Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yinede sağol koray abi bişey sorcaktım bide boya koruma attırsam olurmu motora ?
    Boya koruma attırmana gerek yok.. Al kendine iyi bir cila.. ayda bir sür temizle.. 25-30 Tl ye iyileri var..
    Zamanla boya koruma kalkmaya başlıyor iğrenç oluyor.. En güzeli cila atı olarakta sonax şampuan tavsiyem bu olur

---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:17 ----------

Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    km sıfırlama çubuğu sebebi ile sola kayık olabilir mi? http://a1202.hizliresim.com/u/w/32ucy.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------

attır attır koray abin sürekli okşayarak yıkayıp sildiği için hiç ihtiyaç duymuyo boya korumaya koray motor görsün gözün gönlün acilsın
    Kanka eziyet ediyon motora ha.. Ulem bi brandan falan yok mu ?
    Yoksa sana branda alalım aramızda para toplayıp

Motoru yıkarken ;
    1- Gözgöze gelmeye dikkat edin
    2- Okşayarak ve aşk dolu köpükleyin
    3- Onunla daima konuşun, ve kurularken bebek cildi olduğunu düşünerek hareket edin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TheAzReaL07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boya koruma attırmana gerek yok.. Al kendine iyi bir cila.. ayda bir sür temizle.. 25-30 Tl ye iyileri var..
    Zamanla boya koruma kalkmaya başlıyor iğrenç oluyor.. En güzeli cila atı olarakta sonax şampuan tavsiyem bu olur
    sonax şampuan kullanıyorum baya iyi ama cila konusunda boyayı inceltiyor diyorlaar doğru mudur koray abi ?
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    sonax şampuan kullanıyorum baya iyi ama cila konusunda boyayı inceltiyor diyorlaar doğru mudur koray abi ?
    pasta boyayı inceltir, cila boyayı korur parlatır.. Üstünde su bile durmaz kayar gider

Motosikleti
    CBR 125R
    20 ile 60 lira arası atan adama attığı markaya göre
    sağol abi ..
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..

---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:17 ----------

Kanka eziyet ediyon motora ha.. Ulem bi brandan falan yok mu ?
    Yoksa sana branda alalım aramızda para toplayıp

Motoru yıkarken ;
    1- Gözgöze gelmeye dikkat edin
    2- Okşayarak ve aşk dolu köpükleyin
    3- Onunla daima konuşun, ve kurularken bebek cildi olduğunu düşünerek hareket edin
    kanka branda falan kullanmam ben ybr o ona hiçbisey olmaz hehe boşuna para toplayip branda alma sakın kullanmam zaten moruk

Motosikleti
    CBR 125R
    pasta boyayı inceltir, cila boyayı korur parlatır.. Üstünde su bile durmaz kayar gider
    kullandığın cila varmı koray abi tavsiye edeceğin ? bir de şu çizilmezlik filmi diye birşey varmış duydun mu nasıl bişey biliyor musun ?

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    kanka branda falan kullanmam ben ybr o ona hiçbisey olmaz hehe boşuna para toplayip branda alma sakın kullanmam zaten moruk
    Kanka branda iyidir motorunu dış etkenler dolayı korur..
    yağmur çamur, güneş..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    kaplumbağali cila kullanıyorum gayet güzel turttle wax ama jantlara arka çantaya falan da sürdüm çok pişmanım:( beyaz tortu kaldı yıkıyorum yıkıyorum çıkmıyor

Motosikleti
    CBR 125R
    kaplumbağalıyı yapması zor olmuyo mu be abi ))))))

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    kullandığın cila varmı koray abi tavsiye edeceğin ? bir de şu çizilmezlik filmi diye birşey varmış duydun mu nasıl bişey biliyor musun ?
    çizilmezlik filmi dediğin sey şeffaf folyo arabaların kaputlarınin önüne çekiliyo gelen taşlar iz yapmasın diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------

koray kanka sana taze taze çektim o resmi markete indiğimde sana özel çektim sen de branda falan sokuyorsun motorumun aklına yapma moruk

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Bizim oto yıkamacısında ki cilayı kullanıyorum..İsmini bilmiyorum biraz sürüp devam ediyorum..

---------- Post added at 12:52 ---------- Previous post was at 12:50 ----------

çizilmezlik filmi dediğin sey şeffaf folyo arabaların kaputlarınin önüne çekiliyo gelen taşlar iz yapmasın diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------

koray kanka sana taze taze çektim o resmi markete indiğimde sana özel çektim sen de branda falan sokuyorsun motorumun aklına yapma moruk
    Kanka öyle deme bir motorun olmazsa olmazı branda ... Brandasız motor mu olur apaçi durmuş

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Bizim oto yıkamacısında ki cilayı kullanıyorum..İsmini bilmiyorum biraz sürüp devam ediyorum..

---------- Post added at 12:52 ---------- Previous post was at 12:50 ----------

Kanka öyle deme bir motorun olmazsa olmazı branda ... Brandasız motor mu olur apaçi durmuş
    kanka motorda benzin yok branda olsa ne yazar üstünde boşver o kadar üstüne düşmemek lazım iş geliyo basına sona milletin gözü kalmasın diye ben motoru bile yıkamıyorum böyle kafam rahat

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    kanka motorda benzin yok branda olsa ne yazar üstünde boşver o kadar üstüne düşmemek lazım iş geliyo basına sona milletin gözü kalmasın diye ben motoru bile yıkamıyorum böyle kafam rahat
    İyi bakalım kanka sen nasıl istersen öyle olsun
    sen dişli işini ne yapacaksın? değiştirecekmisn.. kaç takacaksın

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    kanka bak bak tam apaçi motoru buldum çok fena ya siyah olsa çok güzel olurmuş

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------

şenol abiye de ghost tenere buldum valla tam onluk http://www.onewheeldrive.net/wp-cont...xt1200z-33.jpg
    TheAzReaL07 bunu beğendi.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Kanka manyak motor haa.. ama türkiyeye bunlar gelirse sonra biz türkler kullanır..Buda dünyada sansasyon olur..Türkler kalite kullanıyor diye..
    Adamlar iphone nin bile türk üretimi ve avrupa üretimi diye sınıflandırıyorlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    piooner bile bi yurtdişi üretimi var bi de adana üretimi var sen düşün artık orijinal piooner de usb girişi yokken adana üretimi usb girişi vardı üstüne katarak üretiyoruz biz moruk

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    piooner bile bi yurtdişi üretimi var bi de adana üretimi var sen düşün artık orijinal piooner de usb girişi yokken adana üretimi usb girişi vardı üstüne katarak üretiyoruz biz moruk
    Ulem durmuş..
    adamın adı acunO mış sen acur yazdın diye bende acur yazdım.. sonra bi baktım avatara acun muş

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    Ulem durmuş..
    adamın adı acunO mış sen acur yazdın diye bende acur yazdım.. sonra bi baktım avatara acun muş
    aaaaaaaaaa..!

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    kanka bak bak tam apaçi motoru buldum çok fena ya siyah olsa çok güzel olurmuş http://e1202.hizliresim.com/u/w/32vng.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------

şenol abiye de ghost tenere buldum valla tam onluk http://www.onewheeldrive.net/wp-cont...xt1200z-33.jpg
    bu lantlara hayranım ya nasıl yapıyorlar o kadar teli dizmesi bile ölümdür

Ulem durmuş..
    koray abi kızmışsın gene birilerine
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu lantlara hayranım ya nasıl yapıyorlar o kadar teli dizmesi bile ölümdür

koray abi kızmışsın gene birilerine
    dişli sayfasına gelde gör

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)

Bu Konudaki Etiketler