Ulem fatih sen durmuşa özelden mesaj mı çektin ha...
apaçi takımı hepiniz bir olun ne yazar...
teker teker tokatlarım bu forum köşelerinde
Ulem fatih sen durmuşa özelden mesaj mı çektin ha...
apaçi takımı hepiniz bir olun ne yazar...
teker teker tokatlarım bu forum köşelerinde
yaw durmuş bu ne güzellik böyle aman allahım ben hayatımda bu kadar çekici bi motor görmedim hele rengi 10 numara harbi adam gibi motor apache işi değil
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ekmekdöner senin motorun maşallahı var karda binmene rahmen çok temiz tıpkı benim motor gibi
ben resim atmıyorum site çöker diye çünkü daha önce bu forumda böyle şekill motor resmi yüklenmedi
ya bırakın bu işleri, haftaya bursa ya gidicem...
hafta sonu arap şükrüde işim var
kanka bu tipsiz koray bize kendi gibi sanıyor
beni görüyorsun manitalar pür dikkat beni kesiyor şu basketi soksa da bize doğru dönse diye bakıyorlar hatta bazılarının ağzının suyu akıyor ee benim gibi sex i erkeği daha önce hiç görmemişler onlarada hak vermek gerek değil mi?
rl=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Yarın işimin ilk günü
tarih 05.03.12
baba yatar ,şafak atar...
gelişmeleri akşam bu topikten alabilirsiniz.. herkese hayırlı geceler..
kabilenizde tatlı rüyalar sizlere.. mızrak ve ok larınızı yanınızdan ayırmayın, yahniniz etsiz kalmasın
---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:23 ----------
hahahahah ulem fatih seni nasıl aldılar oraya.. yoksa orası belediyenin süs havuzu mu
---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:25 ----------
beyler ben bu resme açıklama yazmıyorum herşey ortada zaten... o kendini biliyor..
yakışır ben yarın işe gidicem boş ınsan değilim koraya da hayırlı olsun fatihim sana da hayırlı geceler
hadi bakem zıbarın artık
Siz amca muhabbet edin; ben motora biseyler ekledim. Ek elektrik tesisatına akü kutusunun tam arkasında olacak şekilde anahtar ekledim. Kimse motorla oynayamayacak artık. Eski motorumdaki arka 32lik çantayı da söküp ybrye taktım. O da kirik ama prima dmir tabla ekledim orijinalinden sağlam oldu.
On kafayı söküp kablolari silikonlama, sinyal boş uzun lambalarıni ledle degistirme, gösterge ile cam arasına kapak yapma ve 52lik çantayı da tamir edersem işim bitecek.
Yolda müzik dinlerken telefonu bi dugmeyle şarj ediyorum. Xenonu sisleri gene dugmeyle açıyorum. Motorda yastık battaniye varken kask dizlik sirtligim yağmurlugum vs.. cantalara atıyorum. Herşey istediğim gibi oldu.
artık dünya turuna hazırsın heralde maximus kardesım biz de amca lak lak yapalım
s.a. günaydın arkadaşlar gene boş boş konuşmuşsunuz birazda icraat yapın
Şu an bu konu içerisinde 399 kullanıcı var. (0 üye ve 399 misafir)