Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Şubat 2012, 16:14
sarikemal adlı üyeden alıntı
ÇOK SAĞOL ZATEN ONDAN ALIYORUM
koraya acil yazınca sana yazdığım güme gitti kadir beye ön koruma demirini hediye istiyorum diyeceksin bak okadar para veriyorum sende bana koruma demirini hediye vereceksinde ama benim söylediğimi söyleme ozaman koruma demirini hediye takıyor bak bu seninle ilk alışverişimiz değilde servislere sadece buraya getireceğimde zaten üsküdardan en yakın burası varde falan taksın demiri tamam
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Reklamlar
-
29 Şubat 2012, 21:10
ghostcorc adlı üyeden alıntı
koraya acil yazınca sana yazdığım güme gitti kadir beye ön koruma demirini hediye istiyorum diyeceksin bak okadar para veriyorum sende bana koruma demirini hediye vereceksinde ama benim söylediğimi söyleme ozaman koruma demirini hediye takıyor bak bu seninle ilk alışverişimiz değilde servislere sadece buraya getireceğimde zaten üsküdardan en yakın burası varde falan taksın demiri tamam
GEÇEN YANINA GİTİM ZATEN Bİ TANIDIK VARDI ARADA BEN SÖYLEMEDEN O DEDİ TAKARIM DİYE ÇOK SAĞOLASIN
-
29 Şubat 2012, 21:33
Benim lastikler berbat... Sürekli buz üstünde gibiyim. Arka lastik en ufak taşa gelse arkanin dengesi bozuluyor. Korkuyorum... Ah param olaydı mişlinleri takardim.
-
29 Şubat 2012, 22:15
beyler iyi akşamlar...
maxi eğer orjinal lastikler hala üzerinde ise çok dikkat et kendine her an motor altından fırlayabilir
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
29 Şubat 2012, 22:15
maxi97 adlı üyeden alıntı
Benim lastikler berbat... Sürekli buz üstünde gibiyim. Arka lastik en ufak taşa gelse arkanin dengesi bozuluyor. Korkuyorum... Ah param olaydı mişlinleri takardim.
micheline ı 80 liraya veren yer var forumda ordan bak istiyorsan ırc bile 60 lira
-
29 Şubat 2012, 22:44
Zaten fırlayacak gibi. Zcnin lastiğini değişmeden önceki halinden bile berbat. 2008 model arka sambrelli bir de...
Abi cebinde 5 tl varmı diye sorsana . 0i tukettim... Mayıstan sonra rahatım ama.
-
29 Şubat 2012, 22:51
söz vermiyorum ama ben biraz para bulup değiştirebilirsem çıkanları sana yollarım
-
29 Şubat 2012, 22:53
dürümdöner adlı üyeden alıntı
micheline ı 80 liraya veren yer var forumda ordan bak istiyorsan ırc bile 60 lira
Michelini kim 80 e veriyor yahu ?
Ama ebatlarından dolayı kargo parası baya kazık olur.
Irc çok yaygın fiyatı da uygun ben sakuralara o kadar alıştım ki yağmur da dahi kaymıyor yada dikkatli kullanıyorum frenleri kilitlemeden sakin kullanımda sıkıntı yaratmıyor tabi limitleri zorlarsanız lale oluyor motor durdurabilene aşk olsun ,sakura bitik bu arada kabak o halde götürüyorsa irc dahi iş yapar bence yeterli gelir bir de unilli var borçlarımı ödeyince unilli alacağım.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
29 Şubat 2012, 23:00
arkadaşlar lastik konusu gerçekten önemli maddiyatta önemli ama araçtaki lastiklere göre hareket ettiğiniz sürece bi sıkıntı olacağını sanmıyorum...
-
29 Şubat 2012, 23:25
psyche adlı üyeden alıntı
Michelini kim 80 e veriyor yahu ?
Ama ebatlarından dolayı kargo parası baya kazık olur.
Irc çok yaygın fiyatı da uygun ben sakuralara o kadar alıştım ki yağmur da dahi kaymıyor yada dikkatli kullanıyorum frenleri kilitlemeden sakin kullanımda sıkıntı yaratmıyor tabi limitleri zorlarsanız lale oluyor motor durdurabilene aşk olsun
,sakura bitik bu arada kabak o halde götürüyorsa irc dahi iş yapar bence yeterli gelir bir de unilli var borçlarımı ödeyince unilli alacağım.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2594430 burda 80 liraya geliyor
-
29 Şubat 2012, 23:54
buz motora baktım fiyat listesinde michelin için ön arka 200 liraya geliyor indirim göremedim ben belki mt lilere özel kampanya varsa bilemiyorum ki öyle de olsa dediğim gibi kargosu faiş oluyo en güzel bulunduğunuz yerden elden almanız bence.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
29 Şubat 2012, 23:59
psyche adlı üyeden alıntı
buz motora baktım fiyat listesinde michelin için ön arka 200 liraya geliyor indirim göremedim ben belki mt lilere özel kampanya varsa bilemiyorum ki öyle de olsa dediğim gibi kargosu faiş oluyo en güzel bulunduğunuz yerden elden almanız bence.
yalnızca mtye özel değil sahibinden de ilanı da var çifti 200 nakitte %20 visaya %15 + 5 taksit..nakitte kargo ücretsiz
-
01 Mart 2012, 00:02
beyler birazdan koray gelir yok mişlen şöyle yok mişlen böyle
marka fanatikliği yapar yani
-
01 Mart 2012, 00:06
F54 adlı üyeden alıntı
beyler birazdan koray gelir yok mişlen şöyle yok mişlen böyle
marka fanatikliği yapar yani
fatih abi ile biz pirelliciyiz abi dikkat ettim de çok yönlerimiz aynı adaşız ya çekiyor galiba
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
01 Mart 2012, 00:10
-
01 Mart 2012, 00:13
F54 adlı üyeden alıntı
evet kardeşim herşey birbirine benziyor
ama bizim karakterimizde koray gibi durmuş gibi apache lik yok
bilinçli motorcu olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz adaşım
şimdi abi bu lafları duyan durmuş ve koray abi sana dalışa geçecek bilgin olsun
-
01 Mart 2012, 00:14
fat280 adlı üyeden alıntı
şimdi abi bu lafları duyan durmuş ve koray abi sana dalışa geçecek bilgin olsun
merak etme apache lerle her daim başa çıkabilirim
-
01 Mart 2012, 00:18
F54 adlı üyeden alıntı
merak etme apache lerle her daim başa çıkabilirim
önlemimi aldım diyorsun abi onlar düşünsün yani diyorsun
hava nasılsı abi sizin orada bugün bizim buraya kar yağdı 21 yıl sonunda hava buz kesiyor şuan hava açık ama -3 leri görecekmiş gece
-
01 Mart 2012, 00:21
arkadaşlar lastik değiştirmek isteyenler bence iyi araştırsın çünkü michelin veya metzeler gibi markaların bile alt serileri iyi olmuyor. örneğin altın elbiseli adamın cbf 150 testinde test ettiği cbf in sahibi lastiklerni değiştirmiş ve testten sonra barkın bayoğlu çok iyi yol tuttuğunu söylemişti. mesela bu cbfe hangi markayı taktıklarını öğrenebilsek direkt örnek alınabilir.
diğer bir örnekte yine altın elbiseli adamın yzf r125 testinde michelin lastiklerin yol tutşundan memnun olmamıştı ve ordada aynen şunu söylemişti; michelinin gariban serisi var üzerinde demişti.
yani demem o ki michelin yada metzeler taksak psikolojik olarak çok iyi yol tuttuğumuzu sanabiliriz ama bu iki lastiğide aynı yolda aynı sıcaklıkta test etmeden kesin bir değerlendirme yapabilmemiz zor. hatta bazen yorumlar okuyorum ırc ye çok iyi diyen bile olabiliyor ama ırc ler genelde sadece uzun ömürlü olur fakat çabuk kayarlar iyi yol tutuşları yoktur. işte genelde bizim gibi küçük sınıf kullanıcıları istemedende olsa yanlış yorumlar yapabiliyorlar çünkü bu işler gerçekten profesyonel kullanıcalar tarafından gerçek değerde anlaşılır. bunun içinde çevremizdeki deneyimli motorculardan tavsiye alarak seçim yapmamız iyi olacaktır
-
01 Mart 2012, 00:29
Çinli Güvenlikçiye patlak lastik tuzağı
Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kocaeli ve Sakarya'da faaliyet gösteren bazı şirketlerle ticaret yaptığı öğrenilen Çinli Güvenlikçi Fatih Çayır (28), bir bankanın merkez Sakarya şubesinden 12 TL 63 kuruş çekerek, çin yapımı motosikleti ile yola çıktı.
Bir süre sonra vatandaşların ikazıyla Serduvan civarında lastiğinin patlak olduğunu gören Çinli Güvenlikçi ile tercümanı Alanyalı salcano fatih lastiği değiştirmek için motordan indi.
Bu sırada adres sormak bahanesiyle Fatih Çayır’ın yanına gelen kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, motosikletin topcasesinde bulunan parayı çalarak kaçtı. Kısa süre sonra soyulduğunu anlayan Çinli Güvenlikçi, polis merkezine başvurdu.
Polis yetkilileri, hırsızların Çinli Güvenlikçinin banka şubesinden itibaren takip ettikleri ihtimalini değerlendirerek, bölgedeki MOBESE görüntülerini incelemeye aldı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 190 kullanıcı var. (0 üye ve 190 misafir)
Bu Konudaki Etiketler