Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
06 Mart 2012, 20:54
ozan_bursa adlı üyeden alıntı
diyordum ki koruma demirinde ki ledleri gördüm
sağolasınn
isterseniz nasıl yapıldığının resimlerinide atayım ,aslında daha ilginizi çekecek birşey benim sinyallerin içinde 3lü şerit led mevcut parklara bağlı ve motor çalışınca yanıyor geceliğinde yukardaki resimde görüldüğü gibi park olarak yanıyor ama flaş daha kuvvetli olduğundan sinyallerde sorun olmuyor yani led ler loş ışık verdiğinden dolayı maksat göz alması değil arkadan gelenin dikkatini çekebilmesi
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Reklamlar
-
06 Mart 2012, 20:56
Şenol abi hep aynı resimler ; ya motoru değiştir yada resimleri
-
06 Mart 2012, 20:58
ybr ciler ne zaman abant a gidiyoruz havalar açtı hazır
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
06 Mart 2012, 21:00
ghostcorc adlı üyeden alıntı
isterseniz nasıl yapıldığının resimlerinide atayım ,aslında daha ilginizi çekecek birşey benim sinyallerin içinde 3lü şerit led mevcut parklara bağlı ve motor çalışınca yanıyor geceliğinde yukardaki resimde görüldüğü gibi park olarak yanıyor ama flaş daha kuvvetli olduğundan sinyallerde sorun olmuyor yani led ler loş ışık verdiğinden dolayı maksat göz alması değil arkadan gelenin dikkatini çekebilmesi
sağolasın
ayarlayabilirsem uygun fiyatlı bir tane de ben taktıracağım bakalım
o zaman eklerim fotoları buraya
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
-
06 Mart 2012, 21:49
-
07 Mart 2012, 00:10
toritos koray simdi sen bi söylesene patates sokunca ne çıkıyo o makinelerden kanka? siz o cipsleri el değmeden mı yapıyonuz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------
bugün girmedim foruma forumun ateşi sönmüş
-
07 Mart 2012, 00:19
s.a. arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun
-
07 Mart 2012, 00:25
a.S eyv iyi gEceler beyler
-
07 Mart 2012, 00:27
K o r @ y adlı üyeden alıntı
bi pazar programı yapın ben varım.. her zamanki gibi yine ben.. ben olmasam haliniz harap..
sen çinli yebere ile gelme
---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 19:46 ----------
Apaçiler okuyunca bilir, ben motorun maşalarını boyatacağım bana kaça patlar..
kanka sende amma sazan sın hee bi şaka yaptık hemen daldınn ulen ben bu havada motora binermiyim
-
07 Mart 2012, 00:34
şenol abiyi kim küstürdü bu foruma..?
-
07 Mart 2012, 00:35
dürümdöner adlı üyeden alıntı
şenol abiyi kim küstürdü bu foruma..?
haberim yok ne olduğundan.
-
07 Mart 2012, 02:28
yok buradayımda film izliyordum ama bu bekleyince beni atıyo siteden bibakıyorum misafir olmuşum top gun var TRT1 de
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
oooooooooooo herkez yatmış yine benmi nöbetçi kaldım ????
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
07 Mart 2012, 03:23
Bugün ybrniz için ne yaptınız ben castrol zincir spreyi ile yan cantalara fitil aldım. Ilk kez kasksiz sürdüm 500 metre kadar. On cam acayip zirilti yapıyormuş. Kafayı ilk fırsatta söküp halletmemiz lazım. Malatyada gene kar yağıyor...
-
07 Mart 2012, 11:20
slm nbr arkadaşlar nasılsınız.. fuar dönüşü bir video çektik..
http://www.facebook.com/photo.php?v=...=video_comment
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Mart 2012, 11:32
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
iyiyiz abi sen nasılsın video güzelmiş baya eğleniyorsunuz
-
07 Mart 2012, 13:39
iyide sırf yolu çekmişiniz arabadakileride çekseydinizya biraz bide çekimi kim yaptı kameraya eziyet etmiş
-
07 Mart 2012, 13:42
iyide sırf yolu çekmişiniz arabadakileride çekseydinizya biraz bide çekimi kim yaptı kameraya eziyet etmiş
şenol abi sana faceden soru sormuştum gördünüz mü acaba :D
-
07 Mart 2012, 14:01
selam YBR camiası hala fuardaki çakma YEBERE lere takıldı kafam bide siteye girdiğinizdeki başlıkları okuyormusunuz yok honda yeniden türkiye deki fabrikasını açacakmış
komşu ülkelerden çok taleb varmış sizönce bastırıp hükümetten şu ÖTV yi düşürttürüp kendi memleketinizdeki satışları arttırında ondan sonra dışarıya bakın satışta sorun serviste sorun yedek parçada sorun motorlarda sorun ardı arkası kesilmiyo yurtdışından 200$ aldığınız bir motoru burada 1500-2000 tl ye satıyotsunuz aradaki farka bak bide kalkıyorsunuz avrupayla aşık atmağa bune perhiz bune lahana tıurşusu...
-
07 Mart 2012, 14:07
selam YBR camiası hala fuardaki çakma YEBERE lere takıldı kafam bide siteye girdiğinizdeki başlıkları okuyormusunuz yok honda yeniden türkiye deki fabrikasını açacakmış
komşu ülkelerden çok taleb varmış sizönce bastırıp hükümetten şu ÖTV yi düşürttürüp kendi memleketinizdeki satışları arttırında ondan sonra dışarıya bakın satışta sorun serviste sorun yedek parçada sorun motorlarda sorun ardı arkası kesilmiyo yurtdışından 200$ aldığınız bir motoru burada 1500-2000 tl ye satıyotsunuz aradaki farka bak bide kalkıyorsunuz avrupayla aşık atmağa bune perhiz bune lahana tıurşusu...
çakma yebere 125 esd yi gördüm resmen sizin motorun aynısı resimlerde görünen fiyatıda 2900 müş galiba bence alınır üstelik vites göstergeside varmış
-
07 Mart 2012, 14:08
fat280 adlı üyeden alıntı
şenol abi sana faceden soru sormuştum gördünüz mü acaba :D
gördüm ve cevapladım bide dün resim atmıştım farketmedin heralde zaten ben o resimleri zannedersem 1 ay öncede paylaşmıştım ..şimdi sana video çektim orada daha rahat anlayacaksın heralde youtube upload ediyor bitince atacağım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)
Bu Konudaki Etiketler