Sen gördün mü o motoru, geçen ışıklarda gördüm kafasında kaskta yoktu.. Motorda kırmızı, pembe,yeşil,mavi ne ararsan vardı
Sen gördün mü o motoru, geçen ışıklarda gördüm kafasında kaskta yoktu.. Motorda kırmızı, pembe,yeşil,mavi ne ararsan vardı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
jantları yeşilmiydi ?bizim burada ona bener bir motosiklet varda ama amca kullanıyor
Valla hiç dikkat etmedim, ama gençti kullanan....
arkadaşlar şu orta kısmındaki ayaklıkları rahat kaldırmanın bir yolu var mıdır. motoru daha yeni aldığım ve ilk motorum olduğu için nasıl yapıldığını bilmiyorum ve bayağı zorlanıyorum. motordan inip orta ayaklığın üstüne basıp , elciklerden geri çekmeye çalışıyorum ama sanırım 120 kg ın hepsini çekmeye çalışıyorum ve zorlanıyorum.bu iş kolayca nasıl yapılır. (bu arada en kısa zamanda yan ayaklık taktıracam)
bir elin direksiyonda ,ayağın orta sehbada ,diğer elin arka amartisörlerin üstündeki tutacakları tutarak motoru geriye doğru ittir.
Ben olmasam ne olacak haliniz
garanti bankasına bu sabah kredi için başvurdum saat 11 gibi aradılar dumur oldum bu kadar kısa sürede kredi çıkar mı hiç..
Motorumu yarın almayı planlamısken sürpriz oldu akşam manisa-kırkağaça gidiyorum teslim almaya gece gec saatte dönerim.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Daha yeni servisten geliyorum fiyat alayım dedim.
Biizm 1oooo km de degişmesi gerekenler icin ne kadar masraf çıkar diye sordum 80 falan tutar dedi
Buji+debr. balarası+hava filitresi 35 ytl+subap ayarıdır+bakım ücreti 25 ytl Hava filitresininde degişmesi gerekiyor mu arkdaşlar ? 35 biraz bana pahalı geldi ..Hoşş bizim motor 103oo oldu bi kere bile hava filitresini temizletmedik ama ben degiştirmeye gerek yok diye düşünüyordum
Bu linkte hava filitresi 22ytl yazıyor
http://www.motogiyim.com/main/produc...D=54&cat_ID=91
amanınnnn orjinall olmayışından mı 22 ytl, yoksa bizim servis yine kazıklamaya mı çalışıyor bizi 2. ihtimal daha kuvvetli diye düşünüyorum yaa
arkadaşlar geçen pazar atladım ybr me bi iki arkadaş karabelen radarına bide Efem çukuruna çıkdım yollar çok virajlı ve eğimliydi ama motorum tık bile demedi zevkli bi şekilde tadını çıkardım ortamın. Her geçen gün ybr mi daha çok seviyorum. İşte size bi iki foto mubarek keçi gibi tırmadı heryere
kardeşim iyi para çıkarmışlar sana neden öle oldu; bize bilgi ver bende iridyum buji takdırcam bu hafta
hayaletfilo
Fotolar az ama idare eder bu seferlik
Yarın Kahramanlarada ugrayacam.Göçmenle Levent motorlardanda fiyat alıp buraya yazarım.
Serviste iridyum bujiyi sordum tahmin ettigim gibi gerekmez dedi.Onlardada Ngk nın normal olanlarından varmış
merhaba arkadaşlar,bu akşam motorumu çok zor çalıştırdım.1800 kilometrede daha,neden olabilir ki? o sinirle hemen servise gittim,usta yamaha yapmaz öyle bişey dedi inandıramadım adamı çalışmadığı zaman sen bana tlf et ben gelir çalıştırırım dedi var mı böyle bişey?ben de bıraktım motoru bakım için yarın alıcam inşallah.böyle sorunla karılaşan var mı?
Ben motoru bugün teslim alıyorum rengi kırmızı gelmiş halbuki siyah istemiştim.adam yoktu ben size söylemiştim diyor. Bu sabah daha bir erken kalktım sanki
Korumalık taktırayım hemen nasıl olsa düşürcem ne tavsiye edersiniz arkadaşlar varmıdır bir şekli şemali ismi cismi en işlevseli hangisidir yazarsanız sevinirim..
birde sizin motorlarda ışığın üstünde cam var o nasıl oluyor normalde varmı böyle birşey?
Muxa
Hade hayırlı olsun kardeşim.Heyecanın belli zati baksana sabahın köründe kalkmışsın
Koruma demirinide siyah + biraz geniş olanlarından seç bence tam anlamıyla koruma istiyorsan motoru ve bacaklarınıda korumalısın degil mi yan yatarsan
Işıgın üstündekide kafalıktan bahsediyorsun heralde :? artı bi para istemezlerze onuda taktır motoru alırken
ben de motorumu dün aldım manisa-kırkağaçtan izmir e geldim 150 km yol yaptım inanılmaz güzeldi hiç yormadı motor rodajda oldugu için 7.000 deviri gecmedim ona rağmen sabuncubeli yokuşundan 100 rahat gördü çok iyi bir seçim yapmışım izmirde ybr kullanıcıları ile tanışıp gezilere gitmek isterim
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
merhaba arkadaşlar:
öncelikle ybr filomuza yeni aktılanlara hayırlı olsun diyoum kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
malum havalar ısınıyor içim içime sığmıyor desem yeridir.benim durumumu bilenleriniz vardır öss ye çalıştığım için motoru garaja çekmiştim . arada sırada hasret gideriyorum onunla yoksa herhalde dayanamam. bu nasıl bir sevgidir anlamıyorum sanki kız arkadaşımmış gibi özlüyorum onu be... neyse öss yi hem sabırsızlıkla bekliyorum hemde stresle , ertesi günü çıkarıcam motoru
silentscream:motoru orta sehpaya alma işi hem kolay hem zordur. düz bir arazi bulup sürekli alıştırma yapmanı öneriyorum sana. orta sehpa yan ayaklıktan daha önemlidir yani onu kullanmayı bir an önce öğrenmeni öneririm.en basit teknikle sol el gidona sağ el topcase demirine,ayak orta sehpaya burada önemli olan nokta şudur ki : motoru bu konumdayken sehpaya alırken kol kuvvetini kullanmıyorsun sadece ilk hareketi kol kuvvetinle veriyorsun. motoru orta sehpaya oturtan şey ayağınla sehpa demirine yüklendiğinde oluşan güçtür. gerekirse demirin üstüne çık bütün vücut ağırlığını demire ver, ilk hareketi ise kol kuvvetiyle ver. ama söylediğim gibi kol kuvvetini kullanmıyorsun motoru sehpaya alırken vucüt ağırlını kulanıyorsun çünkü motorun ağırlık merkezi orta sehpanın tam üzerinde çok yakın bir noktadadır . genede sitedeki dökümanları özellikle dishy'nin verdiği linki incelemeni tavsiye ederim.
Kask tak!
Şu an bu konu içerisinde 104 kullanıcı var. (0 üye ve 104 misafir)