Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Sen gördün mü o motoru, geçen ışıklarda gördüm kafasında kaskta yoktu.. Motorda kırmızı, pembe,yeşil,mavi ne ararsan vardı
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

jantları yeşilmiydi ?bizim burada ona bener bir motosiklet varda ama amca kullanıyor

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Valla hiç dikkat etmedim, ama gençti kullanan....

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    arkadaşlar şu orta kısmındaki ayaklıkları rahat kaldırmanın bir yolu var mıdır. motoru daha yeni aldığım ve ilk motorum olduğu için nasıl yapıldığını bilmiyorum ve bayağı zorlanıyorum. motordan inip orta ayaklığın üstüne basıp , elciklerden geri çekmeye çalışıyorum ama sanırım 120 kg ın hepsini çekmeye çalışıyorum ve zorlanıyorum.bu iş kolayca nasıl yapılır. (bu arada en kısa zamanda yan ayaklık taktıracam)

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim en kısa zamanda uygulayacağım tekniği ...

bir elin direksiyonda ,ayağın orta sehbada ,diğer elin arka amartisörlerin üstündeki tutacakları tutarak motoru geriye doğru ittir.

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Ben olmasam ne olacak haliniz

duslemek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honca CBF 150
    garanti bankasına bu sabah kredi için başvurdum saat 11 gibi aradılar dumur oldum bu kadar kısa sürede kredi çıkar mı hiç..
    Motorumu yarın almayı planlamısken sürpriz oldu akşam manisa-kırkağaça gidiyorum teslim almaya gece gec saatte dönerim.
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

Motosikleti
    ybr
    Alıntı duslemek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    garanti bankasına bu sabah kredi için başvurdum saat 11 gibi aradılar dumur oldum bu kadar kısa sürede kredi çıkar mı hiç..
    Motorumu yarın almayı planlamısken sürpriz oldu akşam manisa-kırkağaça gidiyorum teslim almaya gece gec saatte dönerim.
    hadi hayırlısı diyelim iyi vermişler bi günde motor la beraber bekliyoruz...
    [B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Honca CBF 150
    Alıntı arifa_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi hayırlısı diyelim iyi vermişler bi günde motor la beraber bekliyoruz...
    nereye anlaya mı trabzon mu ?
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

Motosikleti
    ybr
    Alıntı duslemek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nereye anlaya mı trabzon mu ?

yok aramıza demek istedim ama trabzon a da beklerim misafir ederim burda

benden başka da motor cu yok zaten.
    [B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Daha yeni servisten geliyorum fiyat alayım dedim.
    Biizm 1oooo km de degişmesi gerekenler icin ne kadar masraf çıkar diye sordum 80 falan tutar dedi
    Buji+debr. balarası+hava filitresi 35 ytl+subap ayarıdır+bakım ücreti 25 ytl Hava filitresininde degişmesi gerekiyor mu arkdaşlar ? 35 biraz bana pahalı geldi ..Hoşş bizim motor 103oo oldu bi kere bile hava filitresini temizletmedik ama ben degiştirmeye gerek yok diye düşünüyordum
    Bu linkte hava filitresi 22ytl yazıyor
    http://www.motogiyim.com/main/produc...D=54&cat_ID=91
    amanınnnn orjinall olmayışından mı 22 ytl, yoksa bizim servis yine kazıklamaya mı çalışıyor bizi 2. ihtimal daha kuvvetli diye düşünüyorum yaa

hayaletfilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GW250 İNAZUMA YAMAHA YBR 125
    arkadaşlar geçen pazar atladım ybr me bi iki arkadaş karabelen radarına bide Efem çukuruna çıkdım yollar çok virajlı ve eğimliydi ama motorum tık bile demedi zevkli bi şekilde tadını çıkardım ortamın. Her geçen gün ybr mi daha çok seviyorum. İşte size bi iki foto mubarek keçi gibi tırmadı heryere

Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha yeni servisten geliyorum fiyat alayım dedim.
    Biizm 1oooo km de degişmesi gerekenler icin ne kadar masraf çıkar diye sordum 80 falan tutar dedi
    Buji+debr. balarası+hava filitresi 35 ytl+subap ayarıdır+bakım ücreti 25 ytl Hava filitresininde degişmesi gerekiyor mu arkdaşlar ? 35 biraz bana pahalı geldi ..Hoşş bizim motor 103oo oldu bi kere bile hava filitresini temizletmedik ama ben degiştirmeye gerek yok diye düşünüyordum
    Bu linkte hava filitresi 22ytl yazıyor
    http://www.motogiyim.com/main/produc...D=54&cat_ID=91
    amanınnnn orjinall olmayışından mı 22 ytl, yoksa bizim servis yine kazıklamaya mı çalışıyor bizi 2. ihtimal daha kuvvetli diye düşünüyorum yaa
    kardeşim iyi para çıkarmışlar sana neden öle oldu; bize bilgi ver bende iridyum buji takdırcam bu hafta

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    hayaletfilo
    Fotolar az ama idare eder bu seferlik
    Yarın Kahramanlarada ugrayacam.Göçmenle Levent motorlardanda fiyat alıp buraya yazarım.
    Serviste iridyum bujiyi sordum tahmin ettigim gibi gerekmez dedi.Onlardada Ngk nın normal olanlarından varmış

Motosikleti
    yamaha ybr125
    merhaba arkadaşlar,bu akşam motorumu çok zor çalıştırdım.1800 kilometrede daha,neden olabilir ki? o sinirle hemen servise gittim,usta yamaha yapmaz öyle bişey dedi inandıramadım adamı çalışmadığı zaman sen bana tlf et ben gelir çalıştırırım dedi var mı böyle bişey?ben de bıraktım motoru bakım için yarın alıcam inşallah.böyle sorunla karılaşan var mı?

Muxa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    Ben motoru bugün teslim alıyorum rengi kırmızı gelmiş halbuki siyah istemiştim.adam yoktu ben size söylemiştim diyor. Bu sabah daha bir erken kalktım sanki

Korumalık taktırayım hemen nasıl olsa düşürcem ne tavsiye edersiniz arkadaşlar varmıdır bir şekli şemali ismi cismi en işlevseli hangisidir yazarsanız sevinirim..

birde sizin motorlarda ışığın üstünde cam var o nasıl oluyor normalde varmı böyle birşey?

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Muxa
    Hade hayırlı olsun kardeşim.Heyecanın belli zati baksana sabahın köründe kalkmışsın
    Koruma demirinide siyah + biraz geniş olanlarından seç bence tam anlamıyla koruma istiyorsan motoru ve bacaklarınıda korumalısın degil mi yan yatarsan
    Işıgın üstündekide kafalıktan bahsediyorsun heralde :? artı bi para istemezlerze onuda taktır motoru alırken

Motosikleti
    Honca CBF 150
    ben de motorumu dün aldım manisa-kırkağaçtan izmir e geldim 150 km yol yaptım inanılmaz güzeldi hiç yormadı motor rodajda oldugu için 7.000 deviri gecmedim ona rağmen sabuncubeli yokuşundan 100 rahat gördü çok iyi bir seçim yapmışım izmirde ybr kullanıcıları ile tanışıp gezilere gitmek isterim
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

merhaba arkadaşlar:

öncelikle ybr filomuza yeni aktılanlara hayırlı olsun diyoum kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

malum havalar ısınıyor içim içime sığmıyor desem yeridir.benim durumumu bilenleriniz vardır öss ye çalıştığım için motoru garaja çekmiştim . arada sırada hasret gideriyorum onunla yoksa herhalde dayanamam. bu nasıl bir sevgidir anlamıyorum sanki kız arkadaşımmış gibi özlüyorum onu be... neyse öss yi hem sabırsızlıkla bekliyorum hemde stresle , ertesi günü çıkarıcam motoru

silentscream:motoru orta sehpaya alma işi hem kolay hem zordur. düz bir arazi bulup sürekli alıştırma yapmanı öneriyorum sana. orta sehpa yan ayaklıktan daha önemlidir yani onu kullanmayı bir an önce öğrenmeni öneririm.en basit teknikle sol el gidona sağ el topcase demirine,ayak orta sehpaya burada önemli olan nokta şudur ki : motoru bu konumdayken sehpaya alırken kol kuvvetini kullanmıyorsun sadece ilk hareketi kol kuvvetinle veriyorsun. motoru orta sehpaya oturtan şey ayağınla sehpa demirine yüklendiğinde oluşan güçtür. gerekirse demirin üstüne çık bütün vücut ağırlığını demire ver, ilk hareketi ise kol kuvvetiyle ver. ama söylediğim gibi kol kuvvetini kullanmıyorsun motoru sehpaya alırken vucüt ağırlını kulanıyorsun çünkü motorun ağırlık merkezi orta sehpanın tam üzerinde çok yakın bir noktadadır . genede sitedeki dökümanları özellikle dishy'nin verdiği linki incelemeni tavsiye ederim.
    Kask tak!

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 104 kullanıcı var. (0 üye ve 104 misafir)

Bu Konudaki Etiketler