Arkadaşlar araştırcam araştırcam diyorum ama bir türlü eriniyorum. Halbuki yeterli bilgimde var neyse direk konuya gireyim zaten girmiş bulunuyorum
Birde ybr'cilerin fikrini alıyım istedim terslemeyin valla arkam kuvvetli hepinizi banlatırım
Allah kısmet ederse bu sene en kötü ihtimal ybr,cbf yada tvs düşünüyorum. İlk tercihim tvs sonrasında hem ybr geliyor hemde cbf neden karar veremedin hala diyenler içinde ;
Ben çoğunlukla iki kişi bineceğim otobanda filan çok işim olmıyacak şehir içinde denize gitmek için haftasonları bayıra dağa temiz havaya atmak için ufak ufak uzun geziler yapıcağım. ybr' 125 cc iki kişi beni ne kadar tatmin eder yakıtı nasıl olur yeni kasalarının granajlarını incelemedim demirdnemidir plastiktenmidir nedir ? hangisi daha az yakar hangisi iki kişiyken daha rahat oturur ağrı sızı yapmaz hangisi daha uzun km'ler götürür. Ben aldımmı satmayı düşünmüyorum 2-3 sene. 0 alıcam. Yani aklınıza gelen herşeyi yazarsanız sevinirim granajından tutun motoruna kadar yakıtına kadar yorulmasına kadar uzun km'sine kadar dağılmamasına kadar iki kişi binilince rahatlığına kadar servisine kadar ikinci el satımına kadar
He bide son bir şey daha var ben hiç bir yeni kasa ybr de yan çanta takan birisini görmedim acep olmuyormu yoksa motor ufak diye arkadaki rahat etmez diyemi takmıyorsunuz benim için yan çanta çok önemli
Şimdiden çok teşekkür ederim canlarım benim
Cevap vermeyenin benzini bitsin