Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Mart 2012, 13:26
Reklamlar
-
02 Mart 2012, 13:38
dürümdöner adlı üyeden alıntı
olmaz moruk elektrik tesisatını sıkıştırıcan gidonun rahat hareket etmeyecek kafa grenajı çok aşağıda çünkü..ya da su borusuyla hiç oynamıcan
yamaha yazısinin üstünü kapatıcak o zaman da çirkin olacak.. neyse sen biraz uğraş da resim de cek ben de senı izliyeyım zaten iş yok
ybr başlığı da geyik forumu oldu resmen
adamlar bu kadar sorunsuz motor yaparsa olacağı bu
bodrumun anahtarını bulamıyorum.. lokma takımı ve yamaha yazısı orada.. neyle açabilirim kırmadan asma kiliti..
-
02 Mart 2012, 13:44
K o r @ y adlı üyeden alıntı
bodrumun anahtarını bulamıyorum.. lokma takımı ve yamaha yazısı orada.. neyle açabilirim kırmadan asma kiliti..
o anahtarlar dandik oluyo moruk başka benzer anahtarları az,biraz, yarım ya da 4/3 oranında sokarak sağa sola çevirerek açmayi dene acılıyolar yani
-
02 Mart 2012, 14:18
karı milleti melek görünümlü şeytandır kanka...
sallamayacaksın.. hep hep onu aptal yerine koy ...
aptal olduğunu hissettir ona
kanka bu yazıyı yenge görmesin o farın altındaki yamaha yazısına sana takar haberin olsun
beyler iyi günler
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
02 Mart 2012, 18:07
kanka ben o saate dönüş yolunda olurum nereden baksan 3 saat sürüyor yol...
öğlen 12 de orada olacağım.. sonra istanbul foruma geçeceğim.. senin erken çıkma şansın yok mu..
şenol abide öğle orada olacak
ben sabah oradayım yenibosnadaki kahvaltıya gidiyorum piyanistle
motorsiklet tutkusunu anlatan bir video izlemeniz dileğiyle çok güzel enstanteneler var
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
02 Mart 2012, 18:59
ghostcorc adlı üyeden alıntı
ben sabah oradayım yenibosnadaki kahvaltıya gidiyorum piyanistle
motorsiklet tutkusunu anlatan bir video izlemeniz dileğiyle çok güzel enstanteneler var
sizin gelmeniz öğle vaktini bulur abi..
ben gelince seni ararım.. bugün taş yüklü bi kamyondan düşen taş parçası motoruma geldi.. ön maşa çizildi boyamam lazım.. nasıl olacak yaa.. kafayı yiyecem..
---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:48 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
kanka bu yazıyı yenge görmesin o farın altındaki
yamaha yazısına sana takar haberin olsun
beyler iyi günler
boş işler müdürü napıyon ?
yiğidi öldür hakkını yeme kanka.. dediklerimin arkasındayım ama sadece sizlerle konuşurken
-
02 Mart 2012, 20:09
linki vermeyi unutmuşum ama çok harika mutlaka izleyin derim http://odtutv.metu.edu.tr/watch.php?film_kod=41
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
ne derdin vardı taş yüklü kamyonun kıçının dibinde
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
02 Mart 2012, 20:55
koray panpa 15 günlük hava raporu resimlesene
-
02 Mart 2012, 21:19
koray gene yaptı yapacağını bana 2 tane davetiye teklif etti ama ben çalıştığım için üzülerek katılamayacağımı söyledim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
02 Mart 2012, 23:08
F54 adlı üyeden alıntı
koray gene yaptı yapacağını bana 2 tane davetiye teklif etti ama ben çalıştığım için üzülerek katılamayacağımı söyledim
ondan teklif etmiştir zaten
-
03 Mart 2012, 01:53
dürümdöner adlı üyeden alıntı
koray panpa 15 günlük hava raporu resimlesene
---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:21 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
bırak ya arazi spor..
takıma bi daha çinli transfer yapmıcam
---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:23 ----------
Ybr team nirdesiniz yaw ?
---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:33 ----------
linki vermeyi unutmuşum ama çok harika mutlaka izleyin derim
http://odtutv.metu.edu.tr/watch.php?film_kod=41
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
ne derdin vardı taş yüklü kamyonun kıçının dibinde
E-5 te hereke istikamitene doğru bi turlayım dedim yola çıktım.Tam evyap fabrikasının oradan geçerken trafik sıkıştı ve sol şeritten araçlarda hızlı olduğu için mecburen sağ şerite geçtim.Kaya yüklü kamyonun arkasında 70 km hızla ilerlerken (takip mesafesi 25-30m var) yolun bozuk olmasından dolayı kamyondan taşlar düşmeye başladı ve her düşen taşı mermi gibi fırlattı.. Biri dizime geldi ne olduğunu anlamadan yağmaya başladı.Aniden frene asıldım ama artık çok geç çattt diye ses geldi..Hemen kenara çektim bi baktım hayırlı işler.Bize sanayi yolu göründü.. Müsait bir zamanda metalik güzel bir şekilde ön tekeri ve çamurluğu söküp bi boya attıracağım..Morelim çok kötü..Tam da fuar arifesinde motordan soğudum
---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:38 ----------
ulem apaçi durmuş..
yamaha yazısı olmadı sebebi ise far tasına değdi .. sonuç olmadı ama bu takamayacağım anlamına gelmiyor..boşuna sevinme
cama montedeceğim ..
-
03 Mart 2012, 02:03
-
03 Mart 2012, 02:05
fat280 adlı üyeden alıntı
iyi geceler arkadaşlar
oooo salkano fatih naber.. kara listedesin haberin olsun
-
03 Mart 2012, 02:06
oooo salkano fatih naber.. kara listedesin haberin olsun
iyiyim abide hayırdır abi ne oldu
-
03 Mart 2012, 02:18
iyiyim abide hayırdır abi ne oldu
daha ne olsun çinli fatihle bi araya gelince hepiniz bana ateş ediyonuz..
geçen senle çinli fatihin hakkında yayımladığım haberi okudun mu?
-
03 Mart 2012, 02:21
daha ne olsun çinli fatihle bi araya gelince hepiniz bana ateş ediyonuz..
geçen senle çinli fatihin hakkında yayımladığım haberi okudun mu?
yok abi okumadım merak ettim şimdi burada mı yayınladın haberi
abi bir olurum tabi adaşız sonuçda motorlarımızın rengide aynı siperliklerimiz aynı bak çok benziyoruz motorlarımızda çinli
-
03 Mart 2012, 02:25
yok abi okumadım merak ettim şimdi burada mı yayınladın haberi
abi bir olurum tabi adaşız sonuçda motorlarımızın rengide aynı siperliklerimiz aynı bak çok benziyoruz motorlarımızda çinli
Bundan sonra size savaş açıyorum..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ligi-1426.html
al oku
-
03 Mart 2012, 02:35
http://img69.resimup.net/di/UBJP.jpg
Çinli Güvenlikçiye patlak lastik tuzağı
Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kocaeli ve Sakarya'da faaliyet gösteren bazı şirketlerle ticaret yaptığı öğrenilen Çinli Güvenlikçi Fatih Çayır (28), bir bankanın merkez Sakarya şubesinden 12 TL 63 kuruş çekerek, çin yapımı motosikleti ile yola çıktı.
Bir süre sonra vatandaşların ikazıyla Serduvan civarında lastiğinin patlak olduğunu gören Çinli Güvenlikçi ile tercümanı Alanyalı salcano fatih lastiği değiştirmek için motordan indi.
Bu sırada adres sormak bahanesiyle Fatih Çayır’ın yanına gelen kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, motosikletin topcasesinde bulunan parayı çalarak kaçtı. Kısa süre sonra soyulduğunu anlayan Çinli Güvenlikçi, polis merkezine başvurdu.
Polis yetkilileri, hırsızların Çinli Güvenlikçinin banka şubesinden itibaren takip ettikleri ihtimalini değerlendirerek, bölgedeki MOBESE görüntülerini incelemeye aldı.
abi baya güldüm gece gece allahta seni güldürsün görmemişim bunu ben
-
03 Mart 2012, 02:40
abi baya güldüm gece gece allahta seni güldürsün görmemişim bunu ben
cümlemizi
-
03 Mart 2012, 10:38
http://img51.resimup.net/di/1EC2.png
---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:21 ----------
bırak ya arazi spor..
takıma bi daha çinli transfer yapmıcam
---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:23 ----------
Ybr team nirdesiniz yaw ?
---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:33 ----------
E-5 te hereke istikamitene doğru bi turlayım dedim yola çıktım.Tam evyap fabrikasının oradan geçerken trafik sıkıştı ve sol şeritten araçlarda hızlı olduğu için mecburen sağ şerite geçtim.Kaya yüklü kamyonun arkasında 70 km hızla ilerlerken (takip mesafesi 25-30m var) yolun bozuk olmasından dolayı kamyondan taşlar düşmeye başladı ve her düşen taşı mermi gibi fırlattı.. Biri dizime geldi ne olduğunu anlamadan yağmaya başladı.Aniden frene asıldım ama artık çok geç çattt diye ses geldi..Hemen kenara çektim bi baktım hayırlı işler.Bize sanayi yolu göründü.. Müsait bir zamanda metalik güzel bir şekilde ön tekeri ve çamurluğu söküp bi boya attıracağım..Morelim çok kötü..Tam da fuar arifesinde motordan soğudum
---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:38 ----------
ulem apaçi durmuş..
yamaha yazısı olmadı sebebi ise far tasına değdi .. sonuç olmadı ama bu takamayacağım anlamına gelmiyor..boşuna sevinme
cama montedeceğim ..
günaydın moruk..bence sen o yazıyı montun göğsüne monte et daha şekilli olur hem sana kimse öğretmedi mı büyük aracın arkasında gidilmez daha kötüsü de olabilirdi geçmiş olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
ama hiç merak etme ben senı güzelce yetiştiricem ülkemizin sayılı apaçilerinden biri olucan hahaha
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 304 kullanıcı var. (0 üye ve 304 misafir)
Bu Konudaki Etiketler