5.vites 5000-5500 d/d civarı bir titreşim bu, zırıltı gibi.
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
bizde antalyaya gittik abi arkadaşlarla oradaki abilerimle konuştuk tanıştık gezdik
koray abi gil zaten apaçhe idi yeni mi öğreniyon abi
mersinde mustafa abi cakmak3306 oda diyordu bunu 5 binde flan az titreşim var ama sonrasında yok diyordu sadece 5 de imiş
boş adam her zaman gezer abi yeter ki izni bulsun boş durmak olmaz
a.s. koray abi nasılsın bakem
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
neyim apaçi kanka, sen beni ekmek arası ve salkano ile karıştırıyorsun
kanka sen harbi çinlisin motorunda yamaha yazdığına bakma
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
o değilde bi yamaha penyesi aldım akıllara zarar.. sırf o penye için motoru satmam beee ...
çinli fatih.. fuarda standlarda senden çok vardı ulem
kanka sende çok reklamcı sın hee haberin olsun ben olsam öyle şeylere para vermem
eğer üzerinde bi marka yazıyorsa beleş se giyerim değilse üzerime giymem
abisi motorun üzerinde yazar ama ben üzerime yamaha yazan birşey almam para vermem banane yamaha reklam yapacaksa ücretini ödesin bi zahmet
sen de bu sayfada abudik gubudik resimler paylaşma
ekmek arası dürüm ne demek yahu çiroki koray
oooo kankam buradamıydın.. bizde tam senden bahsediyorduk , ön kaldıranlar aynasız gezenler egzoz patlatanlar falan
ne oldu apache abidik gubidik resim mi oldu moruk koray panpamın moralini bozma apache alacak o hehe
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
moruk şu motor 10bini devirsin ben biraz paralanayım sen apaçiyi o zaman yolda gör simdi daha taze diye p!ç etmiyim diyorum panpa bana depo kılıfı bulsana yahu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
kanka senin motora ne kadar çok benziyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75881085/detay
ya ekmekdöner o yamahayı satamaz o kadar aksesuar taktı angaralı apacheler gibi yapmaya çok uğraştı
beyaz yanak eksik ama moruk piooner teyp eksik bide o dizlikleri çıkarması lazım önce
bu kılıkla motorlu baytara benziyo
ya koray amma uğraşmışsın motorun içine etmeye
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)