beyler günaydın...
beyler günaydın...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
onun boynuzunu kırarım akıllı olsun tmm mı adamım sen korkma
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
günaydın millet
günaydın fatihim tükana geldim ama ayakta uyuyorum hala koray kankam size şekil mi yapıyor? ben onu elinde öne takılan yamaha plastiğiyle yakalarım bugün fuarda
Merhaba arkadaşlar sonunda bugün boş vakit bulup,üşengeçliğimi üstümden atıp uzun zamandır planladığım lastik değişimini ve tube type 'dan tubelessa geçişi gerçekleştirdim.
Öncelikle lastik tercihi için mt den hayli bir araştırma yaptım araştırdıkça tek öğrendiğim michelinden ötesi yalan Sanayiye gittim 4-5 yere sordum michelin bulamadım gene forum müdeavinlerinin alternatifi olan pirelli mt 65 geldi aklıma onu zor da olsa buldum.
Lastiği tubelesse çevirme işi biraz meşakkatli oldu tamirci fobim olduğundan ve çoğundan tiksindiğimden lastiği kendim değiştirdim herşey tamam lastiği oturttum hava bastım ama yemedi kompresör yetersiz kaldı bir arkadaşımın yardımıyla yaklaşık 1 saatte hallettik buyrun bir kaç resim;
Bunlarda bonus
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
hayırlı olsun güle güle kullan kardeş
cox çantam geçen ay düştüğümde kırılmıştı hatırlarsanız. tampon tamiri yapar gibi yapmaya çalışacağım. bugün gidip aluminyum plaka aldım. bi tane de pense aldım. evde arka çantamı tamir etmeye çalışacağım. bakalım yapabilecek miyim...
sana dediğim hoparlör saclarından alsaydın onlar daha sık delikli daha iyi kaynıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:49 ----------
fuarda da hiçbirsey yok hondanin cb motoru gerçekten çok çirkinmis ırc nin standı gayet güzel yeni bi lastik çıkarmıslar nr 28 diye alırım beğenmezsem senı bulurum dedim adama adam da cebini verdi sen bu lastiği takınca beğenmezsen ben sana bi takım michelin alıcam diyor aldırcak bana lastiği
yok arkadaş fuara ilk defa gittim ama hiç hoşuma gitmedi zaten benim gitme amacım farklıydı neyse ya her stand YBR dolmuş ama çakmaları yok böyle birşey ya alenen herifler çakmasını yapmışlar ama biliyorsunuz herşeyin sahtesi aslını aratırmış alın bunlarda resimler herifler yememiş içmemiş bide CBF in çakmasını yapmış ki koptum http://img210.imageshack.us/img210/1200/hpim0387x.jpghttp://img267.imageshack.us/img267/3715/hpim0389.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
sen hangi ara gittin hani çalışıyordun ve eğer bugün gittiysen yedim seni insan bir alo der 15:30 a kadar oradaydım ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ----------
siz 100 kilometreye yolmu diyorsunuz şöyle çıkın helebi yukarıya 300-350 banamısın demez hele yazın kavurucu sıcakta daha yokmu diyo meret temmuz ortası izmir yaptım rüzgar yakıyordu resmen ben iflas ettim YBR iflas etmedi 100-110 gittim artçıyla hemde
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
YeBeRe de eski yuvarlak farı CEBEFE dede )) bir önceki iğrenç kafayı kullanmış
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Şu an bu konu içerisinde 324 kullanıcı var. (0 üye ve 324 misafir)