merhaba arkadaşlar,
başımdan küçük bir kaza geçti, bir hundai ın arka tampona bindirdim araba hiçbir hasar olmamasına rağmen benim ön çatalların amortisörlerin ikiside hafif derecede büküldü.henüz servise gitmedim.Bunları yeniden almak istesem yada yaptırmak istesem sizce kaça patlar bilen varmı?
şimdiden teşekkürler..
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
S.A abiler ben daha 16 yasındayım ama motor HAYRANIYIM ben bı aralar zealsun gs 200 almayı dusunuyodum ama o da 160 catran var ama 120 gecmıyomus.Ama benım bı tane abimde ybr125 var 130 yapıyom dıo benım ıcın onemlı olan yokuslarda tıkanmaması sızce ii bi motormu tavsiye edermısınız vede fıyatı ne kadar onu soylermısınız sımdıden tesekkurler..he bı de kac lıtre benzın alıo kac km goturuo.. sımdıden tesekkurler
DÜŞLEMEK====
hey maşallah.. daha geçen gün konuştuk. kardeş hayırlı olsun... güle güle kullan,kazasız belasız günlerde...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
arkadaşlar jikle açıkken motor um 3500 4000 devir civarında çalışıyor ilk çalıştırdığımda , bi arkadaşım jikle ayarı bozuk dedi , motor daha yeni sizce bu ayarı yaptırmalıyım , bi de motoru aceleyle teslim aldığım için farketmemeşim motor 150 km civarı kullanılmış ben almadan , bu pek normal değil sanırım ...
normal rölantisi 1000-1500 devir arasında olmalı.normal rolantisi bu devir aralığındaysa sorun yoktur
Düşlemek
hayırlı olsun.
Arkadaşlar bi sorunum var gibi... ben motoru geçtiğimiz günlerde aldım. ve dün servise götürdüm baştan aşagı güzel bir bakım yaptılar ve serviste o gün için yogunluk yoktu. ustayı baştan sona izledim. BURDAN DA ADANA GİZERLER YAMAHA SERVİS'e (Cumali Ustaya selamlar).
neyse.. bu motor 100km'yi geçmiyor. düz yolda arkadaşlarımız 110-120'den bahsediyor. benim motorum 8500'de..
öneriniz var mı? yada hız nasıl artar? ( öyle cok da oynamak istemem motorla)
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
arkadasım debriyaj balatası iyi kavramıyo olabilir gerçi servis bunun farkına varmıştır yada subap ayarı motor az yaksın diye ayarlandıysa yada motorun ilk sahibi rodajını yapamadıysa 100 ü geçemiyebilir sağlıklı ve orjinal bi ybr normal bi rüzgarda 115 yapar ama rüzgar arkadan eserse yada kalabalık trafikte araçların rüzgarı kesmesiyle 120 130 yapar
illaki YBR
teşekkürler tifosired.. uyarıları dikkate alıp.. gerekli bakımları tekrar yaptıracam...
düşlemek hayırlı olsun valla senin resimleri görünce aklıma ilk motoru aldığım an geldi bende hemen senin gibi ilk iş resimleri buraya koymuşdum; güle güle kazasız belasız kullan çok memnun kalacaksın ama sakın korumasız yola çıkma ii şürüşler
bence 150 km de olmasının bi sorun çıkarçağını pek düşünmüyorum muhtemel servisde denemek için filen binmişlerdir. Jigle açık konumda iken ilk çalıştırdığında direk 3500-4000 devir arasına gelmesi normal gibi gözükmüyor, ama motor sıçakken veya hava sıcakken bende jigleyle çalıştırdığımda direk 3000 devir üstüne çıkyor hemen.
bir kaç değişiklik yaptım.yaza hazır
sonix
Dedigime geldin sarı sticker aldın deme
Süper olmuş valaa
hayır dediğine gelmedim.Aslında onlar fıstık yeşili.takarken çok uğraştım sıkıcı bir işmiş.zaten göz kararı yapıştırtım geçtim.
bende merak ettim yarın yada en gec hafta sonu bende motoru teslim alacağım. Km sinde kaç yazmalı sıfır bir motorun?
Bi ybr gördüm üstünde her renk vardı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
sonix
Bak yine photoshop yapıp bizi keklemiyon degil mi
Bende sarı takçam önce şu debriyaj balatası,iridyum buji,yağ filitlersini alayımda
SONİX güzel olmuş kardeş fıstık yeşil'i. bende reflektörlü kırmızı yapıştırmayı düşünüyorum... eline sağlık..
ee birazda göz zevki olmalı.motora ne bulduysan yapıştırırsan cingen motoru gibi olur.
Düslemek
orjinal rüzgarlığın ızgara kısımlarını kestim.siyaha boyadım.
pierzig
öncekiler photoshoptu nasıl durur diye önceden keşif yapıyorum photoshop üzerinden daha sonra uygulamasını yapıyorum
msoysarac
eğer ybr en siyahsa kırmızı yerine fıstık yeşili daha uygun olur
Şu an bu konu içerisinde 123 kullanıcı var. (0 üye ve 123 misafir)