helal olsun adam gibi bakıyorlar motorlara
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Merhaba arkadaşlar 2012 ybr esd aldım. Koltuğuna kılıf diktireceğim ama bunların koltuğu çıkıyormu? çıkıyorsa nasıl çıkıyor ...
hoşgeldin ilker yeni motorun hayırlı olsun..
koltuğu çıkartmak için yan kapakları sökmen gerek eski kasalarda durum böyle.
hayırlı olsun kazasız belasız kullan seleyi sökmek için sağkapağın altında 10luk civata var onu sök sonra kapağın motorun öntarafına doğru olan kısmından parmaklarını sokarak dikkatlice kendine çek biraz serttir onu sökünce soltarafa geç alt ortada bir kapak var onu kenara çek motorun kontak anahtarını oraya tak ve çevirerek aç aynı şekilde motorun öntarfına doğru uca parmaklarını arkaya sok ve onuda kendine çekerek çıkar kapaklar çıktıktan sonra selenin öntarafına doğru sağlı sollu ikitane civata var yine 10 numara onlarıda çıkarınca esas sorun başlıyor selenin enarka kısmına parmağını sokup yukarıya doğru kaldırırken benzin deposu tarafındanda arkaya doğru iteceksin yani sele arkaya doğru itilirken arkasıda havaya kalkacak bayağı zor oluyor yani dur sana bi şema çizeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------
bu şekilde çıkarabilirsin çünkü içinde tırnak var ancak arkaye çekerek çıkıyor fakat selenin arkası takıldığı için yukarı kaldırman lazım hafif
http://img59.imageshack.us/img59/6381/selekarma.png
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
abi çok bilimsel yaklaşıyorsun bu lastiği bi inceler misin? tirereviews.net/c/IRC-Tire-Reviews/p/IRC-NR28-Tire-Reviews/
hoşgeldin ilker hayırlı olsun motorun güle güle kullan ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------
miillet eski ybrlerde katalitik konvertör diye bişey varmış bilen varmı ne işe yarıyo ve esdlerde niye yok ?
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
inceledimde sitesinde birşey yok bide lastik alacaksan bakacaksın inceleyeceksin ve herşeyden önce elleyeceksin sana güven verecek sert olmayacak ellediğinde naylon hissi vermeyecek silgi gibi lastik olduğunu hissedeceksin
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
bide şunu söyleyeyim hayatım boyunca birşeyleri bilmediği halde akılverenlerden tarif edenlerden nefret ettim çalıştığım zamanlar adres sorardım herif adresi tarif eder ama bulamazsın ya kardeşim bilmiyorsan söylemede arkandan küfür ettirme dimiya işte ensonunda tecrübe edindim 1 kişiye değil 3-5 kişiye soruyordun yanlış yere dünyanın yolunu tepmemek için o yüzden ozamanlar kendi kendime söz vermiştim işte oyüzden birilerine bilgi aktarırken hiçbişeyden anlamayan birisinin yerine kendimi koyup öyle tarif ediyorum arkamdan küfür ettirmemek için her kez böyle yapsa zaten heralde dünyada yanlış birşey kalmaz...
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
çok teşekkür ederim bunalattıklarını yapabilirsem beni nasa ya alırlar heralde
katalitik konvertör birçok motorda mevcut hatta benim scooterdede vardı ama eksozu bulamayınca iptal ettim görevi ise tamamen çevreyle ilgili dışarıya yanmamış gazları atmamak eksoza kaçan yanmamış gazları toplayarak karbüratöre geri döndürüp tekrar yanma odasına gönderiyor ...ve şuan 2011 esd lerdede var eksoza bakarsanız borunun kalınlaşmaya başladığı yerde yukarı doğru kaynaklanmış bir boru çıkar ve kelepçeyle lastik bir boruya dönüşerek hava filitresine geri dönüş yapar ...
Beyler şöyle bir yazı gördüm birde sizden cevap alayım dedim.
Khutuck adlı üye
YBR125 ve TVS 150 de aynı oranda yağ yakıyor.
Çok sinirleniyorum bu kulaktan dolma efsaneyi gazlayanlara. CBF'le temmuz ayında güneyde 3 bin km tam gaz gittim, motorum yağ eksiltmedi.
demiş doğrumudur ?
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
aleykum selam..noldu direksiyon gelmedi mi?
beyler iyi geceler
iyi aksamlar hoş geldin fatih
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)