abi bide 25 liraya ayna buldum çinli abladan ama kırmızıydi o da..onu da o yüzden almadım..yani hiçbirsey almadan çıktım bir de colormatik far ampulü buldum ona da 15 lira dedi pahalıydi onu o yüzden almadım
abi bide 25 liraya ayna buldum çinli abladan ama kırmızıydi o da..onu da o yüzden almadım..yani hiçbirsey almadan çıktım bir de colormatik far ampulü buldum ona da 15 lira dedi pahalıydi onu o yüzden almadım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9716978/detay/ güzel renkli ama ne kadar dayanır bozuldumu sök tak yapamayız en kötü ihtimalle kalır öyle.Aslında bizim lambaları anahtarlı yapmak daha mantıklı ya çalıştır motoru , ısıt sonra yak farları parklar ayrı farları ayrı yak daha güzel olurdu.
beyler iyi geceler..
ama forumda bi eksik var
apachi koray
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
arkadaşlar merhaba. 2012 ybr 125'i beğendiniz mi?
ben beğendim. cbf 150'ye oturduğumda ise bana uygun olmadığına karar verdim. TVS apache hep favorimdi ama ybr 125 alsam pişman olacağımı sanmıyorum. yamulmuyorsam ybr 3.5 baygir civarı daha güçsüz. önemsenecek bir fark mı acaba?
aslında en güzel angel halkada şerit ledden yapacağım hiç olmazsa bozulmaz akmaz kokmaz geçirebilirsem jaluzilerin şeffaf ayar sopaları var onun deliklisi varsa onun içinden geçirip ısıtıp şekillendirip en kral angel halkayı da yapabilirim
toprağam bence tvs al hem güçlü hem yakışıklı hemde en az ybr kadar sağlam
ama 2.el yavaş yedek parça da da yan sanayi yok
ama hemen satma niyetin olmazsa tvs al benden demesi bende belki yaza doğru ybr den tvs geçebilirim
Vallahi dostum fuarda hepsine bindim koltuk olarak oturma şekli olarak hondanın yeni 125 liği oturuş olarak tatmin etti.Serilik istiyorsan ybr ; cbf e de apaçiyede yanaşamaz.Ama kalite olarak kim ne derse desin içlerinde malzeme kalitesi olarak bence daha güzel daha derli toplu daha sağlam görünümlüsü yamaha. İçinden hangisi geliyorsa onu al pişman olmazsın hiçbirinde . Tabi beklentin fazla değilse , eğer fazlaysa hepsinin -leri var.
bizim tesisatta hazır bağlantı yok şenol abi ama o yebere esd varya dandik olan hani arora olan, ona dikkat ettin mı onun vites göstergesi var hatta aynı gösterge benim 15 liraya bulduğumla ama devir telli değil dijital..yani o dandik aroradan vites gösterici alınıp bizimkinin sanzumana vites çubuğuna takılabilir diye düşünüyorum
fatih önerin için teşekkür ederim. insanlar genelde kullandıkları motoru överler ama sen bunu yapmadın. ben rastgele 2. el TVS scooty pep alıp 4 yıl kullandım hiç bozulmadı. kalitesine ben de güveniyorum. yan sanayi yedek parça olmaması bence dezavantaj değil. hiç değilse orijinal parça kullandığımızdan emin oluruz. 200 duke ayarında bir motosiklet almam yıllar alır :( o nedenle aksilik olmazsa uzun yıllar kullanırım. fuar özel 3.700 lira yapmışlar. almanın tam zamanı ama benim ramzey'i satamadım işte :(
kesinlikle önemsenmeyecek bir fark..ben bütün gün cbfcilerı kovalıyorum onlarla aradakı farkı ybr sıklet olarak kapatıyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------
şerid led angel bozulur bu bozulmaz http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...40885536/detay çünkü ampul ayrı ışığı yönlendiren fiber iletken ayrı..hahaha bmw farkı üstelik smd ledın rengini de değiştirebiliyorsun angel ın rengarenk oluyor
ersin yalan yok ybr de bu katogaride 1 numara ama tvs güçlü yakıt aynı sağlamlık aynı ben ybr yi 5000 km dir kullanıyorum ben alırken ybr ve apache arasında kalmıştım eğer yeni kasalar eylül ayında 3250 civarı olsaydı ondan alırdım ama o zaman piyasası yüksekti şimdi ki durumda olsam ondan alırım titreşim i takma ybr ile aynı ben kullandım artçı da biraz oluyor başka bi olumsuzluk görmüyorum
[QUOTE=dürümdöner;2597831]kesinlikle önemsenmeyecek bir fark..ben bütün gün cbfcilerı kovalıyorum onlarla aradakı farkı ybr sıklet olarak kapatıyor..[COLOR="Silver"]
haklısın ybr görece daha hafif. 100 km/s üzerine çıkacağımı pek sanmıyorum. hazır vaktim de varken ben biraz daha araştırayım
Vallahi dostum hondayı , tvs yi bilemem ama ybr kanımca peryodik bakımlarını aksatmamak kaydıyla 4x25000 de gider 5x25000 de. uzun yolda da bindim durkalk trafiktede hiç bir sıkıntısı yok.Az daha son sürati fazla olsaydı çok güzel olacaktı.Tek eksiği 5-10 km bence
olası bir kaza durumu her motosiklet ve kullanıcısı için sıkıntı. onu saymazsam bakımları dışında durduk yere parça değişimi çıkar mı acaba bilmiyorum. şu an 2004 model ramzey kullanıyorum bunun titreşimi bile rahatsız etmiyor ya alıştım ya da düşük hız ve devirde kullanıyorum. titreşim sorun değil yani de maksimum 3 yıl kullanıp 25.000 km yaparım gibi. 2. el piyasası olarak acil satmam gerekmezse sorun yaşamam herhalde.
durmuş bu forumda bi kurye arkadaş vardı 60000 km ybr nin fotosunu ekledi gerçekten motor daha diri sanki bayiden birkaç ay önce çıkmış gibi
Şu an bu konu içerisinde 387 kullanıcı var. (0 üye ve 387 misafir)