Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Şubat 2012, 14:43
koray dilbilgisi ağır gelirdi hep lisede ama en azından noktayı biliyorum sıkıntı noktali virgül ile iki nokta ayrımını yapamıyordum
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Reklamlar
-
27 Şubat 2012, 14:47
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
27 Şubat 2012, 14:50
F54 adlı üyeden alıntı
sende marka takıntısı var hocam elbet çinli seni geçer daha güçlü ise neden olmasın yani
ben istanbula giderken seyhan 150 yanımdan geçti gitti tabi ben bi yapıştırdım eleman arkada kayboldu
ama benim ybr maşallahı var 115, 120 banamısın demez gider yani
ama en güzeli de o cbf lere el sallamak
abi sen ybr ni satma bence bu kadar seri hızlı ise yeni ybr alırsın sonra gitmiyor deme de
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
27 Şubat 2012, 14:52
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
ya sağlalığına sağlam da made ın chınalar yokuş yukarı beni geçince bir tuhaf oluyorum ben niye para verdim diye bir düşünüyorum açıkçası ( cbf de böyle ybr dede farklı olacağını sanmıyorum )
bunlar yarış motoru değil, kullanım amacına hitap eden bir motor.. Şehir içi ,kısa mesafe gezileri ,dur kalk, yakıt ekonomisi, her yerde parçalarının oluşu,daha ne olsun..
üstelik servis yüzü görmüyorsun.. zaten beni bilen bilir 80-90 a sabitlerim arkamdan pittpull koşşa tınmam
-
27 Şubat 2012, 14:52
yok abicim satma işleri ni bıraktım yakın da ybr yi çil çil yapacağım bazı projeler var aklımda cila vs işleri falan
sonra yağmurda binmeyeceğim artık parayı bulduk ondan
-
27 Şubat 2012, 14:56
hayırlısı olsun o zaman cilalı ybrni bekleriz
-
27 Şubat 2012, 14:57
F54 adlı üyeden alıntı
yok abicim satma işleri ni bıraktım yakın da ybr yi çil çil yapacağım bazı projeler var aklımda cila vs işleri falan
sonra yağmurda binmeyeceğim artık parayı bulduk ondan
en güzeli kanka , yeni ybr ye vereceğin parayı, buna bişeyler alarak motoru touring yaparsın..
sonuçta motoru biliyorsun, alacağın motor sıfır olmadıktan sonra güvenilmez.. yağmurda neden binmiyorsun
sıkıntı mı oluyor..yüzme bilmiyor mu
-
27 Şubat 2012, 15:01
abisi çok çamur oluyor şu ilk bahar gelsin sonra yağmurda binmeye son amatör boya bakım işlerine giriyorum ihtiyaçları yavaş yavaş tamamlamaya başladım sonax marka cila şampuan pasta vs takılacağım kafama göre birde şu yayları siyaha boyamam gerek arka amortisörleri yani
-
27 Şubat 2012, 15:03
F54 adlı üyeden alıntı
sende marka takıntısı var hocam elbet çinli seni geçer daha güçlü ise neden olmasın yani
ben istanbula giderken seyhan 150 yanımdan geçti gitti tabi ben bi yapıştırdım eleman arkada kayboldu
ama benim ybr maşallahı var 115, 120 banamısın demez gider yani
ama en güzeli de o cbf lere el sallamak
çinli derken 150 cc kanuni windyler toz yutturuyor yokuşta ama kafaya koydum çinliye kesin dönüş yapıyorum
bu arada sizin gibi ybr leri yollarda görmek isteriz
-
27 Şubat 2012, 15:04
F54 adlı üyeden alıntı
abisi çok çamur oluyor şu ilk bahar gelsin sonra yağmurda binmeye son amatör boya bakım işlerine giriyorum ihtiyaçları yavaş yavaş tamamlamaya başladım sonax marka cila şampuan pasta vs takılacağım kafama göre birde şu yayları siyaha boyamam gerek arka amortisörleri yani
Evet kanka sonax için iyi diyorlar bende almayı planlıyorum.. Fuarda bakacağım aklımda
Amortisör yaylarına ne oldu da boya istiyor
-
27 Şubat 2012, 15:06
aga sen cbf 150 yi sat mondial al en güçlü o ama sorun çıkartırsa bana küfür etme çünkü sen hızlı motor istiyorsun sağlam değil
mcx gerçekten çok kaliteli gözüküyor ama içi seni dışı beni yakar haberin olsun
KORAY biraz soluk duruyor beni bilirsin ışıl ışıl olacak yoksa motora binmekten zevk almıyorum
-
27 Şubat 2012, 15:06
K o r @ y adlı üyeden alıntı
bunlar yarış motoru değil, kullanım amacına hitap eden bir motor.. Şehir içi ,kısa mesafe gezileri ,dur kalk, yakıt ekonomisi, her yerde parçalarının oluşu,daha ne olsun..
üstelik servis yüzü görmüyorsun.. zaten beni bilen bilir 80-90 a sabitlerim arkamdan pittpull koşşa tınmam
abi ne kadar yarış motoru olmasada trafikte illaki kapışmalar oluyo yani onun için diyorum bea
-
27 Şubat 2012, 15:07
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
çinli derken 150 cc kanuni windyler toz yutturuyor yokuşta ama kafaya koydum çinliye kesin dönüş yapıyorum
bu arada sizin gibi ybr leri yollarda görmek isteriz
Bizim buralarda Ahmet N. diye bi abimiz var ..SYM 125 motoru var.. 10 defa yarıştık 10 defa geçti.. Motorları değiştiğimiz halde sym ybr yi tokatlıyor..
Şimdi napayım çinli mi alayım
-
27 Şubat 2012, 15:09
Bizim buralarda Ahmet N. diye bi abimiz var ..SYM 125 motoru var.. 10 defa yarıştık 10 defa geçti.. Motorları değiştiğimiz halde sym ybr yi tokatlıyor..
kanka senin çinli almana gerek yok senin ruhun çinli zaten
-
27 Şubat 2012, 15:13
F54 adlı üyeden alıntı
aga sen cbf 150 yi sat mondial al en güçlü o ama sorun çıkartırsa bana küfür etme çünkü sen hızlı motor istiyorsun sağlam değil
mcx gerçekten çok kaliteli gözüküyor ama içi seni dışı beni yakar haberin olsun
mcx e 3000 küsür vermem mondialde olsa sıkıntı olmaz bende 125 lik mondial kullandım benim 1 yılda yaptığım km 2000 en fazla 2500 birazda onun için ucuz bişe almak istiyorum abi sana küfür etmem ya isterse hergün arıza açsın hem ben ufak tefek arıza yapmasını severim motosikleti söküp takmak çok hoşuma gidiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
yok abi sen bana bakma ben 2 gün sonra kafam eserse çinliyi satar ybr alırım hiç belli olmaz benim iş babam sağolsun
-
27 Şubat 2012, 15:14
rezizz sen kafana göre takıl bak ybr ye arıza çıkartmadığı için arkadaşlar değişik değişik aksesuarlar takmakla meşguller yani...
-
27 Şubat 2012, 15:36
-
27 Şubat 2012, 18:09
yaw millet nirdesiniz yahu... bak artık bende veto edecem bu topiği
-
27 Şubat 2012, 18:14
yaw millet nirdesiniz yahu... bak artık bende veto edecem bu topiği
buyur abi emrini söyle
-
27 Şubat 2012, 18:16
Fatih bak arazi oluyonuz, canım sıkılıyor.. Hepinizi işten kovacam..
Cbf 150 topiğinde bizim izmitli ethem abiye bi kaç soru sordum dişli ile ilgili... ,
Arkayı 1 numara küçült diyor.. Bizim arka dişli kaç ve küçültünce ne olacak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 167 kullanıcı var. (0 üye ve 167 misafir)
Bu Konudaki Etiketler