam.
Vreon Krantulor
Okan Kılıç
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur :bestmt:
Sende yazmasan topic canlanmayacak valla
Geçen gün Levent motordan fiyat aldım ;
Hava filitresini sordum 7.5 ytl (orjinalide sözde 35ytl miş bizim serviste,Kahramanlarda bir serviste ise 15 ytl miş 10'a bırakırım dedi)
Ngk buji 5 ytl
Debriyaj balatası 10 ytl (bizim servis 20 ytl demişti)
Arkadaşlar ben de temiz bir siyah ybr arıyorum. Yuvarlak farlı olanlardan arıyorum.
Hiç motor tecrübem yok. O yüzden başımı agrıtmayacak bi alet olmalı.
Bu arada peşin ödeyeceğim.
Satan falan duyarsanız bi pm atarsınız
Şu an bu konu içerisinde 204 kullanıcı var. (0 üye ve 204 misafir)